Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Beste keus: Benson Smart-Tech II 6.18.B watchwinder

Geplaatst op 4 december 2020 om 14:42 uur

Ben jij die horlogeverzamelaar met een leuk aantal automatische horloges in je verzameling? Dan is dit zeer waarschijnlijk een interessant artikel voor je om te lezen! Als liefhebber en verzamelaar van automatische horloges weet je als geen ander dat het schadelijk voor je horloges kan zijn wanneer ze stil komen te staan. Denk bijvoorbeeld aan onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave. Aangezien je niet al je horloges continue kunt dragen om ze van de benodigde beweging en daarmee energie te voorzien, is een goede watchwinder een onmisbare horlogeaccessoire. Op gebied van watchwinders is er veel keuze en het kan daarom soms lastig zijn het kaf van het koren te scheiden. Je wilt een watchwinder die niet alleen kwalitatief gezien veel te bieden heeft, maar ook een watchwinder die voldoende ruimte biedt voor al je horloges. Daarnaast wil het oog ook wat en zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid heel belangrijk. En wie wil er nu teveel betalen voor een watchwinder wanneer dit niet nodig is?

In dit artikel lichten we er een watchwinder merk en tegelijkertijd een specifieke watchwinder uit die aan al deze voorwaarden voldoet. Het mooie ervan is dat je hiervoor niet eens zover hoeft te zoeken. Het watchwinder merk Benson is namelijk een Nederlands merk dat uiterst ervaren is op het gebied van watchwinders. Benson weet precies waar een goede watchwinder aan moet voldoen en het merk stelt dan ook hoge eisen aan haar producten. Benson weet bovendien een hoge kwaliteit watchwinders te produceren voor een mooie scherpe prijs. Dit is mogelijk doordat zij de watchwinders vervaardigen in eigen beheer en daarmee de lijntjes kort houden en goed kunnen toezien op de uiteindelijke kwaliteit van hun producten. De uitgebreide collectie van Benson bestaat uit diverse series, waaronder de Benson Smart-Tech II watchwinder serie.

Benson Smart-Tech II 6.18.B watchwinder

Binnen de Benson Smart-Tech II serie vinden we onder andere de Benson Smart-Tech II 6.18.B watchwinder. Deze watchwinder is ideaal voor de horlogeverzamelaar met een  collectie van automatische horloges. Dit model is geschikt voor het opwinden van 6 automatische horloges. De combinatie van het zwarte exterieur en het gebruik van prachtig hout en mineraalglas, geven de watchwinder een zeer luxe uitstraling. De watchwinder is bovendien voorzien van stof aan de binnenkant en flexibele horlogehouders. Dit laatste zorgt ervoor dat de watchwinder geschikt is voor alle soorten en maten horloges. Met behulp van het moderne touchscreen display is het zeer eenvoudig zowel de draairichting als het aantal omwentelingen per dag in te stellen. Elke rotor is individueel instelbaar. Zo creëer je gemakkelijk de ideale omstandigheden voor jouw specifieke horloges. Daarmee is de Benson Smart-Tech II 6.18.B watchwinder geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type.

Met de ingebouwde LED verlichting heb je de mogelijkheid je horloges altijd goed te bekijken, wanneer ze worden opgewonden. Dit maakt deze watchwinder niet alleen zeer functioneel in gebruik, maar deze fungeert op deze manier ook als display om je horloges mooi in te kunnen presenteren. De Benson Smart-Tech II watchwinder zal dan ook een echte eyecatcher zijn in elk interieur. Naast de mogelijkheid om 6 horloges op te kunnen winden, biedt deze watchwinder bovendien een extra opbergmogelijkheid voor nog eens 6 horloges. De lade die voor deze functie dient, kun je natuurlijk ook benutten voor het opbergen van andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. Zo bewaar je alles gemakkelijk bij elkaar. De Japanse kwaliteitsmotoren van deze bijzondere watchwinder zijn niet alleen energiezuinig, maar blijven ook bij langer gebruik geluidsarm. Dit optimaliseert het gebruikscomfort. De watchwinder is uitgerust met de 3 programma’s CW, CC en Alternate. Om het geheel helemaal compleet te maken, beschikt de Benson Smart-Tech II 6.18.B watchwinder over een overwinding protectie, een speedwinding functie en een start/stop systeem.

Ben je geïnteresseerd geraakt in het merk Benson algemeen of specifiek in de Benson Smart-Tech II 6.18.B watchwinder?Je kunt deze watchwinder eenvoudig, snel en veilig bestellen in onze webshop. Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van watchwinders en kunnen je van deskundig advies en de juiste service voorzien. Wanneer je de Benson Smart-Tech II watchwinder bestelt in onze webshop ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

Wanneer je meer watchwinders van Benson wilt bekijken, kun je deze middels de handige vergelijk functie op de website met elkaar vergelijken. Je pikt dan jouw favorieten eruit, waarna deze in een overzichtelijk schema voor je worden geplaatst waar je snel en eenvoudig de overeenkomsten en verschillen kunt zien.

De collectie van de Benson watchwinders is zeer divers te noemen. Dus wat je ook zoekt, de kans is groot dat jouw ideale watchwinder te vinden is in de mooie collectie van Benson. Neem een kijkje in onze webshop en bekijk op je gemak de mogelijkheden. De watchwinders zijn duidelijk gefotografeerd en van bepaalde watchwinders kun je zelfs een filmpje bekijken zodat je een duidelijk beeld hebt van hoe de watchwinders eruit zien!