Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Startbox watchwinders

Geplaatst op 31 oktober 2019 om 14:29 uur

De eigenaar van een mooi automatisch horloge van kwaliteit, wil goed voor zijn horloge zorgen. Een automatisch horloge heeft de juiste beweging nodig zodat het blijft lopen. Wanneer men het horloge draagt wordt automatisch in deze behoefte voorzien door de natuurlijke beweging van de pols. Wanneer men echter het horloge opbergt of simpelweg niet draagt, kan een watchwinder in dezelfde behoefte voorzien. Een watchwinder zorgt niet alleen voor de juiste beweging en energie, maar zorgt ook voor een goede verdeling van de olie en beschermt het horloge tegelijkertijd tegen invloeden van buitenaf.

Swiss Kubik Startbox watchwinder

Binnen de horlogerie zijn er diverse goede watchwinder merken, denk aan Benson, Orbita, Paul Design en Chronovision. Wanneer men een watchwinder wil aanschaffen, is er voldoende keuze wat betreft uitstraling en materiaalgebruik, maar ook op het gebied van capaciteit. Het belangrijkste is echter de kwaliteit van de watchwinder. Wanneer u enkel voor de hoogste kwaliteit gaat, is het merk Swiss Kubik een absolute aanrader. Dit watchwinder merk is al jarenlang een begrip op dit gebied en heeft een ruime collectie watchwinders van hoge kwaliteit. De Swiss Kubik watchwinders worden vervaardigd in Genève, Zwitserland en mogen niet voor niets het ‘Swiss made’ label voeren. Dit is een garantie voor de duurzaamheid en kwaliteit van het product.

Binnen de collectie van Swiss Kubik, vinden we de Swiss Kubik Startbox. Met deze specifieke watchwinder brengt het merk een zoveel mogelijk compacte watchwinder op de markt en biedt op deze wijze een zeer goede en tegelijkertijd betaalbare watchwinder aan. Deze Swiss Kubik Startbox watchwinder heeft een kubusvormig design en biedt ruimte voor één horloge. Het ontwerp is eenvoudig en minimalistisch en wordt aangeboden in diverse frisse kleuren, zoals oranje, blauw, zwart en rood. Het materiaal dat gebruikt wordt voor deze watchwinder is kunststof. De watchwinder werkt op twee C alkaline batterijen welke bij normaal gebruik drie jaar meegaan. Door de compacte vormgeving van deze watchwinder en de werking op batterijen is het heel gemakkelijk de watchwinder mee te nemen op reis of deze bijvoorbeeld op kantoor te gebruiken. Ze zijn voorzien van een soft-touch oppervlak, voor een optimale bescherming van uw horloge en zeer comfortabel gevoel bij aanraking.

De Swiss Kubik Startbox watchwinders zijn voorzien van stille en krachtige motoren voor optimaal gebruiksgemak en -comfort. Wij leveren de Swiss Kubik startbox watchwinders met drie jaar garantie en gebruiksaanwijzing. Bekijk snel de actuele collectie watchwinders van Swiss Kubik, waaronder de populaire Startbox modellen.