Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Scatola del Tempo, unieke Italiaanse klasse

Geplaatst op 20 december 2019 om 09:19 uur

De uitzonderlijke ontwerpen van de Scatola del Tempo watchwinders stralen uit waarmee zij gemaakt zijn, namelijk passie en vakmanschap. Dit Italiaanse watchwinder merk ontwikkelt watchwinders die worden gerekend tot het neusje van de zalm binnen de horlogerie. De echte liefhebber of verzamelaar van automatische horloges zal zeker gecharmeerd zijn van de luxueuze designs, het fraaie materiaalgebruik en de innovatieve techniek. De Scatola del Tempo watchwinders worden gemaakt in Italië, de motoren echter zijn afkomstig uit Zwitserland. Hiermee is kwaliteit gegarandeerd. 

De high end watchwinders van Scatola del Tempo zijn niet alleen voorzien van de modernste Zwitserse techniek en gemaakt met zeer hoogwaardige materialen, de chique uitstraling en het high class design zijn voor elk interieur een echte eyecatcher. Doordat er wordt gewerkt met verschillende kleurstijlen, is er voor een ieder een passend alternatief. Kleuren die u bijvoorbeeld terugvindt in de collectie van Scatola del Tempo zijn blauw, bruin en groen. Voor de verschillende klassieke ontwerpen wordt veel gebruik gemaakt van leder, wat de luxe van dit accessoire benadrukt. Ook hout zien we regelmatig in de diverse watchwinder modellen terug. De uitstraling van de ontwerpen kenmerken zich kort gezegd door het gebruik van ronde vormen en organische materialen.

De watchwinders van Scatola del Tempo zijn voorzien van een Zwitserse motor. Deze Zwitserse micromotoren zijn zeer kwalitatief en bieden daarnaast als groot voordeel een zeer laag geluidsniveau, voor optimaal gebruikscomfort. Met deze hoogwaardige motoren en innovatieve technologie bent u gegarandeerd van een duurzaam product, waar u heel lang plezier van zult hebben. Ze zijn daarnaast geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type. Horloges van Breitling, Rolex, Tag Heuer, IWC, Nomos of Oris worden probleemloos opgewonden in deze watchwinders. Scatola del Tempo biedt watchwinders met ruimte voor 1 automatisch horloge tot wel 9 autmatische horloges.

Scatola del Tempo watchwinder

Wij zijn officieel dealer van Scatola del Tempo. In ons assortiment vindt u dan ook een ruime collectie Rotor One en Rotor One sport watchwinders, welke geschikt zijn voor één horloge. Deze watchwinders werken door de uitzonderlijk kleine Swiss made motor ongeveer 3 jaar op een set alkalinebatterijen. Dit, tezamen met de compacte vormgeving, maakt dat deze watchwinders zeer makkelijk mee te nemen zijn waardoor men ook op reis of op kantoor gemakkelijk gebruikt kan maken van dit accessoire. Ook kunt u de Scatola del Tempo Rotor One watchwinders makkelijk plaatsen in een kluis. 

Wanneer u een Scatola del Tempo watchwinder bestelt in onze webshop, wordt deze geleverd in een stevige verpakking en originele doos met handleiding. Daarnaast krijgt u op deze watchwinders 3 jaar garantie.