Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinders voor 6 automatische horloges

Geplaatst op 16 september 2022 om 14:50 uur

De kwalitatieve watchwinder wint steeds meer terrein bij fervent liefhebbers van automatische horloges. Dit is niet voor niets. De aanschaf van een goede watchwinder is een zeer waardevolle investering in jouw horloges. Of je nu één automatisch horloge in het bezit hebt of de trotse eigenaar bent van een gehele verzameling van deze authentieke horloges, een watchwinder zorgt voor de opwinding, het behoud en de veiligheid van jouw horloges.

In eerste instantie verzorgt de watchwinder de energievoorziening van je automatische horloges. Daarnaast biedt een hoogwaardige watchwinder echter ook een veilige opbergplaats voor je horloges. Bovendien zal de echte liefhebber en/of verzamelaar zijn horloges graag tentoon willen stellen. Een stijlvolle watchwinder kan daarom ook mooi fungeren als display voor jouw horloges of horlogeverzameling. Wanneer je een verzameling automatische horloges in het bezit hebt, is het belangrijk dat je kiest voor een watchwinder met een capaciteit die groot genoeg is om al jouw horloges in te kunnen plaatsen.

In dit artikel richten we ons specifiek op de verzamelaar met 6 automatische horloges in zijn of haar bezit. We besteden hierbij extra aandacht aan 3 verschillende watchwinders met ruimte om 6 automatische horloges tegelijkertijd te kunnen opwinden.

De eerste watchwinder waar we je graag meer over willen vertellen is er één van het Nederlandse merk Benson. Benson weet zich te onderscheiden van andere merken door een uitermate goede kwaliteit te leveren in combinatie met aantrekkelijke prijzen. Dit weet het merk te bewerkstelligen door de watchwinders in eigen beheer te laten vervaardigen. Zo weet het merk de kosten laag te houden en de kwaliteit tegelijkertijd te waarborgen. Wat verder opvallend is aan de watchwinders van Benson, is dat deze zeer compleet zijn en vaak voorzien zijn van mooie extra’s.

De Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder is gemaakt van hout en zowel aan de binnen- als aan de buitenkant zwart van kleur. De watchwinder is voorzien van een deur met mineraalglas. Dit zorgt ervoor dat je je horloges kunt beschermen tegen vocht, stof en condens. Hiermee verleng je de levensduur van jouw horloges en hou je ze zo lang mogelijk mooi. De Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder is uitgerust met een solide en betrouwbare basis van Japanse motoren van uitstekende kwaliteit. Deze motoren zorgen ervoor dat jouw horloges op energiezuinige en stille wijze worden opgewonden. Ze zijn bovendien krachtig genoeg om ieder merk en/of type automatisch horloge probleemloos op efficiënte wijze van energie te voorzien. Naast de capaciteit voor het opwinden van 6 automatische horloges biedt dit model ook nog eens extra opbergruimte. Hier kun je nog eens 5 horloges in opbergen, of je kiest ervoor andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen in deze opbergruimte te plaatsen. De watchwinder is voorzien van een innovatief en handig touchscreen. Hiermee stel je eenvoudig en snel de watchwinder in, per rotor afzonderlijk. Zo bied je ieder individueel horloge een passende wijze van opwinding. Naast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, beschik je met dit model ook over een speciale powerwinding functie en een polsbewegingssimulatie. Tot slot is de watchwinder uitgerust met een ingebouwde LED verlichting, voor een optimaal zicht op jouw horloges!

Een tweede model watchwinder voor het opwinden van 6 horloges is de Benson Black Series 6.16.W Deze stijlvolle watchwinder is zorgvuldig met de hand vervaardigd en dus eveneens afkomstig uit de collectie van Benson. De Black Series herbergen de meest luxe modellen van dit vooruitstrevende merk. Zo is de Benson Black Series 6.16.W voorzien van maar liefst 12 verflagen en een beschermende laklaag, zodat de watchwinder er altijd perfect uit blijft zien. Dit model is tevens gemaakt van hout. Het interieur van de watchwinder is zwart van kleur, wat mooi contrasteert met het witte exterieur. De binnenkant van de watchwinder is voorzien van een speciaal luxe soft velvet wat ervoor zorgt dat jouw horloges optimaal beschermd zijn tegen krasjes of andere beschadigingen. Ook deze watchwinder is daarnaast afsluitbaar met de glazen deur. Benson biedt bovendien met dit model ook weer een extra opbergruimte, hierin kun je bij deze watchwinder nog eens minimaal 5 horloges extra kwijt. Deze opbergruimte is toegankelijk door middel van de speciale soft close deksel aan de bovenkant van de watchwinder. Ook deze watchwinder van Benson is voorzien van Japanse motoren van topkwaliteit. Met het moderne touchscreen stel je de watchwinder precies naar jouw wensen in. Wanneer je de ingebouwde LED verlichting inschakelt, heb je op ieder moment van de dag een mooi zicht op je horloges. Deze watchwinder biedt de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en powerwinding functie. Daarnaast is de watchwinder ook voorzien van een USB aansluiting.

De laatste watchwinder waar we graag wat aandacht aan besteden is van het merk Paul Design. Het gaat dan specifiek om de Paul Design Gentlemen 6 Macassar. Deze watchwinder heeft een luxe en elegante uitstraling door de combinatie van de kleur zwart met het karakter van het hout van de watchwinder. De binnenkant van de watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart. De watchwinder is voorzien van een glazen deurtje en een uiterst modern vingerprint slot. Paul Design kiest voor het gebruik van Japanse motoren die ieder automatisch horloge moeiteloos weten op te winden. Daarnaast biedt deze watchwinder een ingebouwde LED verlichting en een modern touchscreen. Met de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie biedt Paul Design met dit model een complete watchwinder waarmee je jouw horloges te beste wijze van opwinding en bescherming biedt.

Met de bovengenoemde watchwinders van Benson en Paul design zit je als echte verzamelaar zeker goed. Wij bieden echter nog vele ander mooie modellen van deze merken bij ons in de webshop. Bekijk hier de watchwinders voor 6 horloges. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!