Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Boda Concept watchwinders | betaalbare kwaliteit!

Geplaatst op 28 juni 2020 om 07:36 uur

Bent u op zoek naar een kwalitatieve watchwinder tegen een scherpe prijs? Dan is Boda Concept een mooi merk voor u. Dit watchwindermerk is afkomstig uit Hong Kong. Boda Concept weet watchwinders te produceren van goede kwaliteit in iets klassiekere designs. Ondanks de meer klassieke vormen hebben deze watchwinders wel moderne technologie. Het merk onderscheidt zich onder meer door de unieke prijs-/kwaliteitverhouding.

Boda Concept A2 Walnut watch winder

De Boda Concept watchwinders zijn voorzien van Japanse motoren. Deze motoren zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar zijn ook nog eens energiezuinig in gebruik. Daarnaast doen zij hun werk vrijwel geluidloos, voor een optimaal gebruiksgemak en comfort. Bovendien zijn deze horlogewinders voorzien van moderne technologie en zijn ze eenvoudig te bedienen. De watchwinders van Boda Concept zijn uitgerust met een innovatief touchscreen. Hiermee is het mogelijk de rotoren individueel te bedienen en in te stellen wat betreft de draairichting en aantal omwentelingen per dag. Dit betekent dat u de watchwinder specifiek voor uw horloges kunt instellen, zodat deze op de juiste wijze van energie kunnen worden voorzien.

De LED verlichting waarvan de watchwinders van Boda Concept zijn voorzien, maken het u mogelijk een zeer goed zicht te houden op uw geliefde horloges tijdens het opwinden. De Boda Concept watchwinders zijn bovendien geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. De horlogehouders zijn instelbaar en dus aan te passen aan de maat van het horloge, en daardoor geschikt voor heren- als dameshorloges.

In de collectie van Boda Concept zijn watchwinders verkrijgbaar met een diverse capaciteit. Zo is er zowel voor de liefhebber met een paar horloges als voor de echte verzamelaar een passend alternatief beschikbaar. U vindt in de collectie van Boda Concept bijvoorbeeld zowel een watchwinder met ruimte voor twee horloges, als een watchwinder met een capaciteit groot genoeg voor twaalf horloges. Voor de watchwinders wordt er gekozen voor mooie materialen, zoals hout, carbon, edelstaal en glas. Ze hebben dan ook een stijlvolle en luxe uitstraling, dat zorgt voor een waardevolle toevoeging aan uw horlogeverzameling en interieur.

Watchwinders.nl is officieel dealer van Boda Concept en wij bieden hiermee een mooi aanbod aan Boda Concept watchwinders. Wanneer u een watchwinder van Boda Concept bestelt in onze webshop, ontvangt u deze met adapter, handleiding en natuurlijk twee jaar garantie thuis.

Bovendien hebben we momenteel diverse watchwinders van dit merk met een leuke korting beschikbaar, een uitgelezen kans om de keuze te maken voor dit mooie merk.