Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow watchwinder

Geplaatst op 13 juli 2021 om 14:37 uur

Wij zien dagelijks veel verschillende watchwinders voorbij komen. Modellen die binnenkomen vanuit merken en leveranciers, maar uiteraard ook de modellen die wij verkopen en verzenden aan onze klanten. Elk exemplaar wordt vooraf bekeken en getest voordat deze wordt verzonden. Hierdoor kennen wij de voordelen van elk specifiek merk en model. Een model watchwinder die onszelf zeer aanspreekt is de Paul Design Gentlemen 2+3. Dit model biedt alles wat je nodig hebt en meer. Daarnaast is de aantrekkelijke prijs een voordeel. Laten we deze watchwinder eens nader bekijken.

Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow watchwinder

Wanneer je een watchwinder van kwaliteit wilt aanschaffen zal je waarschijnlijk een voorkeur hebben voor een merk dat de beste opwinding biedt voor jouw automatische horloges. Dit het liefst gecombineerd met een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Kwaliteit is belangrijk om op betrouwbare en efficiënte wijze jouw automatische horloges op te kunnen winden, waarmee je onder meer slijtage en onnauwkeurigheden in tijd-/ en datumweergave van het horloge voorkomt. Bovendien wil je een watchwinder die duurzaam is en waarmee je voor jaren voorzien bent. Wanneer je wat minder te besteden of simpelweg niet teveel geld wilt uitgeven aan deze horlogeaccessoire dan is een extra scherpe prijs ook nog eens extra belangrijk. Er zijn diverse watchwinder merken op de markt die met name bekend staan om de goede prijs-/kwaliteitverhouding en bovendien nog eens allerlei extra’s te bieden hebben. Een een merk dat aan deze beschrijving voldoet is Paul Design dat gevestigd is in het Verenigd Koninkrijk.

Paul Design is een traditioneel merk qua design te noemen, maar produceert haar modellen met de nieuwste technieken. Het merk staat erom bekend vooruitstrevend en vernieuwend te zijn. Innovatie staat dan ook hoog op het prioriteitenlijstje van Paul Design. De techniek achter de Paul Design watchwinders is dan ook zeer modern en bij het ontwerpen van de watchwinders is aan alle gemakken gedacht om een optimaal gebruikscomfort te garanderen. Zo maakt men bij Paul Design gebruik van Japanse motoren. Deze motoren zijn betrouwbaar en duurzaam en bovendien energiezuinig in gebruik. Daarnaast zijn deze motoren vrijwel geluidloos tijdens het opwindproces, waarmee Paul Design watchwinders ook zonder problemen in de slaapkamer of op de werkplek kunnen worden geplaatst. De watchwinders van Paul Design zijn geschikt voor ieder automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. Ze bieden elk automatisch horloge precies dat wat het nodig heeft.

De collectie van Paul Design bestaat uit verschillende series watchwinders. Het merk weet hiermee zowel de liefhebber met 1 of 2 horloges als de echte verzamelaar te bedienen. In de Paul Design Gentlemen series vinden we onder meer de Gentlemen 2+3 Black Shadow watchwinder. Deze watchwinder biedt ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges, maar men heeft bij Paul Design daarnaast ook gedacht aan extra opbergruimte voor nog eens 3 horloges. Dit is een typisch voorbeeld van een eigenschap van een watchwinder welke het gebruiksplezier van de echte liefhebber vergroot. Zo kun je je horloges allemaal netjes bij elkaar bewaren, ook als dit geen automatische horloges zijn. De extra ruimte kun je natuurlijk ook eventueel benutten om andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen in op de bergen.

De Paul Design Gentlemen 2+3 Black Shadow watchwinder biedt verder een zeer modern touchscreen display waarmee je onder meer eenvoudig het aantal rotaties per dag en de draairichting in kunt stellen. Dit is mogelijk per rotor afzonderlijk, zo stel je voor ieder horloge apart de meest optimale voorwaarden in. Nog een groot pluspunt van deze watchwinder van Paul Design, is de ingebouwde LED verlichting. Je wilt als echte liefhebber tenslotte wel dat jouw horloges goed zichtbaar zijn. Op deze manier kan jouw watchwinder bovendien functioneren als opwindmechanisme, veilige opbergplaats en display ineen. De watchwinder zal sowieso de aandacht naar zich toe weten te trekken, met het mooie en traditionele design. Voor deze watchwinder in de kleur black shadow is onder andere gebruik gemaakt van prachtig hout en glas. De watchwinder heeft mede hierdoor een zeer luxe uitstraling. Doordat de Paul Design Gentlemen Black Shadow 2+3 afsluitbaar is met het glazen deurtje bescherm je je horloges direct ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan stof, vuil en vocht.

Met deze specifieke watchwinder van Paul Design beschik je tevens over een overwind protectie. Deze klassieke stijlvolle watchwinder biedt met dit complete plaatje alles dat je nodig hebt om jouw horloges van energie te kunnen voorzien en meer. Een onmisbaar accessoire, dat is het zeker voor de echte liefhebber. En dit alles tegen een aantrekkelijke prijs! Dit maakt dat Paul Design zijn pijlen weet te richten op een breed publiek. Wat betreft kwaliteit, design en de hoogstaande techniek in combinatie met de scherpe prijs,  is het voor Paul Design goed concurreren met de duurdere en misschien bekendere merken. Wanneer het merk Paul Design nog onbekend voor je was, of je werd getriggerd door dit artikel, neem dan eens de tijd de watchwinders van Paul Design in ons assortiment te bekijken in de webshop. Het is zeker de moeite waard wanneer je van plan bent om een nieuwe watchwinder aan te schaffen.

Iedere watchwinder van Paul Design die wordt besteld bij ons in de webshop wordt geleverd met 2 jaar garantie. Uiteraard wordt de watchwinder voor jouw stevig door ons verpakt en zorgvuldig verstuurd met DPD, Fedex of PostNL. Omdat wij officieel dealer zijn van Paul Design, kunnen wij jouw de nieuwste collecties, scherpste prijzen en een goede service bieden wanneer nodig. Bestel dus nu jouw Paul Design watchwinder eenvoudig, veilig en snel!