Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Pure kwaliteit: Heisse und Sohne watchwinders

Geplaatst op 10 juli 2020 om 19:22 uur

Voor de liefhebbers en verzamelaars van automatische horloges zal het bekend zijn dat een goede watchwinder een onmisbaar en essentieel onderdeel is van een verzameling automatische horloges. Maar ook wanneer u 1 automatisch horloge bezit, is een watchwinder een ideale oplossing voor wanneer het horloge niet gedragen wordt en u het wel op tijd wilt laten lopen. Het horloge is dan immers altijd gereed om te dragen en je hoeft de kwetsbare kroon niet te openen om het horloge op te winden en de tijd goed te zetten.

Wanneer u op zoek bent naar een watchwinder van hoge kwaliteit, die naast functioneel ook in esthetisch opzicht een aantrekkelijk is, is het merk Heisse & Söhne zeer interessant. Heisse & Söhne is een Duits merk en biedt derhalve de degelijke en betrouwbare Duitse kwaliteit. Daarnaast staat het merk bekend om de moderne designs, de fraaie kwaliteit en afwerking. Elke Heisse & Söhne watchwinder wordt uitgebreid getest voor deze de fabriek verlaat.  

De Heisse & Söhne watchwinders zijn voorzien van stille en energiezuinige Japanse motoren van goede kwaliteit. Alle watchwinders zijn bovendien geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het type of merk horloge. In de collectie van Heisse & Söhne vinden we watchwinders met verschillende capaciteit. Voor de liefhebber met één of twee horloges, maar ook voor de grotere verzamelaar is een passend alternatief voorhanden. Zo is er zelfs een watchwinder verkrijgbaar met ruimte voor wel zestien horloges, de Collector 70019/18. De luxe uitstraling van de watchwinders maken dat deze niet alleen functioneel zijn, maar ook een waardevolle aanvulling voor uw verzameling en interieur. Er worden hoogwaardige materialen gebruikt, zoals mineraalglas en hout. Dit is dan ook te zien aan het eindproduct. Met een watchwinder van Heisse & Söhne windt u uw horloges op in stijl!

De watchwinders van Heisse & Söhne zijn voorzien van de modernste technologie. Zo kunt u middels het LCD scherm gemakkelijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag instellen welke passend zijn voor uw horloge(s). Voor de watchwinders met ruimte voor meerdere horloges geldt dat de rotoren individueel instelbaar zijn. Doordat de watchwinders zijn voorzien van LED verlichting is het mogelijk ten allen tijde een goed zicht op uw horloges te houden tijdens het opwinden. Bovendien zijn de watchwinders voorzien van een overwind protectie en flexibele horlogehouders zodat kleine en grote horloges makkelijk en snel in de watchwinder geplaatst kunnen worden.

Heisse und Sohne Collector 70019/18 watchwinder

Heisse & Söhne biedt naast watchwinders ook watchwinder kluizen aan in haar collectie. Deze kluizen maken het mogelijk uw horloges op de meest veilige manier op te bergen. Deze kluizen voldoen dan ook aan alle geldende Europese normen op dit gebied. Ideaal voor wanneer u uw horloges (in de kluis) verzekerd heeft.

In onze webshop bestelt u snel en gemakkelijk uw Heisse & Söhne watchwinder. U ontvangt deze dan met handleiding en adapter en minimaal twee jaar garantie. Wij zijn officieel dealer van dit Duitse merk en hebben derhalve de nieuwste collecties op voorraad, scherpe prijzen en een uitstekende service. Wij verzenden wereldwijd en u kunt betalen op onze beveiligde website met uw creditcard, iDeal of Paypal.

Bekijk snel de actuele collectie Duitse Heisse & Söhne watchwinders!