Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Paul Design Gentlemen 8 Macassar watchwinder

Geplaatst op 19 december 2020 om 11:12 uur

Ben jij een verzamelaar van automatische horloges? En op zoek naar een bijpassende watchwinder van uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs? Lees dan vooral even verder! Als verzamelaar van automatische horloges zul je vast wel weten hoe onmisbaar een watchwinder is in jouw collectie. Wanneer je jouw automatische horloges niet draagt, draagt de watchwinder zorg voor de benodigde energievoorziening van jouw horloges. Je kiest dus niet zomaar de eerste de beste watchwinder die op je pad komt. Je wilt zeker weten dat je horloges in ‘goede handen’ zijn bij jouw watchwinder. Natuurlijk is er veel beschikbaar wat betreft watchwinders. Ook wanneer je een kwalitatieve watchwinder zoekt met een luxe uitstraling, is er keuze genoeg. Toch is er een aardig verschil in prijs tussen de verschillende merken te zien. In dit artikel bespreken we het merk Paul Design en daarbij één specifieke watchwinder van dit merk die alles biedt wat je als horlogeliefhebber nodig hebt. Paul Design watchwinders is een zeer interessant merk wanneer je op zoek bent naar een watchwinder van hoge kwaliteit, voor een mooie prijs.

Paul Design Gentlemen 8 Macassar watchwinder

Paul Design mag dan een relatief jong merk zijn, het ontbreekt zeker niet aan de kennis en ervaring om te weten waar een goede watchwinder aan moet voldoen. Paul Chen, oprichter en ontwerper van de Paul Design watchwinders, is iemand die zeker het klappen van de zweep kent op dit gebied. Hij wordt dan ook gezien als een waar vakman en dat is absoluut te zien in het eindresultaat van elke afzonderlijke watchwinder. De Paul Design watchwinders zijn voorzien van Japanse Mabuchi motoren. Deze staan bekend als betrouwbaar, duurzaam en stil in gebruik. Bovendien zijn ze energiezuinig. Paul Design gaat voor perfectie wat betreft de afwerking van de producten. Daarnaast staan ontwikkeling en innovatie in een hoog vaandel, de ontwikkelingen in de techniek staan zeker niet stil. Naast dit alles biedt Paul Design zijn kwalitatieve watchwinders voor een scherpe prijs aan. Het merk staat dan ook onder meer bekend om de goede prijs-/kwaliteitverhouding van de producten. Paul Design kan dan ook zeker de concurrentie aan met duurdere merken.

Wat betreft de uitstraling van een Paul Design watchwinder, kunnen we zeker stellen dat deze binnen het luxe segment thuishoren. De vormgeving van de watchwinders is strak en modern, maar zal in welk interieur dan ook een ware aanvulling zijn. Want ook in een klassiek interieur passen de watchwinders van Paul Design heel goed. Je horloges komen extra mooi tot hun recht in een Paul Design watchwinder, zeker wanneer je de ingebouwde LED verlichting inschakelt. Hiermee zet je je horloges letterlijk en figuurlijk in de spotlight. Wat betreft materiaalgebruik gaat men bij Paul Design voor enkel hoogwaardige materialen. Denk hierbij aan prachtig macassar hout, maar ook leder en mineraalglas.iHi

De collectie van Paul Design bestaat uit verschillende series, waarbij met name de verzamelaar een ruime keuze heeft. Een specifiek model dat we willen belichten in dit artikel, is de Paul Design Gentlemen 8 Macassar watchwinder. Deze watchwinder is geschikt voor het opwinden van 8 automatische horloges en daarbij bij uitstek geschikt voor de verzamelaar met een gemiddeld aantal horloges. Uiteraard is ook deze watchwinder voorzien van de hoogstaande techniek die we kennen van Paul Design. Met het moderne touchscreen display kun je gemakkelijk en snel je watchwinder instellen wat betreft onder andere de draairichting en het aantal rotaties per dag. De rotoren zijn individueel instelbaar, wat maakt dat je voor elk horloge specifiek de meest ideale omstandigheden kunt programmeren. Daarnaast beschikt ook deze watchwinder over ingebouwde LED verlichting zoals eerder genoemd. Het glazen deurtje biedt je horloges bescherming tegen verschillende invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld stof. Je kunt hem openen met behulp van het hightech vingerprint slot. Deze zorgt ervoor dat alleen jij bij je horloges kunt komen, dit geeft een extra veilig gevoel.

Naast een overwind protectie, biedt de Paul Design Gentlemen 8 Macassar watchwinder een slaap modus. Deze zorgt ervoor dat de horloges wat rust krijgen, door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden. Kortom, De Paul Design Gentlemen 8 Macassar watchwinder is een erg complete watchwinder, die zowel wat betreft de kwaliteit, maar ook op het gebied van techniek en uitstraling weinig te wensen overlaat. Doordat de watchwinder wordt aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs, is deze toegankelijk voor elke horlogeliefhebber.

Wil je deze watchwinder, of één van de andere watchwinders van Paul Design bestellen? Surf dan naar onze website. Wij zijn officieel dealer van Paul Design en een vertrouwde partij om je bestelling bij te plaatsen aangezien we meer dan 15 jaar ervaring hebben op gebied van deze horlogeaccessoire. Wanneer je een Paul Design watchwinder bestelt in onze webshop ontvang je deze in een stevige verpakking thuis met 2 jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding. Zo kun je snel gebruik maken van je mooie aankoop!