Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson horlogeboxen

Geplaatst op 6 november 2019 om 14:49 uur

Een echte liefhebber en-/of verzamelaar van kwaliteitshorloges zal zijn collectie graag stijlvol en veilig willen bewaren en opbergen. Wanneer u in het bezit bent van automatische horloges is een watchwinder hier ideaal voor. Andere horloges kunt u veilig opbergen in een horlogebox. Net als bij de  watchwinders zijn er ook bij de horlogeboxen diverse keuzemogelijkheden op dit gebied met betrekking tot bijvoorbeeld capaciteit, kwaliteit en uitstraling.

Een relatief jong Nederlands merk welke zowel watchwinders als fraaie horlogeboxen aanbiedt, is Benson. Benson weet hoge kwaliteit te leveren, met name doordat hun producten in eigen beheer worden vervaardigd. Hiermee is de controle met betrekking tot de kwaliteit van het eindproduct gegarandeerd en weet men de kosten laag te houden, waardoor Benson haar producten voor een scherpe prijs in de markt kan zetten. Een Benson horlogebox wordt met de hand vervaardigd.

Benson horlogeboxen

Wat betreft de horlogeboxen van Benson, vinden we in de collectie een divers aanbod. Er zijn verschillende horlogeboxen met een capaciteit van bijvoorbeeld drie horloges, maar ook voor wel zestien horloges. Daarnaast is er keuze uit diverse modellen en kleuren. De Benson Black Series  horlogeboxen bijvoorbeeld hebben een zeer luxe uitstraling en zijn gemaakt van hout in combinatie met edelstaal. Binnen deze serie hebt u qua kleur de keuze uit zwart, carbon fibre, wit en macassar en qua capaciteit uit een horlogebox voor acht, twaalf of zestien horloges.

De Benson lederen horlogebox serie bestaat uit een ruime collectie horlogeboxen vervaardigd uit kwaliteitsleder. Deze horlogeboxen zijn voorzien van een stoffen inleg en hebben een strakke en moderne uitstraling. Wanneer u uw horloges opbergt hebt u bij deze horlogeboxen bovendien de mogelijkheid altijd uw horloges te bekijken zonder de box open te hoeven maken, doordat u door de deksel heen kunt kijken. Er is keuze uit diverse verschillende kleuren, waaronder levendige kleuren zoals blauw en rood.

De Benson Exclusive horlogeboxen zijn vervaardigd uit leder met krokodillenpatroon. Deze boxen zijn voorzien van een lederen inleg en uniek kussentjessysteem. Daarnaast zijn ze met hun luxe en eigentijdse uitstraling een echte eyecatcher in uw interieur.

Wij leveren de Benson horlogeboxen met minimaal een jaar garantie.