Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nederlandse watchwinders van Benson

Geplaatst op 20 augustus 2020 om 16:54 uur

Watchwinders voor het opwinden van een automatisch horloge komen uit diverse landen, maar zeker ook uit Nederland. Het merk Benson is een Nederlands merk dat al sinds 2005 bestaat en momenteel één van de meest populaire watchwinder merken wereldwijd is. Benson watchwinders staan bekend vanwege de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding waarmee ze een betaalbaar alternatief voor veel duurdere watchwinder merken bieden. Het merk laat zich het best omschrijven als modern, functioneel en aantrekkelijk qua design. Doordat Benson gebruik maakt van Japanse motoren die kwalitatief zeer goed zijn heb je lange tijd plezier van de watchwinder. Het gebruik van de goede motoren heeft niet alleen als voordeel dat de watchwinders duurzaam zijn maar ook een zeer laag geluidsniveau hebben. Dit is erg fijn in gebruik omdat je geen watchwinder wilt die je continue hoort draaien. Uiteraard maakt een watchwinder altijd wel geluid, maar de mate van geluid is zeer belangrijk.

De collectie van Benson watchwinders bestaat uit drie series; de Compact, Smart-Tech II en Black Series. De Benson Compact watchwinders zijn instapmodellen die alles bieden om een automatisch horloge op te winden tegen een betaalbare prijs. De Benson Smart-Tech II watchwinders bieden een uitstekende mix van kwaliteit en functionaliteit. De Benson Black Series watchwinders zijn de meest luxe serie watchwinders van dit Nederlandse watchwinder merk. Deze serie bevat zeer luxe watchwinders met touchscreen, led verlichting, extra opbergmogelijkheid en een zeer fraaie afwerking.

Het leuke aan een Benson watchwinder is de prijs, deze is veel aantrekkelijker dan vergelijkbare merken. Deze liggen qua prijs tot wel 30% hoger voor een vergelijkbare of zelfs mindere kwaliteit en functionaliteit. Inmiddels wordt Benson wereldwijd verkocht door meer dan 250 juweliers en online resellers.