Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Startbox Gray watchwinder

Geplaatst op 4 februari 2021 om 20:25 uur

Ben jij op zoek naar een nieuwe watchwinder? Bijvoorbeeld omdat je jouw favoriete automatische horloge niet steeds handmatig wilt opwinden, of wanneer je een nieuw automatisch horloge hebt gekocht waardoor je jouw andere automatische horloge in een watchwinder wilt plaatsen? In dat geval kunnen wij je helpen met het maken van een keuze. In dit artikel helpen we je een beetje op weg. In de eerste plaats is het belangrijk je af te vragen wat je van een goede watchwinder verwacht. Er zijn veel verschillende watchwinders en het is een stuk makkelijker een keuze te maken als je voor jezelf je de belangrijkste eigenschappen hebt bepaald. Daarnaast is het budget natuurlijk belangrijk, want op het gebied van watchwinders zijn er veel prijsverschillen. Vaak gerelateerd aan kwaliteit, duurzaamheid, functies en land van productie.  

Wanneer voor jou de kwaliteit van de watchwinder enkel het belangrijkste is en je niet al teveel voorwaarden hecht aan een uniek design, of allerlei toeters en bellen, dan biedt Swiss Kubik jou de ideale watchwinder. Met een Swiss Kubik watchwinder kies je automatisch voor één van de beste watchwinders zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen. Het merk is dan ook al jarenlang een begrip te noemen op het gebied van watchwinders van zeer hoge kwaliteit. Swiss Kubik produceert haar watchwinders in Genève (Zwitserland) waarbij gebruik wordt gemaakt van een intelligent productieproces. Men gaat hierbij alleen voor het beste. Niet alleen wat betreft materiaalgebruik maar ook op het gebied van de techniek.

Swiss Kubik kent een uitgebreide collectie watchwinders met verschillende capaciteit. Zo herbergt de collectie van Swiss Kubik watchwinders voor één automatisch horloge, maar ook de echte verzamelaar kan er terecht voor bijvoorbeeld een watchwinder met ruimte voor het opwinden van maar liefst 12 horloges. Daar tussenin zijn nog diverse andere mogelijkheden te vinden. Kenmerkend voor het design van Swiss Kubik zijn de compacte vormen en het minimalistische design. De watchwinders zijn wat betreft uitstraling strak en modern te noemen. Wat betreft het materiaalgebruik, kunnen we zeggen dat dat bij Swiss Kubik zeer divers is. Zo maakt men gebruik van materialen als aluminium, polyamide, leder en hout. Dat maakt dat de verschillende modellen met de kenmerkende vormgeving toch in diverse stijlen uitgevoerd is.

Swiss Kubik Startbox Grey watchwinder

Wanneer je echter een watchwinder zoekt die geschikt is voor het opwinden van één automatisch horloge dan is de Swiss Kubik Startbox Gray watchwinder een echte aanrader! Op dit moment is dit één van de meest populaire Swiss Kubik Startbox modellen. Deze watchwinder biedt Swiss made kwaliteit en heeft alles in zich dat een goede watchwinder zou moeten hebben. Je kiest hiermee bovendien voor een watchwinder waar je jarenlang plezier van zult hebben, Swiss Kubik staat namelijk bekend om haar duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. De Swiss Kubik Startbox Grey is uitgevoerd in de kleur grijs en heeft een zwarte binnenkant. Het materiaal waarvan deze watchwinder is gemaakt, is polyamide. Deze specifieke watchwinder is behalve met de grijze buitenkant ook in diverse andere levendige kleuren verkrijgbaar, zoals zwart, rood, blauw en oranje. Zo biedt Swiss Kubik voor elk wat wils en voor elk horloge of interieur een passende kleur.

Uiteraard is de Swiss Kubik Startbox Gray watchwinder voorzien van een Swiss made motor. Deze stille en krachtige motor is zeer efficiënt en bovendien energiezuinig. Ze hebben als bijkomend voordeel dat ze tot wel 3 jaar werkzaam zijn op een set AA batterijen. De combinatie van het compacte design met de werkzaamheid op batterijen maakt dat deze watchwinder eenvoudig mee te nemen is op reis en naar kantoor. Bovendien is het mogelijk de watchwinder en je geliefde horloge in een kluis te plaatsen, zodat deze extra veilig zijn opgeborgen.

De watchwinder is programmeerbaar en geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het type of het merk. Uiteraard is de Startbox Gray ook voorzien van een overwind protectie. Swiss Kubik biedt bij de iets duurdere Masterbox watchwinders opties die tegen bijbetaling bijgeleverd kunnen worden. Deze opties zijn er niet voor de Startbox watchwinders. Voor de Masterbox modellen zijn er optioneel glazen deurtjes beschikbaar, waarmee je je horloge extra beschermt tegen invloeden van buitenaf. Je kunt hierbij denken aan vuil, stof en condens of bijvoorbeeld kinderhandjes. Verder is het mogelijk een adapter bij te bestellen, maar ook kleinere horlogehouders zijn een optie. Hiermee maak je je watchwinder geschikt voor kleinere dames- en herenhorloges.

Kort gezegd is het absoluut mogelijk om voor een aantrekkelijke prijs een geheel complete en efficiënte watchwinder aan te schaffen van Swiss made kwaliteit. en dan ook nog één van een merk dat niet alleen zeer goed bekend staat, maar ook door de jaren heen zijn sporen heeft verdiend op dit gebied. Met de Swiss Kubik Startbox Gray watchwinder heb je een geschikte watchwinder voor elk automatisch horloge. De watchwinder simuleert natuurlijke polsbeweging waardoor het horloge van energie wordt voorzien. Ben je op zoek naar een goede watchwinder van onberispelijke kwaliteit die jouw automatische horloge veilig opwindt, dan is de Swiss Kubik Startbox Gray een uitstekende keuze.

Als officieel Swiss Kubik dealer bieden wij je de nieuwste modellen, uitstekende service en een scherpe prijs. Wij leveren de meeste watchwinders direct uit voorraad en verzenden wereldwijd. In onze webshop kan je betalen met jouw creditcard, Ideal, Paypal of bankoverschrijving. Wij verzenden aangetekend en verzekerd via FEdex, DPD en PostNL. Bekijk snel de actuele Swiss Kubik watchwinder collectie.