Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Tip: Benson Smart-Tech II watchwinders

Geplaatst op 14 november 2019 om 09:56 uur

In 2018 lanceerde het watchwinder merk Benson de nieuwe Smart-Tech II watchwinders. Deze watchwinders vervingen de Smart-Tech watchwinders die in 2011 gepresenteerd werden. De nieuwe Benson Smart-Tech II watchwinders zijn verbeterd op gebied van design, techniek en functionaliteit. De prijzen zijn nagenoeg gelijk gebleven waardoor Benson een betere watchwinder aanbiedt voor dezelfde prijs. Maar laten we beginnen met de uitleg wat een watchwinder eigenlijk is.

Wat is een watchwinder?

Een watchwinder van goede kwaliteit is onmisbaar voor elke liefhebber en/of verzamelaar van automatische horloges. Een automatisch horloge blijft lopen wanneer het voorzien wordt van de juiste beweging, waarmee het horloge de nodige energie genereert om de tijd te kunnen blijven weergeven. Wanneer deze beweging niet geboden wordt door de natuurlijke beweging van de pols, omdat het horloge niet gedragen wordt, biedt een goede watchwinder uitkomst. Een automatisch horloge dat stil komt te staan, kan gevoelig zijn voor onnauwkeurigheden in tijd-/datumweergave. Een watchwinder kan dit dus voorkomen en biedt daarnaast bescherming tegen slijtage en beschadiging.

Benson Watchwinders

Een bekend Nederlands merk op het gebied van kwalitatief goede watchwinders is Benson. De watchwinders van dit merk worden in eigen beheer vervaardigd, waarmee controle op kwaliteit gegarandeerd is en de watchwinders tegelijkertijd betaalbaar blijven. Benson Watchwinders biedt een uitgebreide collectie hoogwaardige watchwinders in een aantal verschillende series, met elk specifieke eigenschappen en functionaliteiten.

Benson Smart-Tech II 4.18 watchwinder

Een mooie serie binnen de collectie zijn de Benson Smart-Tech II watchwinders. We zetten de voordelen van deze watchwinders voor u op een rij. De Benson Smart-Tech II watchwinders zijn verkrijgbaar met ruimte voor twee, vier of zes automatische horloges en daarmee geschikt voor de liefhebber, maar ook voor de horlogeverzamelaar. De flexibele horlogehouders zijn geschikt voor elk horloge, groot of klein. De watchwinders zijn daarnaast voorzien van Japanse kwaliteitsmotoren, die ook op de langere termijn zeer stil in gebruik blijven voor optimaal gebruikscomfort. De glazen deur van de watchwinders biedt een perfect zicht op de horloges en de opberglade voorziet in extra opbergruimte voor bijvoorbeeld andere horloges, sieraden of manchetknopen. Met behulp van het moderne lichtgevende touchscreen kunt u de watchwinder eenvoudig bedienen. Hier kunt u onder andere de draairichting en het aantal omwentelingen per dag instellen. Leuk voordeel is dat elke rotor individueel instelbaar is.

De Benson Smart-Tech II watchwinders zijn verkrijgbaar in het zwart en hebben mede door het fraaie materiaalgebruik een uitermate luxe uitstraling. Dit alles, in combinatie met de uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding van de Benson Smart-Tech II watchwinders maakt dat ze een zeer een mooie keuze zijn voor elke liefhebber van automatische horloges.

Wij leveren de Benson Smart-Tech II watchwinders met één jaar garantie en gebruiksaanwijzing in een sterke verpakking inclusief adapter.