Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Verbeterde Benson Black Series watchwinders

Geplaatst op 11 januari 2022 om 14:36 uur

Het Nederlandse watchwinder merk Benson is al jaren een doorslaand succes. Dit merk produceert hoogwaardige watchwinders van uitstekende kwaliteit waarbij de prijs zeer aantrekkelijk is. Zeker in vergelijking tot andere merken waarvan het prijspeil aanzienlijk hoger ligt.

Benson Black Series 2.16.RD Limited Edition watchwinder

Benson presenteerde in 2016 haar Black Series collectie. Een serie watchwinders die gemaakt zijn van prachtig hout en alle functionaliteit bieden om automatische horloges, ongeacht horlogemerk of model, veilig en professioneel op te winden. De Benson Black Series worden vandaag de dag in meer dan 20 landen verkocht door juweliers en specialisten op gebied van watchwinders.

De Benson Black Series watchwinders zijn voorzien van Japanse motoren, een modern touchscreen, LED verlichting, extra opbergmogelijkheid, glazen deur en een deksel om alle horloges veilig op te bergen. Doordat elke motor individueel programmeerbaar is kan je elk horloge onafhankelijk van elkaar laten ronddraaien in de gewenste richting en naar het gewenste aantal omwentelingen per dag. Hierdoor is een Benson Black Series watchwinder geschikt voor elk type automatisch horloge en kan je dus probleemloos horloges van verschillende merken naast elkaar opwinden. Je kan dus een Rolex horloge naast horloges van Breitling, Oris, Tag Heuer, Patek of IWC opwinden. Je kiest eenvoudig per horloge de gewenste instellingen en je hebt er geen omkijken meer naar want de watchwinder doet de rest. Het zorgt ervoor dat elk horloge wordt voorzien van voldoende energie zodat het altijd gereed is om te dragen. Handig en makkelijk! Maar zeker ook raadzaam met betrekking tot het behoud/onderhoud van automatische horloges. Stilstand is namelijk niet goed voor een automatisch horloge.

Qua capaciteit, m.a.w. de hoeveelheid horloges die je wilt opwinden, is er genoeg keuze. De Benson Black Series zijn er voor 2, 4, 6, 8, 12, 16, 20 en zelfs 24 horloges. Hierdoor is er een geschikt model voor elke horlogeliefhebber, ongeacht of je slechts één automatisch horloge of 20 horloges hebt. Zoals eerder genoemd is het prijsniveau in combinatie met de uitstekende kwaliteit de doorslaggevende factor voor horlogeliefhebbers om een Benson Black Series watchwinder te kopen.

Benson heeft onlangs haar Black Series modellen voorzien van een paar upgrades waardoor de kwaliteit en functionaliteit nog meer verbeterd is. Ten eerste zijn de motoren vernieuwd waardoor ze nog stiller in gebruik zijn en vrijwel geluidloos ronddraaien. Dit is extra prettig in gebruik, bijvoorbeeld wanner de watchwinder in de slaapkamer of op kantoor staat. Ten tweede hebben de nieuwste Benson Black Series modellen een software update gekregen waardoor de watchwinder nog makkelijker en sneller werkt. Het leuke is dat Benson de retail prijzen echter niet heeft verhoogd, waardoor je meer kwaliteit krijgt voor hetzelfde geld.

Binnen de Benson Black Series heeft het merk ook nog één nieuwe variant gepresenteerd. De kleur rood is toegevoegd voor de modellen voor 2, 4, 6 en 8 horloges. Deze nieuwe kleur is zeer fraai en luxe. Vooral in een modern interieur kan de rode watchwinder een prachtig contrast geven bij wit, zwart en grijs. De Benson Black Series in rode kleur zijn gelimiteerd tot 250 stuks wereldwijd.

Als officieel dealer van Benson hebben wij vrijwel alle modellen op voorraad en direct leverbaar. Elk model wordt geleverd in een stevige verpakking, met 2 jaar garantie, handleiding en certificaat.

Ben jij geïnteresseerd in een Benson Black Series watchwinder, of een watchwinder van een ander merk? Je bestelt eenvoudig op onze website. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons dan een e-mail of bel ons. We helpen je graag verder met gedegen advies en voorbeelden van goede watchwinders die bij jouw horloges passen. Met meer dan 16 jaar ervaring weten wij zeker jou goed van dienst te kunnen zijn!