Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder

Geplaatst op 2 februari 2022 om 16:29 uur

Stilstand is voor een automatisch horloge niet goed. Daarnaast verdient een mooi autmatisch horloge een goede en veilige opbergplaats. Deze combinatie zorgt ervoor dat een watchwinder eigenlijk onmisbaar is.

Een automatisch horloge verschilt namelijk van een quartz horloge door de manier waarop het energie verkrijgt. Bij een quartz horloge gaat dit middels een batterij. Een automatisch horloge heeft geen batterij en heeft beweging nodig om te kunnen blijven functioneren. Wanneer je een automatisch horloge draagt krijgt het vanzelf energie door de natuurlijke beweging van de pols. Als het horloge niet gedragen wordt, loop je dan ook het risico dat deze stil komt te staan. Om dit te voorkomen plaats je een automatisch horloge in een watchwinder waar deze door middel van rotatie in zijn energiebehoefte wordt voorzien.

In het geval dat je automatische horloges in het bezit hebt kan je je watchwinder eveneens benutten als veilige opbergplaats. Het is belangrijk om hierbij te kiezen voor kwaliteit ten behoud van je horloges. Daarnaast zal menig liefhebber ook in esthetisch opzicht wel enige wensen hebben wanneer hij een watchwinder gaat kopen. Er zijn tal van merken die watchwinders bieden van hoge kwaliteit en een stijlvolle uitstraling. Daarnaast zijn er ook op technisch gebied veel mogelijkheden waarmee verscheidene watchwinders een optimaal gebruikscomfort weten te garanderen. Wat echter lastiger te vinden is zijn merken, die hoogwaardige stijlvolle watchwinders aanbieden die voorzien zijn van de modernste technieken, met aantrekkelijke scherpe prijzen.

Betaalbare kwaliteit, Benson is een merk dat dit als geen ander weet te bieden. Benson is een merk van Nederlandse bodem dat door veel kennis en ervaring exact weet in te spelen op de wensen van de liefhebber van automatische horloges. In de collectie van Benson vinden we een tal van watchwinders met ieder een elegante uitstraling, voorzien van de modernste techniek. Benson biedt modellen met zowel Japanse motoren als Zwitserse motoren. Beiden van zeer hoge kwaliteit. Ook op het gebied van capaciteit heeft Benson diversiteit te bieden. Bijvoorbeeld modellen voor 1, 2, 3, 4, 6, 8, 12, 16, 20 en zelfs 24 horloges. Door de variatie en kwaliteit die Benson biedt, in combinatie met de aantrekkelijke prijzen, is dit een merk dat toegankelijk en interessant is voor een breed publiek.

Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder

We nemen één bijzonder model uit de Benson collectie dat we eens onder de loep nemen. We hebben gekozen voor één van de nieuwste Benson Smart-Tech II modellen, namelijk de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder. Dit model biedt ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges en het heeft nog eens opbergruimte voor 5 horloges middels een lade. De watchwinder is met de grootst mogelijke zorg gemaakt van hout van hoge kwaliteit. Deze watchwinder is geheel uitgevoerd in de kleur zwart. Het is mogelijk deze watchwinder af te sluiten met de glazen deur. Zo houd je nadelige invloeden van buitenaf bij je horloges vandaan en kun je ze toch op elk moment van de dag bekijken. Doordat de watchwinder bovendien is uitgerust met een mooie LED verlichting, kun je je horloges desgewenst ook nog in de spotlight plaatsen. Uiteraard is het een zeer fraaie aanblik wanneer de watchwinder de horloges ronddraait in het donker met de LED verlichting aan.

De Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder is uitgerust met twee Japanse motoren. Deze verzorgen de opwinding van elk automatisch horloge in stilte. Het maakt hierbij niet uit welk merk of type horloge je in het bezit hebt. Je kunt met behulp van het handige touchscreen de instellingen per horloge apart wijzigen. Het gaat dan om de draairichting en het aantal rotaties per dag. Dit zorgt ervoor dat ieder specifiek horloge de meest efficiënte en veilige wijze van opwinding krijgt. Doordat Benson gebruik maakt van flexibele horlogehouders, plaats je vrijwel ieder formaat horloge gemakkelijk in de houder. De Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder biedt alle draairichtingen en een overwind protectie. Daarnaast kun je gebruik maken van de speedwinding functie, die jouw horloges in korte tijd van de benodigde energie kan voorzien.

Binnen de Benson Smart-Tech II series, vind je naast de Benson Smart-Tech II 2.20.B watchwinder ook nog modellen met ruimte voor het opwinden van 4 of 6 horloges. Hiermee kan zowel de liefhebber met 2 of 3 automatische horloges als de echte verzamelaar met tot 6 automatische horloges in bezit binnen deze serie goed terecht.

Wij bieden in onze webshop een zeer brede collectie Benson watchwinders aan, waaronder de bijzonder mooie Smart-Tech II modellen. Omdat wij het belangrijk vinden dat je snel van je aankoop kunt gaan genieten, hebben wij bijna alle modellen van Benson op voorraad. Zo kunnen wij jouw nieuwe aanwinst extra snel versturen.

De Benson Smart-Tech II modellen worden geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Betalen kun je bij ons eenvoudig en snel doen met Paypal, iDeal, creditcard en gewone bankoverschrijving. Je kunt er van op aan dat wij jouw nieuwe watchwinder zorgvuldig verpakken. We versturen zonder problemen wereldwijd met Fedex, PostNL en DPD. Kies dus nu voor topkwaliteit voor jouw automatische horloges, kies voor Benson!