Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series Tower watchwinders | AANBIEDING !

Geplaatst op 5 augustus 2020 om 08:08 uur

De Black Series watchwinders van het Nederlandse merk Benson worden sinds 2015 geproduceerd en zijn enorm populair geworden! Het succes zit in de moderne designs en fraaie materialen. Uiteraard wordt elke watchwinder aangedreven door moderne Japanse motoren. Via het touchscreen kan je elke rotor individueel instellen qua draairichting en aantal omwentelingen per dag. Via het touchscreen bedien je ook de ingebouwde LED verlichting, voor een prachtige aanblik van ronddraaiende horloges.

Benson Black Series 6.17.W watch winder

De populaire Benson Black Series Tower watchwinders werden in 2017 gepresenteerd. Deze luxe serie kenmerkt zich door verticaal geplaatste watchwinders die uit twee delen bestaan. Deze twee delen worden op elkaar gezet en vormen een toren. Het onderste deel is een opbergruimte voor horloges, sieraden en bijvoorbeeld papieren. Het bovenste deel bevat de watchwinders zelf waar je elke horloge kunt opwinden, ongeacht merk of model. Beide delen zijn afsluitbaar via een slot en sleutel.

De Benson Black Series Tower watchwinders zijn zeer populair! De meeste modellen zijn al uitverkocht, vooral de grotere exemplaren voor 8 en 12 horloges. Wij hebben nog enkele exemplaren voor 6 en 8 horloges op voorraad. Deze hebben we afgeprijsd omdat we ruimte nodig hebben in ons magazijn voor nieuwe modellen van Benson. De kortingen lopen op tot wel 20%. Het zijn de laatste stuks, dus profiteer nu voordat het te laat is. Voor deze watchwinders geldt op = op!

De Benson Black Series Tower watchwinders worden geleverd met 2 jaar garantie, adapter, handleiding en certificaat. Wij leveren uit voorraad en verzenden met DPD, Fedex of PostNL. Uiteraard verzenden wij wereldwijd (buiten de EU BTW vrij) en kan je betalen met jouw creditcard, iDeal of Paypal.