Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Startbox Gray watchwinders

Geplaatst op 23 mei 2023 om 14:57 uur

Ben je een liefhebber van automatische horloges? Heb je wellicht zelf een fraai horloge van Breitling, IWC, Rolex of Omega? Dan moet je zeker eens een watchwinder overwegen.

Swiss Kubik Startbox Gray watchwinder

Een goede watchwinder moet aan bepaalde eisen en voorwaarden voldoen. Deze hoeven echter niet voor elke liefhebber en verzamelaar hetzelfde te zijn. Zo heeft iedereen tenslotte zijn eigen voorkeur en wensen. Een goede kwaliteit is natuurlijk wel voor iedereen belangrijk. Daarnaast zijn er echter nog verschillende andere eigenschappen om rekening mee te houden. Zo kan bijvoorbeeld het formaat een rol spelen. Wil je een grote exclusieve kast, waarin je bijvoorbeeld jouw horlogeverzameling kunt tentoonstellen? Of ben je juist op zoek naar een compact vormgegeven watchwinder omdat je hem graag mee wilt kunnen nemen op reis of naar kantoor? Natuurlijk is ook het aantal horloges in bezit of de wens voor het aantal horloges van belang. Afhankelijk hiervan kun je de benodigde capaciteit van de watchwinder bepalen. Eventuele extra functionaliteiten kunnen daarnaast ook van belang zijn, zoals bijvoorbeeld een powerwinding functie. Ook het budget dat je beschikbaar hebt voor de aanschaf van een watchwinder speelt uiteraard een belangrijke rol. Wanneer je een watchwinder aanschaft, zit je bij een gerenommeerd merk altijd goed, zeker wanneer je kiest voor een Zwitsers merk. Zwitserland staat niet voor niets bekend om de hoogwaardige Swiss made producten, zoals luxe horloges en watchwinders.

Een voorbeeld van een Zwitsers merk met een gehele collectie hoogwaardige Swiss made watchwinders, is het alom bekende Swiss Kubik. Swiss Kubik is een zeer vooruitstrevend watchwindermerk, dat wat betreft de ontwikkeling van hun producten nooit stil zit. In tien jaar tijd heeft het merk hierdoor al zijn zesde generatie watchwinders ontwikkeld. Met een watchwinder van Swiss Kubik kies je dan ook voor uitmuntende kwaliteit en de meest moderne technologie. Mooi aan Swiss Kubik is daarnaast dat het merk naast de duurdere modellen, ook bewust hoogwaardige watchwinders biedt tegen een aantrekkelijkere prijs. Hierdoor kan ook de liefhebber van automatische horloges met een minder breed budget een Swiss made watchwinder van het merk aanschaffen. Bovendien biedt Swiss Kubik variatie in kleur en gebruikte materialen, waardoor er voor iedere persoonlijke voorkeur wel een passende watchwinder van het merk voorhanden is. Of je nu een liefhebber bent van hout, leder of bijvoorbeeld aluminium, Swiss Kubik biedt de watchwinder voor jou! Ook wat betreft capaciteit kun je bij dit merk alle kanten op. De verzamelaar met een fraaie verzameling automatische horloges kan terecht bij Swiss Kubik, maar ook die liefhebber met één of enkele automatische horloges in het bezit.

We besteden in dit artikel graag meer aandacht aan een Swiss Kubik watchwinder die ook zeer toegankelijk is voor de liefhebber met een minder breed budget. De Swiss Kubik Startbox Gray is namelijk een instapmodel van dit merk (voorheen de ABS watchwinders van Swiss Kubik) en aantrekkelijk geprijsd. Je hebt met dit model alles in handen om veilig en doeltreffend een enkel automatisch horloge te kunnen opwinden, zonder daarvoor heel diep in de buidel te hoeven tasten. Deze watchwinder van Swiss Kubik is gemaakt van polyamide en daarmee sterk, maar ook licht in gewicht. Dit maakt deze watchwinder ideaal wanneer je je watchwinder en horloge bijvoorbeeld graag meeneemt naar kantoor of op (zaken)reis. De Swiss Kubik Startbox Gray is uitgevoerd in de kleur grijs, maar ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een blauwe, rode of een oranje variant, wanneer je graag een wat kleurrijker exemplaar wilt hebben. De basis van de Swiss Kubik Startbox Gray is natuurlijk de welbekende Zwitserse technologie. Hiermee weet je zeker dat je je automatische horloge efficiënt van opwinding kunt voorzien, ongeacht het merk of type automatisch horloge.

Er zijn daarnaast ook kleinere horlogehouders te bestellen voor de watchwinder, wanneer je een erg klein dames- of herenhorloge in je bezit hebt. De Swiss Kubik Startbox Gray functioneert op batterijen. Zo kan dit model tot wel drie jaar op een set AA batterijen functioneren. Ook dit is een ideale eigenschap als je je automatische horloge en watchwinder graag met je meeneemt. Daarnaast is het hierdoor ook mogelijk om je watchwinder en daarmee je horloge in een kluis te bewaren. Je kiest hiermee voor extra veiligheid voor je geliefde horloge.

De Swiss Kubik Startbox Gray is te bestellen bij ons in de webshop. Wij leveren deze met een garantietermijn van maar liefst drie jaar. Je plaatst je aankoop daarom altijd met een goed gevoel. Bij vragen of indien gewenst een passend advies zijn wij je als officieel dealer van Swiss Kubik bovendien graag van dienst. Bekijk nu ons fraaie aanbod Swiss Kubik watchwinders bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriet!