Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Orbita Sparta Bold 2 Black W05527 watchwinder

Geplaatst op 4 juni 2020 om 07:39 uur

Orbita is een Amerikaans watchwinder merk dat in Amerika zeer goed bekend staat. Het merk werd in 1996 opgericht door Chuck Agnoff. Bijzonder is dat men bij Orbita pas is overgegaan tot het produceren van watchwinders, nadat ze zich ervan hadden vergewist alles geleerd te hebben dat er te weten valt over automatische horloges en het opwinden ervan. Het was voor hen van groot belang de meest efficiënte en milde wijze te ontwikkelen om automatische horloges op te winden. De Orbita watchwinders zijn voorzien van Zwitserse kwaliteitsmotoren. Orbita biedt naast de geijkte wijzen van opwinding door het roteren van het horloge ook het zogenaamde door hen ontwikkelde en gepatenteerde ‘Rotorwind System’ aan dat het automatische horloge opwind door middel van het zachtjes schommelen van het horloge.

Orbita heeft een ruim en gevarieerd aanbod aan watchwinders binnen de collectie. Wanneer u op zoek bent naar een watchwinder met een kleine capaciteit, die vooral erg functioneel en uiteraard van hoge kwaliteit is, is de Orbita Sparta Bold 2 Black W05527 een mooie optie voor u. Deze watchwinder biedt ruimte voor twee automatische horloges en is uiterst functioneel.  Dit zeer efficiënte design is uiterst compact en daarnaast werkzaam op batterijen. Dit maakt deze watchwinder zeer geschikt om mee te nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Ook wanneer u uw horloges en watchwinder veilig op wilt bergen in een kluis, is dit een ideale keuze.

Orbita Sparta Bold 2 W05227 watchwinder

Deze watchwinder laat u beschikken over alles wat de liefhebber van een automatisch horloge nodig heeft. De motor is naast energiezuinig ook zeer stil in gebruik zodat u geen last zult hebben van storende geluiden. Bovendien is de watchwinder voorzien van een overwind protectie. Het Rotorwind System zorgt ervoor dat uw horloges op uiterst zorgvuldige en milde wijze van de benodigde energie worden voorzien. De Orbita Sparta Bold 2 Black W05527 watchwinder is vervaardigd uit kunststof en is behalve in het zwart in diverse ander kleuren leverbaar voor elke gewenste smaak. Denkt u hierbij aan donkerbruin, donkergroen en blauw.

Wanneer u de Orbita Sparta Bold 2 Black W05527 bestelt in onze webshop ontvangt u deze thuis met handleiding en twee jaar garantie. Wij zijn officieel dealer van Orbita en verzekeren u de beste prijs, duidelijke garantie en service bij aankoop van deze watchwinder.

Bent u op zoek naar een Orbita watchwinder voor die meer automatische horloges kan opwinden? De collectie heeft verschillende modellen die geschikt zijn om tot wel 36 automatische horloges op te winden. Deze kasten zijn gemaakt van prachtig hout en voorzien van zeer goede Zwitserse motoren. Kwaliteit in overvloed! Bekijk snel de actuele Orbita watchwinder collectie.