Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Swiss Series Single 1.20 Black watchwinder

Geplaatst op 23 november 2021 om 11:54 uur

Heb jij één automatisch horloge en wil je dat deze altijd keurig op tijd blijft lopen, zonder dat je verplicht bent deze altijd te dragen? Dan kun je niet zonder een watchwinder. Deze horlogeaccessoire zorgt ervoor dat je horloge van de benodigde energie wordt voorzien wanneer je het niet draagt. Zo voorkom je stilstand en daarmee ook onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave.

Een watchwinder voor één enkel horloge is eenvoudig te vinden. Er is een brede keuze aan merken, prijsklassen en soorten op de markt. Wil je een exemplaar met een bijzondere uitstraling? Of misschien één met bijzondere functionaliteiten? De keuze is aan jou! Het belangrijkste is natuurlijk een merk en model te kiezen van goede kwaliteit, het liefst tegen een aantrekkelijke prijs. Een Nederlands merk dat deze horlogeaccessoires van hoge kwaliteit produceert is Benson. Benson is een ambitieus merk en heeft veel ervaring met en kennis over watchwinders. Dit merk heeft dan ook al zijn sporen weten te verdienen door internationaal veel horlogeliefhebbers als klant te hebben die de opwindtechniek van dit aansprekende merk buitengewoon waarderen.

Benson Swiss Series Single 1.20 Black watchwinder

Benson biedt een geruime collectie met keuze uit watchwinders voorzien van een Japanse motor of een Zwitserse motor. Beide varianten zijn van uitmuntende kwaliteit, energiezuinig, duurzaam en stil in gebruik. In de collectie van Benson vind je bovendien modellen met een diverse capaciteit. Zo zijn er exemplaren verkrijgbaar voor één horloge tot voor wel 16 horloges. Zowel de liefhebber als de verzamelaar kan dus goed terecht bij Benson. Verder krijg je met een Benson watchwinder een luxe model dat vervaardigd is van hoogwaardige materialen. Bovendien biedt Benson met verschillende modellen mooie extra functionaliteiten. Wat betreft uitstraling laten de modellen van Benson zich het beste omschrijven als modern, chique en stijlvol.

In dit artikel willen we een specifiek model van Benson bij je onder de aandacht brengen, namelijk de Benson Swiss Series Single 1.20 Black watchwinder. Dit model is geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge. Het design is compact, strak en modern en heeft een luxe uitstraling. Dit model valt onder de zeer luxe Swiss Series collectie van Benson en is uitgerust met een Swiss made motor.

De Swiss made techniek is ongeëvenaard en je weet met een Swiss made motor als basis zeker dat je lang kunt genieten van je watchwinder. De Benson Swiss Series Single 1.20 Black is zwart van kleur en heeft een eveneens zwarte stoffen binnenkant. Doordat de binnenkant van stof is wordt je horloge optimaal beschermt tegen eventuele beschadigingen. De watchwinder is afsluitbaar met een glazen deur (mineraalglas). Dit biedt extra bescherming tegen bijvoorbeeld vocht, stof en vuil.

Je kunt de watchwinder instellen met behulp van het gebruiksvriendelijke LCD scherm, waarmee je in een handomdraai de optimale voorwaarden creëert voor jouw specifieke horloge. De watchwinders in deze serie hebben allemaal als voordeel dat de rotoren individueel instelbaar zijn. Bovendien maakt Benson gebruik van flexibele horlogehouders. Dit maakt dat deze watchwinders allen geschikt zijn voor elk type en merk automatisch horloge. Door het speciaal ontwikkelde veiligheidssysteem ontkoppelt de motor zodra er een horloge uitgehaald of ingedaan wordt.

De Benson Swiss Series Single 1.20 Black watchwinder is vervaardigd uit hout en is volledig geassembleerd in Nederland. Dit model is uitgerust met moderne LED verlichting. Hierdoor is het mogelijk op elk gewenst moment van de dag je horloges te bekijken, ook tijdens het opwindproces. Deze watchwinder is voorzien van de programma’s CW, CC en Alt en natuurlijk van een overwind protectie. Hij functioneert op zowel netstroom als op een batterij. De mogelijkheid om batterijen te gebruiken in combinatie met het compacte formaat van de watchwinder zorgt ervoor dat het goed mogelijk is deze mee te nemen, bijvoorbeeld op reis of naar kantoor. Bovendien is het hiermee ook mogelijk deze horlogeaccessoire in een kluis te plaatsen. Op deze manier is zowel jouw watchwinder als je geliefde horloge optimaal beschermd. Doordat dit model stil in gebruik is kan je hem zonder vervelende en storende geluiden ook eenvoudig op je slaapkamer of werkplek plaatsen.

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze specifieke Benson Swiss Series Single 1.20.B watchwinder van Benson? Je kunt hem snel en eenvoudig bestellen bij ons in de webshop. Ook kunnen wij je als officieel dealer van Benson helpen wanneer je vragen hebt over dit model of andere modellen van dit bijzondere merk. Met 15 jaar ervaring op het gebied van watchwinders zullen wij je zeker van dienst kunnen zijn!

Je kunt in de webshop betalen met creditcard, iDeal, Paypal of een gewone bankoverschrijving. Wij verzenden wereldwijd met Fedex, DPD en PostNL. Je ontvangt bij bestelling van deze Benson Swiss Series Single 1.20 Black watchwinder maar liefst 3 jaar garantie. Wij zijn zelf namelijk volledig overtuigd van de kwaliteit van deze watchwinder. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw aankoop keurig verpakt wordt. Bovendien verzenden wij alle aankopen verzekerd en aangetekend. Je kunt dus met een gerust gevoel je bestelling plaatsen en binnenkort genieten van een prachtige watchwinder.