Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Double watchwinders

Geplaatst op 10 februari 2021 om 12:38 uur

De Benson Compact Double watchwinder serie is wellicht één van de meest populaire series binnen de Benson watchwinder collectie. Deze watchwinders zijn geschikt voor het opwinden van 2 horloges en hebben een compact en modern design. Daarnaast zijn ze in verschillende kleuren leverbaar. De Benson Compact Double watchwinders hebben uitstekende eigenschappen en een betaalbare prijs. In deze prijsklasse is er eigenlijk geen ander merk dat een betere watchwinder biedt. Het Nederlandse merk Benson combineert een uitstekende kwaliteit met een fraai design en fijne bediening. Deze eigenschappen resulteren erin dat de Benson watchwinders wereldwijd zeer goed aangeschreven staan.

Benson Compact Double 2.WAG watchwinder  

De Benson Compact Double watchwinders zijn leverbaar in de kleuren zwart, carbon fibre, wit en walnoot. Daarnaast is er keuze uit een chroom- of goudkleurige ring die de watchwinder een extra chique uitstraling geeft. De Compact Double watchwinders zijn compact en kan je overal neerzetten waar je wilt. De watchwinder sluit je aan op netstroom via de meegeleverde adapter.

De Benson Compact Double watchwinders zijn gemaakt van hout dat geluid absorbeert maar ook zeer degelijk is. De houten kast zorgt ervoor dat deze watchwinder één van de meest stille watchwinders in dit prijssegment is. Aan de onderkant van de Benson Compact Double watchwinders vind je zachte stof zodat je de watchwinder zonder risico op beschadigingen overal kan neerzetten. Natuurlijk zijn ook deze Benson Compact Double watchwinders uitgerust met handige en flexibele horlogehouders die geschikt zijn voor elk type horloge. Je klikt de horlogehouder met horloge erop vast in de watchwinder waardoor deze goed vastzit tijdens het draaien. Het kan er niet uitvallen, iets wat je weleens ziet bij watchwinders met kussentjes.

Aan de voorkant van de watchwinder bevindt zich het touchscreen. Via dit touchscreen kan je de watchwinder exact naar wens instellen. Je kan de watchwinder rechtsom, linksom en afwisselend rechtsom en dan linksom laten draaien. Via het touchscreen kan je tevens het aantal omwentelingen per dag instellen. Dit is erg belangrijk voor het goed opwinden van een automatisch horloge. Het voordeel van het touchscreen is dat je alles snel en gemakkelijk kan instellen en je altijd een goed overzicht hebt met betrekking tot de gekozen instellingen. Belangrijk is ook te vermelden dat deze generatie watchwinders ingebouwde LED verlichting hebben. Dit is extra leuk in het donker, dan heb je een fraai zicht op de ronddraaiende horloges.

Er zijn veel voordelen die de Benson Compact Double watchwinders bieden. Maar de grootste voordelen zijn de luxe uitstraling, de mogelijkheid om 2 horloges individueel op te winden en de betaalbare prijs. Echter moeten we ook de Japanse motoren niet vergeten. De motoren vormen het hart van de watchwinder. De Japanse motoren zijn duurzaam, vrijwel stil en krachtig. Als we kijken naar de nieuwe Benson Compact Double watchwinders dan zijn de Benson Compact Double 2.CF en Benson Compact Double 2.WAS onze favorieten. De eerste heeft een carbon fibre exterieur en de tweede heeft een walnoten exterieur. Beiden zijn prachtig om te zien. Waar de ene sportief en modern is, is tweede meer klassiek en stijlvol. Kortom, voor elke horlogeliefhebber genoeg keus!

De Benson Compact Double watchwinders worden geleverd in een fraaie verpakking met handleiding en adapter. De garantieperiode bedraagt minimaal 2 jaar.

Ben je op zoek naar een fraaie betaalbare watchwinder voor 2 horloges? Bekijk dan zeker onze collectie Benson Compact Double watchwinders.