Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Swiss Series watchwinders voor 2 horloges

Geplaatst op 13 december 2020 om 08:11 uur

Het succesvolle merk Benson watchwinders presenteerde onlangs haar nieuwste serie, de Swiss Series. Deze nieuwe serie watchwinders bestaat uit een watchwinder voor 1, 2, 3 en 4 automatische horloges. Tevens is er keuze uit diverse stijlen en materialen. De Benson Swiss Series watchwinders maken gebruik van Zwitserse techniek. Dit resulteert in sublieme kwaliteit en een laag geluidsniveau. Deze generatie watchwinders wordt in Nederland geassembleerd waarbij elke watchwinder gedurende 2 dagen volledig wordt getest. Kwaliteit, functionaliteit en een hoog niveau van afwerking staan bovenaan bij Benson.

De Benson Swiss Series watchwinders voor 2 horloges zijn geschikt voor het opwinden van twee automatische horloges die elk individueel instelbaar zijn qua draairichting en aantal omwentelingen per dag. Functionaliteit is zeer belangrijk en ook dat heeft Benson watchwinders onderkent. De Swiss Series watchwinders voor 2 horloges worden bediend door één knop. Hierdoor is de watchwinder zeer eenvoudig te bedienen en uitermate geschikt om elk automatisch horloge, ongeacht merk of model, op te winden.

Het leuke aan de Benson Swiss Series watchwinders zijn moderne uitstraling en fraaie materialen waarvan ze gemaakt zijn. Je kan kiezen voor een model met houten kast maar ook voor een model voorzien van een prachtige lederen afwerking. Dit leder is uiteraard echt en van zeer fraaie kwaliteit. De “padded” structuur geeft de watchwinders een extra luxe uitstraling. Een ander groot voordeel, vooral ten opzichte van andere Zwitserse watchwinders, is dat een glazen deurtje inclusief is. Dit glazen deurtje zorgt voor een optimale protectie van de horloges.

De horlogehouder waarop je het horloge bevestigt en vervolgens in de watchwinder plaatst is ook het noemen waard. Deze horlogehouder klik je vast in de watchwinder waardoor jouw horloge er nooit uit kan vallen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van een watchwinder dat kussentjes gebruikt waarop je jouw horloge vastmaakt. Deze klik je namelijk niet vast in de watchwinder. De horlogehouder van de Benson Swiss Series watchwinder is flexibel en instelbaar zodat je grote maar ook kleine horloges makkelijk en snel in de watchwinder kan plaatsen.

De Benson Swiss Series watchwinders voor 2 horloges worden in Nederland geassembleerd. Hierdoor verzekert Benson, samen met de Zwitserse techniek de beste kwaliteit en duurzaamheid. Uiteraard wordt er bijzonder veel waarde gehecht aan de afwerking. Dit is zichtbaar aan de fraaie afwerking van de watchwinder zelf maar ook aan de verpakking en handleiding. Elke Benson Swiss Series watchwinder voor 2 horloges is genummerd en wordt geleverd met een certificaat. De handleiding is in het Nederlands, Duits, Engels en Russisch.

Een goed voorbeeld van een schitterend model is de Benson Swiss Series Double 2.20 Dark Brown watchwinder. Dit model is voorzien van prachtig donkerbruin leder van de beste kwaliteit met een "padded" patroon voor een extra luxe uitstraling. 

Benson Swiss Series Double 2.20 Dark Brown watchwinder

Een van de meest aansprekende eigenschappen van de Benson Swiss Series watchwinders is de prijs. Je koopt al een high end watchwinder met Zwitserse techniek uit deze serie vanaf 599,00 euro (inclusief 3 jaar garantie). Dit is ruim 30% goedkoper dan andere watchwinders met Zwitserse techniek. Daarbij komt dat de Benson Swiss Series een paar eigenschappen bieden die deze andere merken überhaupt niet bieden. Denk bijvoorbeeld aan ingebouwde LED verlichting.

Dat Benson de Swiss Series Double watchwinders als zeer hoogwaardig product presenteert komt ook tot uiting in de 3 jaar garantie die men krijgt bij aankoop. Daarnaast wordt elke watchwinder verpakt in een schitterende verpakking met adapter, certificaat en handleiding.