Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series Safe 6.22.B watchwinderkluis

Geplaatst op 10 september 2022 om 11:03 uur

Een goede watchwinder is absoluut onmisbaar wanneer je in het bezit bent van 1 of meerdere automatische horloges. Omdat een automatisch horloge niet zonder beweging kan om te kunnen functioneren, verzorgt een watchwinder deze beweging wanneer het horloge niet wordt gedragen. Dit biedt verschillende voordelen. Als eerste komt je horloge hiermee niet stil te staan. Dit is erg belangrijk want stilstand kan onnauwkeurigheden in de tijdsweergave veroorzaken. Bovendien is het natuurlijk niet wenselijk om steeds opnieuw je horloge te moeten instellen. Een watchwinder zorgt er bovendien voor dat de olie in het uurwerk van het horloge goed verdeeld wordt, wat een positief effect heeft op de levensduur van je horloge. Tot slot kun je je watchwinder ook direct gebruiken om jouw horloges veilig in op te bergen.

Benson Black Series Safe 6.22.B watchwinderkluis

Er zijn watchwinders verkrijgbaar die functioneren op batterijen, zodat je de watchwinder en het horloge ook in een kluis kunt plaatsen. Hiermee ga je voor optimale veiligheid. Er zijn echter merken die ook watchwinderkluizen aanbieden. Hiermee kies je voor een watchwinder die de opwinding van jouw horloge of horloges verzorgt en bovendien voor de meest veilige optie om je horloge in op te bergen, ideaal!

Een bijzonder merk dat hoogwaardige en uiterst veilige watchwinderkluizen produceert is het merk Benson. Benson is een merk van Nederlandse bodem met meer dan 15 jaar ervaring op dit gebied. Benson staat er bekend om watchwinders te bieden met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Dit geldt uiteraard ook voor de speciale watchwinderkluizen. Benson stelt zeer hoge eisen aan hun producten en gaat voor niets anders dan perfectie. De horlogeaccessoires van Benson zijn dan ook subliem afgewerkt. Voor het vervaardigen van de producten kiest Benson voor enkel hoogwaardige materialen zoals edelstaal, leder en bijzonder mooie houtsoorten. Benson biedt een uitgebreide collectie watchwinders en presenteert daarnaast de nieuwe generatie watchwinderkluizen uit de luxe Black Series. In dit artikel lichten we een watchwinderkluis voor je uit, namelijk de Benson Black Series Safe 6.22.B.

De Benson Black Series Safe 6.22.B watchwinderkluis biedt de ruimte voor het opwinden van maar liefst 6 automatische horloges. Deze kluis is dan ook uitermate geschikt wanneer je een fervent verzamelaar bent en jouw horloges op de meest veilige wijze wilt kunnen opbergen en opwinden. De watchwinderkluis is gemaakt van gehard staal en kan met de bijgeleverde bouten worden verankerd. Zo laat je je horloges altijd met een veilig gevoel thuis achter. Deze safe is uitgerust met een speciaal en hypermodern vingerprint slot. Hiermee weet je altijd zeker dat jij de enige bent die bij je horloges kan komen. De watchwinder zelf is voorzien van Japanse motoren van uitmuntende kwaliteit. Deze zorgen ervoor dat ieder type of merk automatisch horloge probleemloos kan worden opgewonden in deze watchwinderkluis. Iedere rotor kan individueel worden ingesteld met het moderne touchscreen. Zo stel je onder meer voor ieder horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal rotaties per dag in. Op deze manier weet je zeker dat ieder horloge precies de opwinding krijgt die het nodig heeft. De watchwinder beschikt bovendien over een ingebouwde LED verlichting. Wanneer je deze inschakelt kun je je horloges altijd goed bekijken als je dat wilt.  De watchwinder is verder voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Als kers op de taart biedt dit model echter ook nog een powerwinding functie. Wanneer je een keertje weinig tijd hebt voor het opwinden van jouw favoriete horloge die dag, dan kun je deze met deze functie in korte tijd van de benodigde energie voorzien.

Benson biedt met de Benson Black Series Safe 6.22.B watchwinderkluis dus een uiterst hoogwaardig opwindsysteem in combinatie met een zeer veilige opbergplaats. Dit tezamen met de aantrekkelijke prijs maakt deze watchwinderkluis interessant voor een breed publiek. Met een watchwinderkluis van dit kaliber hoef je nooit meer bang te zijn dat je automatische horloges stil komen te staan en weet je zeker dat ze altijd veilig zijn. De moderne en stijlvolle uitstraling van de watchwinderkluis maken bovendien dat deze vrijwel overal passend zal zijn. Je kunt de kluis ook zonder zorgen bijvoorbeeld op je kantoor of slaapkamer plaatsen. De Japanse motoren die de basis vormen van deze watchwinderkluis zijn namelijk uiterst stil in gebruik, je hoeft dus nooit bang te zijn voor storende geluiden wanneer stilte gewenst is.

Wij bieden in onze webshop de gehele prachtige collectie van Benson. Deze bestaat uit watchwinders met een diverse capaciteit. Zo bieden wij voor zowel de liefhebber met één automatisch horloge als voor de echte verzamelaar heel veel moois van dit merk. Daarnaast herbergt onze collectie echter ook bijzonder mooie horlogeboxen en de watchwinderkluizen (waaronder de Benson Black Series Safe 3.22.B voor 3 horloges en de 6.22.B die geschikt is voor 6 horloges) van Benson. Er is dus altijd een passend alternatief te vinden.

De watchwinderkluizen zoals de Benson Black Series Safe 6.22.B worden geleverd met een adapter, reservesleutels, bouten om de kluis te fixeren, een handleiding en maar liefst 2 jaar garantie. Ga ook voor optimale zekerheid, ga voor een Benson watchwinderkluis!