Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Double watchwinder voor 2 horloges

Geplaatst op 1 juni 2022 om 10:37 uur

Wanneer je als watchwinder merk de intentie hebt om een grote groep van horlogeliefhebbers aan te spreken dan zijn er verschillende aspecten van belang. Zo is een collectie met een divers aanbod erg belangrijk. Merken met modellen gemaakt van verschillende hoogwaardige materialen en een diverse uitstraling hebben voor horlogeliefhebbers met een uiteenlopende persoonlijke smaak tenslotte meer te bieden. Daarnaast is ook de capaciteit van de watchwinders een belangrijk punt. Wanneer je zowel de liefhebber met 1 of 2 automatische horloges wilt bereiken, evenals de echte verzamelaar met veel meer automatische horloges, zul je hier wat betreft capaciteit op in moeten spelen. Een ander belangrijk aspect is de prijsklasse. Wanneer je ook watchwinders biedt in je collectie voor de mensen met een minder groot budget verbreed je je doelgroep. Als laatste punt noemen we functionaliteit. Natuurlijk moet de kwaliteit van de watchwinders goed zijn, maar daarnaast spelen ook een stukje technische finesse en mogelijke functionaliteiten een belangrijke rol.

Een merk dat dit goed begrepen heeft is het relatief jonge merk Benson. Benson vervaardigt watchwinders van uitmuntende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Je vindt in de collectie van Benson watchwinders in verschillende prijsklassen, maar bij iedere watchwinder komt duidelijk de goede prijs-/kwaliteitverhouding tot uiting. De collectie van Benson biedt modellen met zowel een moderne als een meer klassieke uitstraling en biedt daarnaast ook wat betreft materiaalgebruik diversiteit. Er is dus altijd wel een Benson watchwinder die passend is bij jouw persoonlijke smaak, horloges en interieur. Benson kiest ook voor variatie op het gebied van het soort motoren. Zo biedt dit innovatieve merk watchwinders met zowel Japanse- als Swiss made motoren. Beide soorten motoren zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden bovendien een energiezuinige en stille opwinding voor jouw automatische horloges. Benson is kort gezegd dus een merk dat het absoluut waard is om je in te verdiepen. Of je nu een liefhebber met één automatisch horloge bent, of een fervent verzamelaar, Benson biedt een geschikte watchwinder voor jou!

We laten je als voorbeeld in dit artikel graag kennis maken met de Benson Compact Double watchwinders. Deze modellen bieden de ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges. Hetzelfde model is daarnaast ook verkrijgbaar voor het opwinden van 1 of 3 horloges. De Compact Double modellen zijn gemaakt van hout en verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, wit, carbon of houtkleur. Het interieur van deze watchwinder is ingelegd met een beschermende zachte stof in de kleur zwart. Wanneer je je horloges extra goed of in het donker wilt bekijken kan je de ingebouwde LED verlichting inschakelen. Met deze mooie functie heeft deze watchwinder niet alleen een opwindfunctie, maar functioneert daarnaast ook als display voor jouw horloges.

De Benson Compact Double watchwinders zijn voorzien van Japanse motoren. Hiermee weet je zeker dat je altijd op je watchwinder kunt vertrouwen, door het duurzame en betrouwbare karakter van deze motoren. Je hoeft dan ook nooit meer bang te zijn voor stilstand van jouw horloges. Hiermee voorkom je dat je je horloges steeds opnieuw moet resetten en instellen. Bovendien kan stilstand ook onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave veroorzaken. Dat is natuurlijk zeer ongewenst. Ieder automatisch horloge kan in de Compact Double watchwinder worden opgewonden. Het maakt niet uit welk merk of type automatisch horloge je in het bezit hebt. Doordat Benson heeft gekozen voor het gebruik van flexibele horlogehouders, plaats je vrijwel ieder formaat horloge gemakkelijk in de houders. Je kunt bovendien de instellingen per horloge afzonderlijk wijzigen. Dit kun je doen met behulp van het moderne touchscreen. Je biedt hiermee ieder automatisch horloge op zich de meest ideale wijze van opwinding. De Compact Double watchwinders bieden de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Als kers op de taart kun je echter ook nog gebruik maken van de speed winding functie. Hiermee wind je je horloges zonder problemen in beperkte tijd op.

Benson Compact Double watchwinder

Welk automatisch horloge je ook in bezit hebt, een Benson Compact Double watchwinder is altijd een goede keuze! Wij leveren deze snel bij jou thuis met 2 jaar garantie en handleiding. Ben je de trotse eigenaar van een gehele verzameling automatische horloges? Ook dan biedt de collectie van Benson jou heel veel mogelijkheden. Neem eens een kijkje bij ons in de webshop en laat je verrassen door de uitgebreide collectie! Vrijwel iedere watchwinder van Benson kan door ons uit voorraad worden geleverd. Bovendien hebben wij een ruime ervaring met zowel automatische horloges als met hoogwaardige watchwinders, waardoor wij je altijd van het beste advies kunnen voorzien. Ook wanneer je vragen hebt, zijn wij je graag van dienst. Van iedere Benson watchwinder staat er een uitgebreide serie foto’s op onze site. Zo krijg je een goed en duidelijk beeld van hoe de watchwinders er in het echt uitzien en weet je precies wat je koopt.

Watchwinders.nl is officieel dealer van Benson. Wij bieden jou de nieuwste collecties, duidelijk advies en levering uit voorraad.