Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Chronovision Ambiance en Prestige watchwinders

Geplaatst op 3 augustus 2020 om 10:44 uur

Chronovision Ambiance III 70050 watchwinder

Chronovision watchwinders worden ontworpen en gemaakt. Dit merk combineert Duitse techniek met mooie ontwerpen die vaak compact zijn vormgegeven. Het design is vrij modern en er is keuze uit verschillende kleuren en materialen.

De Chronovision watchwinders zijn verkrijgbaar voor 1 automatisch horloge, maar ook voor bijvoorbeeld 2, 3, 4, 6 en zelfs 8 automatische horloges. De materialen waarmee elke Chronovision watchwinder wordt gemaakt komen uit de regio Sauerland en worden merendeel met de hand bewerkt. De 70 individuele onderdelen worden in 23 stappen in elkaar gezet tot een watchwinder van uitstekende kwaliteit. De Chronovision watchwinders hebben diverse technische voordelen zoals bluetooth verbinding, instelbare draairichting en de mogelijkheid om het aantal omwentelingen per dag te kiezen. De watchwinder start en stopt altijd op 12u positie wat extra mooi eruit ziet. Elke Chronovision watchwinder wordt geleverd met 3 jaar garantie. Duitse kwaliteit voor optimale opwinding van automatische horloges.

Door de fijne bediening kan je de watchwinder precies instellen zoals jij dat wilt. Het instellen van de watchwinder kan via bluetooth of pc. Dit gaat gemakkelijk en snel. Je kan de Chronovision watchwinder precies instellen zodat jouw automatische horloge van bijvoorbeeld Seiko, Citizen of Davosa snel en professioneel opgewonden wordt. Je kan de draairichting en het aantal omwentelingen per dag kiezen, passend bij jouw automatische horloge. De Chronovision watchwinders winden elk automatische horloge in stijl op.  

Chronovision Prestige 70050/180.02 watch winder

In deze high end watchwinder passen 8 horloges.  De techniek maakt gebruik van Duitse motoren. De buitenkant en de binnenkant is zwart van kleur en gemaakt van hout en glas. De watchwinder is volledig naar wens in te stellen en is uiteraard energie zuinig en geluidsarm. De ingebouwde LED verlichting zorgt voor een mooi optisch effect. Deze watchwinder wordt geleverd met 3 jaar garantie, handleiding. De Chronovision Prestige 70050/180.02 heeft een prijs van 9.990 euro. Dat is uiteraard veel geld, maar voor een high end watchwinder van dit niveau is de prijs zeer acceptabel.

Chronovision Ambiance III 70050/150.17.11 watch winder

Deze Chronovision watchwinder is geschikt voor 3 horloges en heeft Duitse motoren. Deze motoren zijn door het merk zelf ontwikkeld en vormen het technisch hart van deze high end watchwinder. Betrouwbaarheid, een laag geluidsniveau en een uitstekende afwerking zijn woorden waarmee je deze watchwinder het best kan beschrijven. Ook dit model kan je volledig naar wens instellen qua draairichting en omwentelingen per dag.

Als je houdt van een modern design is deze watchwinder een must have voor elke horlogeliefhebber. De prijs van de Chronovision Ambiance III 70060/150.17.11 bedraagt 3.490 euro. Voor deze prijs krijg je een fantastische moderne watchwinder.

Conclusie

Het Duitse merk Chronovision ademt kwaliteit en dat garanderen ze door een garantietermijn van 3 jaar. Kies je voor een moderne watchwinder van hoge kwaliteit, dan is een Chronovision watchwinder een uitstekende keuze. Bekijk de complete collectie van dit merk op onze website.