Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Series watchwinders

Geplaatst op 9 december 2019 om 12:11 uur

Het Nederlandse watchwinder merk Benson presenteerde haar Compact series in 2017. De watchwinders uit deze serie zijn compact, modern en stijlvol vormgegeven. De buitenkant is van leder en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het leuke aan deze serie watchwinders is dat ze werken op netstroom via een adapter en op batterijen. Hierdoor kan je de watchwinder neerzetten waar je wilt. In de woonkamer of slaapkamer maar ook op kantoor of zelfs in een kluis. Daarnaast is een groot voordeel dat de watchwinders uit de Compact serie zeer betaalbaar zijn.

De techniek in alle Benson Compact watchwinders zorgt ervoor dat elk automatisch horloge, ongeacht merk of model, probleemloos wordt opgewonden. De betrouwbare Japanse motoren bieden duurzaamheid en een zeer laag geluidsniveau.

Door middel van het touchscreen kan er gekozen worden om het automatisch horloge rechtsom, linksom of afwisselend te laten draaien. Daarnaast kan het aantal omwentelingen per dag (TPD = turns per day) ingesteld worden naar de exact behoefte van het horloge. Door deze combinatie van functies zijn de Benson Compact watchwinders geschikt voor elk automatisch horloge. Hierdoor voorkom je stilstand van jouw horloges. Dit is niet alleen functioneel maar ook voorkomt het slijtage van de kroon. Immers, wanneer je de tijd van een automatisch horloge dat stilstaat weer goed wilt zetten moet je de kroon openen en sluiten.

Benson Compact 2.18.B watchwinder

De horlogehouders zijn flexibel waardoor ze geschikt zijn voor grote en kleine horloges. Wanneer je het horloge op de houder hebt geplaatst klik je deze in de watchwinder zodat de houder altijd goed vastzit tijdens het ronddraaien. Hierdoor loop je geen risico dat een horloge eruit valt, zoals bijvoorbeeld bij watchwinders met kussentjes het geval kan zijn.

De Benson Compact watchwinders zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kan kiezen uit zwart, donkerbruin, lichtbruin, carbon fibre, blauw en de populaire Holland editions. Deze laatste modellen zijn uitgevoerd in zwart of oranje leder en hebben aan de zijkant de Nederlandse leeuw afgebeeld staan.

Zoals vermeld bieden deze watchwinders alles wat je nodig hebt om een automatisch horloge op te winden. Toch zijn deze watchwinders zeer aantrekkelijk geprijsd. De Benson Compact series watchwinders beginnen vanaf 169,00 euro voor een watchwinder geschikt voor 1 automatisch horloge. Het model voor twee automatische horloges kost 249,00 euro.

De Benson Compact watchwinders worden geleverd met 2 jaar garantie. Elke watchwinder is voorzien van een adapter, handleiding en stevige verpakking. Bij aankoop van een watchwinder in onze webshop krijgt u direct korting (let op: u dient zich dan te registreren met een account) op een nieuw bestelling.

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede watchwinder die elk horloge snel een eenvoudig van energie voorziet? Dan is de Benson Compact watchwinder een uitstekende keuze!