Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Orbita Avanti watchwinders | Swiss made techniek

Geplaatst op 17 februari 2021 om 18:14 uur

Stel, je bent op zoek naar een watchwinder. En dan niet zomaar een watchwinder, maar echt het neusje van de zalm. Een watchwinder die eruit springt wat betreft kwaliteit, design en techniek. Waar begin je dan met zoeken? Er is op dit gebied tenslotte heel veel beschikbaar. Wanneer je je geld uitgeeft aan een watchwinder wil je het allerbeste voor je automatische horloges. Wanneer je een liefhebber bent met een enkel automatisch horloge kom je bij andere modellen uit dan wanneer je een horlogeverzamelaar bent. Als verzamelaar heb je tenslotte behoefte aan een watchwinder die ruimte biedt voor al jouw horloges. Afhankelijk van hoeveel horloges je in je verzameling hebt (of misschien nog wenst) ga je op zoek naar een watchwinder met de juiste capaciteit. Niet alle watchwinder merken bieden een geschikte watchwinder met een grote capaciteit voor de verzamelaar.

Orbita Avanti 24 watchwinder

Wanneer je als verzamelaar op zoek gaat naar een watchwinder voor je verzameling, kan je heel goed terecht bij het Amerikaanse merk Orbita. Orbita is een watchwinder merk dat de absolute top biedt als het gaat om watchwinders voor de verzamelaar. De high-end watchwinders van Orbita kenmerken zich onder meer door een traditioneel design gecombineerd met de modernste technieken. Wanneer een watchwinder met een klassieke uitstraling jou aanspreekt en je kwaliteit erg belangrijk vindt, is Orbita absoluut een goede keus. De Orbita watchwinders zijn voorzien van Zwitserse motoren, op dit gebied absoluut het beste van het beste. Deze motoren zijn niet alleen duurzaam en betrouwbaar, maar daarnaast ook energiezuinig en vrijwel stil in gebruik. Dit zorgt voor een optimaal gebruikscomfort. Je plaatst de watchwinder in de ruimte waar je hem het liefste hebben wilt, zonder dat je tijdens het opwindproces last hebt van vervelende geluiden.

Orbita is één van de oudste watchwinder merken. Ze hebben doordat ze innovatie en ontwikkeling hoog op de prioriteitenlijst hebben staan en door de jarenlange ervaring, verschillende patenten op hun naam staan. De bekendste hiervan is het door hen ontwikkelde Rotorwind System. Orbita maakt voor hun watchwinders gebruik van zowel het Programmable System (de geijkte manier van opwinding, door rotatie van de horloges) als van het Rotorwind System. De watchwinders die werken met het Rotorwind System voorzien in de benodigde energie voor automatische horloges door het zachtjes schudden van de horloges.

De Orbita watchwinder collectie is onderverdeeld in verschillende series watchwinders. De Orbita Avanti serie is daarbij het beste dat Orbita te bieden heeft. Deze serie van dit high-end watchwinder merk behoort tot de absolute top! De watchwinders in deze serie zijn gemaakt van onder andere prachtig hout en hebben een klassiek design. Het hout dat wordt gebruikt voor de watchwinders van Orbita is afkomstig uit Italië. Zoals we van Orbita gewend zijn, zijn deze watchwinders natuurlijk uitgerust met high-end techniek en Zwitserse motoren. Orbita weet vrijwel elke verzamelaar met deze watchwinder serie op zijn wenken te bedienen. Er zijn namelijk Orbita Avanti watchwinders verkrijgbaar met een diverse capaciteit. Zo vinden we binnen deze serie watchwinders voor 3 automatische horloges, maar ook voor maar liefst 36 automatische horloges. En dan nog diverse mogelijkheden daar tussenin. De Orbita Avanti serie bestaat dus uit diverse modellen. Elk model is geschikt voor elk type en merk automatisch horloge.

Het is dan ook mogelijk elke rotor apart in te stellen wat betreft draairichting en aantal rotaties per dag. Zo zorg je ervoor dat je voor elk horloge specifiek de benodigde behoeften instelt. De horloges worden in de watchwinders vastgemaakt op flexibele kussentjes. Deze speciale kussentjes zijn gemaakt van een soort foam en voorzien van het Orbita logo. Deze zorgen voor een optimale bescherming tegen slijtage. Het is mogelijk om voor kleinere horloges speciale kleinere horlogekussentjes te bestellen. De Orbita Avanti watchwinders zijn afsluitbaar met een glazen deur. Op deze manier zorg je ervoor dat je horloges beschermt zijn tegen invloeden van buitenaf, zoals vuil, stof en condens. Het geeft de watchwinder daarnaast een extra luxe uitstraling.

Als kers op de taart bieden de watchwinders uit de Orbita Avanti collectie extra opbergmogelijkheid voor extra horloges. Natuurlijk kun je deze ruimte ook gebruiken voor het opbergen van overige sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. Je houdt op deze manier eenvoudig al je sieraden overzichtelijk bij elkaar. De Orbita Avanti watchwinders zijn verder voorzien van een overwind protectie en ingelegd carbon. Deze watchwinders bieden de programma’s CW, CC en Alt.

Al met al is Orbita een watchwinder merk met klasse en stijl. Met een watchwinder van Orbita en dan met name de Orbita Avanti watchwinders, weet je zeker dat iedereen direct naar jouw horloges kijkt. Je hebt bovendien voor jezelf een mooie opbergplaats voor je verzameling en met de prachtige houten kasten met glazen deur zorgt elke watchwinder van Orbita ervoor dat je een perfecte display hebt voor jouw horloges! Of het nu een grote of wat kleinere verzameling automatische horloges betreft, de collectie van Orbita is absoluut het bekijken waard!

Watchwinders.nl is officieel dealer van Orbita watchwinders. Wij bieden je zekerheid, service en scherpe prijzen. Elk product is origineel en wordt goed verpakt verzonden met een verzekerde service. Ben je op zoek naar een fraaie watchwinder van dit merk, neem eens een kijkje in onze webshop.