Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinders van Heisse en Sohne

Geplaatst op 12 mei 2023 om 18:58 uur

Heb jij één of meerdere automatische horloges en ben je het ook zat dat ze telkens stilstaan als je ze niet draagt? Dan heb je vast weleens aan een watchwinder gedacht. Deze horlogeaccessoire zorgt ervoor dat jouw horloges niet meer ongewenst stil komen te staan.

Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 watchwinder

Watchwinders van topkwaliteit zijn niet alleen te vinden in Zwitserland. Ook verscheidene merken uit bijvoorbeeld Duitsland leveren op dit gebied de absolute crème de la crème. Niet alleen op technisch gebied maar ook wat betreft design en het gebruik van exclusieve materialen zijn er Duitse merken op de markt die echte pareltjes bieden.

Een mooi voorbeeld van een gerenommeerd Duits merk met een geweldige collectie luxe watchwinders is het merk Heisse & Söhne. Heisse & Söhne staat bekend om het uiterst luxe karakter van de watchwinders uit hun collectie, maar daarnaast ook vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding van hun producten. Met een watchwinder van Heisse & Söhne kies je dan ook altijd voor veel waar voor je geld. Deze modellen zijn geschikt voor het verzorgen van de opwinding van ieder merk en type automatisch horloge. Daarnaast kies je met Heisse & Söhne watchwinder direct ook voor een veilige en stijlvolle opbergplaats voor je horloge. De modellen van dit merk zijn stuk voor stuk een waar pronkstuk te noemen voor jouw interieur en op verschillende gebieden een mooie en vooral essentiële aanvulling op jouw automatische horloge of horloges. Naast watchwinders biedt Heisse & Söhne ook zeer exclusieve watchwinderkluizen aan, waarmee je kiest voor een optimale veilige opbergplaats voor je automatische horloges. Deze kluizen voldoen namelijk aan de hoogste Europese veiligheidsnormen.

Of je nu die liefhebber bent met een enkel automatisch horloge in bezit of de fervent verzamelaar met een gehele collectie automatische horloges, Heisse & Söhne biedt de juiste watchwinder voor jou. De collectie van Heisse & Söhne is uitgebreid en biedt daarmee voor iedere liefhebber de perfect passende watchwinder. De modellen van Heisse & Söhne kenmerken zich door een modern design in combinatie met het gebruik van hoogwaardige materialen en in de basis Japanse motoren van topkwaliteit. Deze Japanse motoren bieden verschillende voordelen. Zo zijn ze uiterst betrouwbaar, duurzaam, energiezuinig en stil in gebruik. Deze laatste eigenschap zorgt ervoor dat je jouw Heisse & Söhne watchwinder kunt plaatsen waar je wilt, ook op je kantoor of op je slaapkamer. Met het gebruik van moderne LCD bedieningspanelen zorgt Heisse & Söhne ervoor dat de watchwinders per rotor afzonderlijk kunnen worden ingesteld. Zo bepaal je voor ieder horloge afzonderlijk probleemloos de draairichting en het aantal rotaties per dag. Zo krijgt ieder individueel horloge precies de juiste wijze van opwinding.

We vertellen je graag meer over twee watchwinders die afkomstig zijn uit de collectie van Heisse & Söhne. De eerste watchwinder die we onder de loep nemen, is de Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37. Dit model is afkomstig uit de nieuwste lijn watchwinders van het merk en heeft een zeer luxueuze uitstraling. Dit model is speciaal geschikt voor de echte verzamelaar van automatische horloges, want hij biedt ruimte voor het opwinden van maar liefst 16 horloges tegelijkertijd. De kast van deze watchwinder is gemaakt van een zeer fraaie houtsoort, die het luxe karakter van deze horlogeaccessoire nog eens extra weet te benadrukken. De watchwinder is voorzien van een fraaie voet. Aan de binnenkant is dit model voorzien van een zachte zwarte stof, ter bescherming van jouw horloges tegen krasjes of andere onnodige beschadigingen. De Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 is afsluitbaar met het deur van mineraalglas. Dit zorgt ervoor dat je jouw horloges veilig kunt opbergen, zonder bang te hoeven zijn voor schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht, stof en condens. Doordat de Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 is uitgerust met een zeer modern vingerprint slot, ben je er zeker van dat enkel jijzelf bij je horloges kunt komen. Dit model is verder voorzien van het eerder genoemde innovatieve LCD paneel en een ingebouwde LED verlichting. Met deze laatste functionaliteit heb je altijd een perfect zicht op je horloges, zelfs tijdens het opwindproces. Daarnaast beschik je met deze Heisse & Söhne Triton 70019-132.33.37 watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een speciale sleep mode. Met de sleep mode hou je je horloges net onder het optimale niveau van opwinding, waardoor je ze desgewenst wat rust kunt bieden. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt middels netstroom, met behulp van een adapter.

De tweede watchwinder van Heisse & Söhne waar we je graag meer over vertellen, is de Heisse & Söhne Meranto 70019-135.11. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 8 automatische horloges tegelijk. De watchwinder is gemaakt van hout en zowel wat betreft exterieur als interieur uitgevoerd in de kleur zwart. De Heisse & Söhne Meranto 70019-135.11 watchwinder is voorzien van een glazen deurtje, waardoor je de watchwinder af kunt sluiten en je toch zicht houdt op je horloges. Met de ingebouwde LED verlichting kun je je horloges bovendien desgewenst in de spotlight zetten. De basis van deze Heisse & Söhne Meranto 70019-135.11 watchwinder wordt gevormd door topkwaliteit Japanse motoren, die de opwinding van jouw automatische horloges probleemloos verzorgen. Ook dit model is verder weer voorzien van een LCD scherm, waarmee de bediening gemakkelijk te regelen is. De rotoren zijn wederom apart instelbaar en je beschikt met deze Heisse & Söhne Meranto 70019-135.11 watchwinder over de programma’s CW, CC en Alt, een sleep mode en een overwind protectie.

Wij bieden in onze webshop een uitgebreide collectie Heisse & Söhne watchwinders. Wij leveren deze met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Bovendien kun je bij ons altijd terecht voor een passend advies of een antwoord op je vragen.