Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Double watchwinders voor 2 horloges

Geplaatst op 18 mei 2023 om 12:48 uur

Heb jij meerdere automatische horloges en ben je op zoek naar een goede watchwinder voor 2 horloges? Lees dan vooral verder want in dit artikel schrijven we over een interessant merk dat uitstekende watchwinders produceert.

Ben je al bekend met het watchwinder merk Benson? Zo niet, dan wordt het hoog tijd om hier meer over te weten te komen! Benson is een merk van Nederlandse bodem met een brede kennis en ervaring in huis op het gebied van automatische horloges en de daarmee onlosmakelijk verbonden watchwinder.

Wanneer we de collectie van Benson nader onder de loep nemen zien we een aantal kenmerkende eigenschappen van het merk duidelijk tot uiting komen. Een belangrijk voorbeeld hiervan is de goede prijs-/kwaliteitverhouding die het merk biedt. Benson biedt namelijk watchwinders gemaakt van de beste materialen, voorzien van enkel hoogwaardige motoren, tegen een aantrekkelijke prijs. Dit maakt het merk voor iedere liefhebber interessant, ook voor de mensen met een minder groot budget. Het tweede kenmerk van de collectie van Benson is een stukje diversiteit. Zo biedt het merk watchwinders met een diverse capaciteit, in verschillende kleuren, gemaakt van verschillende materialen en watchwinders voorzien van verschillende motoren (Japans of Zwitsers). Een laatste kenmerkende eigenschap van de watchwinders van Benson is het hoge gebruikerscomfort. Benson heeft met het ontwerpen van de watchwinders de gebruiker op één gezet en dat is duidelijk te zien aan een aantal fraaie en handige extra functionaliteiten. Zo biedt Benson bijvoorbeeld modellen voorzien van een ingebouwde LED verlichting, een extra opbergruimte of een handige powerwinding functie.

Benson Compact Double 2.CF watchwinder

We hebben twee specifieke watchwinders van Benson voor je geselecteerd, waarover we je in dit artikel graag iets meer willen vertellen. De eerste watchwinder die we nader voor je willen uitlichten, is de Benson Compact Double 2.CF watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van twee automatische horloges tegelijk en daarmee uitermate geschikt wanneer je twee of drie automatische horloges in het bezit hebt. De Benson Compact Double 2.CF watchwinder is gemaakt van hout en heeft de uitstraling van het materiaal carbon. De binnenkant van de watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door twee Japanse motoren van zeer hoge kwaliteit. Deze motoren zijn onder meer zeer betrouwbaar, duurzaam, energiezuinig en daarnaast stil in gebruik. Dit model is verder voorzien van een handig touchscreen. Hiermee kun je de instellingen van de watchwinder bepalen. Zo stel je per horloge afzonderlijk de draairichting en het juiste aantal rotaties per dag in. De Benson Compact Double 2.CF watchwinder biedt een mooie extra, namelijk een ingebouwde LED verlichting. Hiermee kun je jouw horloges desgewenst in de spotlight zetten en daarmee jouw watchwinder ook inzetten als display voor jouw horloge. Benson maakt gebruik van speciale flexibele horlogehouders. Dit zorgt ervoor dat je ieder formaat horloge gemakkelijk kunt plaatsen in de watchwinder. Verder beschik je met dit model van Benson over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Ook een zeer handige powerwinding functie ontbreekt niet, hiermee wind je je horloges in korte tijd op. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt middels netstroom, door middel van het gebruik van de meegeleverde adapter. Met de Benson Compact Double 2.CF watchwinder wind je ieder type en merk automatisch horloge op efficiënte en veilige wijze op en hoef je je nooit meer zorgen te maken over stilstand van je horloges!

Het tweede model van Benson die we graag nader voor je uitlichten, is de Benson Compact Double 2.BG watchwinder. Ook dit model biedt ruimte voor het opwinden van twee automatische horloges. De watchwinder is zwart van kleur, met aan de binnenkant gouden accenten. Ook deze watchwinder van Benson is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren, die zorgen voor een perfecte opwinding van jouw automatische horloges.  De rotoren van de Benson Compact Double 2.BG zijn apart instelbaar, zodat je voor ieder horloge afzonderlijk de draairichting en het aantal rotaties per dag kunt bepalen. Hiervoor kun je gebruik maken van het innovatieve touchscreen. Met de ingebouwde LED verlichting heb je met deze watchwinder altijd een goed zicht op jouw horloges. De Benson Compact Double 2.BG watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en de handige powerwinding functie. Dit model is eveneens werkzaam op netstroom, waarvoor een adapter wordt meegeleverd. Tot slot is ook deze watchwinder van Benson voorzien van de handige flexibele horlogehouders. Met de Benson Compact Double 2.BG watchwinder kies je voor een doelgerichte en veilige opwinding voor jouw automatische horloges, maar tegelijkertijd ook voor een veilige opbergplaats. Bovendien kun je hem inzetten als display, om jouw horloges in te presenteren. Met de twee bovengenoemde watchwinders biedt Benson dan ook een zeer compleet plaatje.

Je kunt de twee genoemde modellen van Benson bij ons in de webshop bestellen. Daarnaast bieden wij nog vele andere mooie en hoogwaardige modellen van dit veelbelovende merk. Zoek je een watchwinder voor bijvoorbeeld 1 of juist 3 horloges dan biedt de Benson Compact collectie diverse modellen die geschikt zijn voor het opwinden van jouw automatische horloges.

De Benson Compact Double watchwinders worden door ons geleverd met twee jaar garantie, een duidelijke handleiding en adapter. Bekijk de watchwinders van Benson nu bij ons in de webshop, het merk biedt voor iedere liefhebber én verzamelaar een passende watchwinder.