Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Swiss Series watchwinders voor 4 horloges

Geplaatst op 28 maart 2023 om 14:37 uur

In onze webshop zijn er vele mooie watchwinders te vinden. Hieronder zijn verschillende Zwitserse merken met fraaie modellen voorzien van de beste technologie. Er is echter ook een Nederlands kwaliteitsmerk op dit gebied, waarvan wij de gehele collectie in onze webshop aanbieden. We hebben het dan over het relatief jonge merk Benson.

Kenmerkend voor de collectie van Benson is een stukje diversiteit op het gebied van uitstraling van de watchwinders en tevens wat betreft de gebruikte motoren. Zo biedt het merk watchwinders gemaakt van verschillende hoogwaardige materialen, zoals leder en diverse prachtige houtsoorten. Daarnaast is er binnen de collectie de keuze uit watchwinders met hoogstaande Japanse motoren of de welbekende Swiss made motoren. Of je nu een liefhebber bent met één of twee automatische horloges in het bezit, of een echte verzamelaar, Benson biedt de watchwinder voor jou! Je hebt binnen de collectie namelijk de keuze uit watchwinders met een capaciteit voor het opwinden van 1, 2, 3, 4, 6, 8, 12 en zelfs 16 horloges. Naast de diversiteit die Benson biedt, staat het merk ook bekend om de zeer goede prijs-/kwaliteitsratio van de producten. Met een watchwinder van Benson kies je dan ook voor een watchwinder van topkwaliteit, tegen een scherpe prijs.

Een mooi voorbeeld van een watchwinder uit de collectie van Benson die alles biedt wat je je als liefhebber van automatische horloges maar kunt wensen, is de Benson Swiss Series Four 4.20 Light Brown Leather. Deze watchwinder biedt opwindmogelijkheid voor vier automatische horloges tegelijk en is daarmee zeer geschikt voor de kleine verzamelaar. De watchwinder is aan de buitenkant bekleed met leder met een fraai patroon, in de kleur bruin. Het interieur van de watchwinder is zwart van kleur en voorzien van een zachte stof ter behoud van jouw horloges. Doordat de watchwinder afgesloten kan worden met het fraaie glazen deurtje, berg je je horloges in deze watchwinder extra veilig op. Deze watchwinder van Benson is voorzien van Swiss made motoren, die bij iedere liefhebber wel bekend zullen zijn. Deze motoren zijn van topkwaliteit en bieden verschillende belangrijke eigenschappen. Niet alleen zijn ze uiterst betrouwbaar, maar daarnaast ook energiezuinig en stil in gebruik. Met een basis als deze weet je zeker dat de opwinding van jouw automatische horloges goed geregeld is. De watchwinder is daarnaast voorzien van een speciaal veiligheidssysteem. Hiermee wordt de motor automatisch ontkoppeld wanneer er een horloge wordt geplaatst of verwijderd. De bediening van dit model van Benson is gemakkelijk en snel. Met een enkele druk op de knop stel je zo de draairichting en het aantal turns per day in per rotor afzonderlijk, met behulp van het handige LCD scherm. De ingebouwde LED verlichting biedt een mooie meerwaarde bij deze watchwinder. Hiermee zet je jouw horloges in de spotlight, waarmee alle ogen op jouw horloges gericht zullen zijn. De Benson Swiss Series Four 4.20 Light Brown Leather biedt tot slot de alle draairichtingen en een overwind protectie. Dit model functioneert met behulp van een adapter.

Een tweede uiterst fraaie watchwinder uit de collectie van Benson, is de Benson Swiss Series Four 4.20 Green Leather. Deze Limited edition heeft een unieke uitstraling, doordat de buitenkant van dit model is bekleed met een levendige groene kleur leder. Ook dit design is geschikt voor het opwinden van vier automatische horloges tegelijk. Met het speciale protectieglas zorg je ervoor dat jouw horloges goed beschermd zijn tegen krasjes of onnodige slijtage. Benson maakt daarnaast gebruik van speciale flexibele horlogehouders, waardoor je vrijwel ieder type of merk automatisch horloge moeiteloos in de houders kunt plaatsen. Ook dit design van Benson is voorzien van Swiss made motoren, die zorgen voor een perfecte opwinding van je horloges. Daarnaast beschik je met dit model wederom over het veiligheidssysteem wat betreft de ontkoppeling van de motor. Iedere rotor is apart instelbaar met behulp van het LCD scherm, waardoor je ieder horloge individueel de beste wijze van opwinding kunt bieden. Bij dit model van Benson is er ook weer gedacht aan een ingebouwde LED verlichting, waarmee je op ieder moment van de dag een goed zicht hebt op je horloges. De Benson Swiss Series Four 4.20 Green Leather biedt eveneens alle draairichtingen en een overwind protectie.

Benson Swiss Series Four 4.20 Green Leather watchwinder

De genoemde modellen van Benson met Zwitserse motor worden in zijn geheel in Nederland geassembleerd. Met deze watchwinders kies je voor uitmuntende kwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs. Je hoeft je hiermee dan ook nooit meer zorgen te maken over stilstand van je automatische horloges. Wanneer je een watchwinder uit de Benson Swiss Series bij ons bestelt dan ontvang je deze thuis met 3 jaar garantie, een certificaat en duidelijke handleiding.

Wij helpen je daarnaast graag verder met eventuele vragen, of wanneer er een passend advies gewenst is. Bekijk nu de gehele collectie van Benson bij ons in de webshop en kies voor jouw favoriet!