Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Smart-Tech II 6.18.B watchwinder

Geplaatst op 4 juli 2020 om 16:55 uur

Alhoewel het een vast gegeven is dat Zwitserland hét horlogeland pur sang is en daar zeker horloges en watchwinders van uitstekende kwaliteit vandaan komen, biedt ook ons eigen kikkerlandje hele mooie opties op het gebied van watchwinders. Een relatief jong, Nederlands merk op dit gebied is Benson. Benson weet kwalitatief goede watchwinders te produceren in eigen beheer en is hiermee in staat niet alleen hoge kwaliteit te leveren, maar kan deze ook nog eens aanbieden tegen een scherpe prijs. Zo kunt u bij Benson terecht voor een watchwinder die elk automatisch horloge veilig en gemakkelijk opwindt, vervaardigd is uit hoogwaardige materialen en een zeer aantrekkelijk prijsniveau heeft. Benson watchwinders biedt bovendien moderne designs en techniek met een unieke prijs-/kwaliteitverhouding.

Benson Smart-Tech II 6.18.B watchwinder

In de collectie van Benson zijn diverse type watchwinders te onderscheiden. Zo bieden ze watchwinders voor 1 horloge, maar ook watchwinders voor de echte verzamelaar met een grotere capaciteit. Je kan denken aan bijvoorbeeld watchwinders voor 6 horloges en watchwinders voor 12 horloges. De Benson Smart-Tech II 6.18.B watchwinder is een luxe watchwinder met ruimte voor zes automatische horloges. Ideaal dus voor de echte verzamelaar of professional. De watchwinder is vervaardigd van onder andere hout en glas en heeft een moderne uitstraling. De Japanse motoren waarmee deze watchwinder is uitgerust, zorgen ervoor dat de watchwinder ook op langere termijn zeer stil zijn werk doet. Dit zorgt voor optimaal gebruikscomfort. Bovendien zijn deze motoren ook energiezuinig en duurzaam.

De Benson Smart-Tech II 6.18.B watchwinder biedt verschillende moderne snufjes en extra’s. Bijvoorbeeld het innovatieve lichtgevende touchscreen waarmee je desgewenst de draairichting en het aantal omwentelingen per dag kunt instellen. Ook de ingebouwde LED verlichting is een voordeel, want je kan hiermee jouw horloges tijdens het opwinden goed bekijken. De watchwinder beschikt bovendien over een powerwinding functie, hiermee kan je eenvoudig jouw horloge in korte tijd van de benodigde energie voorzien. Ook de onmisbare overwind protectie ontbreekt niet.

Als extra voordeel biedt deze zeer functionele watchwinder een lade voor het opbergen van andere horloges of sieraden en bijvoorbeeld manchetknopen. De lade biedt ruimte voor tot wel zes extra horloges. Een uniek veersysteem zorgt ervoor dat de horlogehouders geschikt zijn voor zowel grote als kleine horloges en horloges met grote of kleine polsomvang. De watchwinder is dan ook geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het type of merk horloge.

Wij zijn officieel reseller van Benson. In onze webshop vind je de nieuwste collectie, duidelijke garantie en scherpe prijzen. Wij leveren vrijwel elke Benson watchwinder uit voorraad. De Benson Smart-Tech II 6.18 B watchwinder bestel je snel en eenvoudig in onze webshop. Je ontvangt dan de watchwinder zorgvuldig verpakt, inclusief met een handleiding en een jaar garantie.