Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Wat is de beste watchwinder voor een Rolex horloge?

Geplaatst op 22 maart 2023 om 07:59 uur

Voor het behoud en de verzorging van een luxe horloge als dat van het merk Rolex, is het belangrijk de juiste wijze van opwinding te kunnen bieden. Dit hoeft echter niet altijd te betekenen dat je daarvoor diep in de buidel hoeft te tasten. Er zijn verschillende mooie watchwinder merken binnen die modellen bieden met de meest moderne technologie tegen een scherpe prijs. Zelfs watchwinders met de alom befaamde Swiss made motoren zijn al verkrijgbaar tegen een interessante prijs. In dit artikel vertellen we je graag meer over de beste watchwinders voor jouw Rolex horloge. We hebben hiervoor een drietal watchwinders geselecteerd van verschillende merken, die watchwinders bieden met Zwitserse motoren.

De eerste watchwinder die jouw Rolex horloge zonder problemen kan voorzien van de benodigde energie, is van het Zwitserse merk Swiss Kubik. Swiss Kubik biedt een uitgebreide collectie Swiss made watchwinders, die allen van topkwaliteit zijn. Er zijn in de collectie van Swiss Kubik ook instapmodellen te vinden, die een combinatie bieden van de Zwitserse techniek met een eenvoudig design, waardoor deze verkrijgbaar zijn tegen een scherpe prijs. Een voorbeeld van zo’n instapmodel is de Swiss Kubik Startbox Black. Deze watchwinder is gemaakt van polyamide en uitgevoerd in de kleur zwart. Hetzelfde model is bovendien verkrijgbaar in verschillende andere kleuren, zoals rood, oranje en blauw. Het design is compact en kubusvormig, wat kenmerkend is voor de watchwinders van Swiss Kubik. Doordat de watchwinder zo handzaam is en bovendien functioneert op batterijen, is deze watchwinder gemakkelijk mee te nemen op reis of naar kantoor. Bovendien kun je de watchwinder en jouw Rolex horloge door deze eigenschappen in een kluis bewaren, voor een optimaal gevoel van veiligheid. Wanneer je wilt kun je deze watchwinder uitbreiden met een deurtje van plexiglas. Hiermee kun je de watchwinder gemakkelijk afsluitbaar maken en bied je jouw horloge bescherming tegen bijvoorbeeld vocht en stof. De Swiss Kubik Startbox biedt ieder merk of type automatisch horloge de beste wijze van opwinding, zo ook jouw Rolex horloge. Je hoeft dan ook nooit meer bang te zijn voor stilstand van jouw automatische horloge. Deze watchwinder kun je bij ons in de webshop bestellen. Je ontvangt hem dan thuis met maar liefst 3 jaar garantie en een duidelijke handleiding.

De tweede watchwinder die we graag benoemen als een mooie optie voor de opwinding van jouw Rolex horloge, is van het merk Benson. De Benson Swiss Series Single 1.20 Dark Brown Leather is een luxe ogende watchwinder, die aan de buitenkant bekleed is met bruin kwaliteitsleder met patroon. De binnenkant van deze watchwinder is zwart van kleur en voorzien van een flexibele horlogehouder. Deze zorgt ervoor dat vrijwel ieder formaat horloge probleemloos in de houder past. De watchwinder is afsluitbaar met een deurtje van mineraalglas, die ervoor zorgt dat jouw horloge wordt beschermd tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf. De basis van deze watchwinder wordt gevormd door een stille en krachtige Swiss made motor. Het speciale veiligheidssysteem zorgt ervoor dat de motor ontkoppelt wanneer er een horloge wordt geplaatst of juist verwijderd. De watchwinder is verder instelbaar met het handige LCD scherm. Hiermee kun je onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag bepalen. Met de ingebouwde LED verlichting heb je te allen tijde een mooi zicht op je horloge en kun je hem desgewenst in de spotlight zetten. De watchwinder biedt daarnaast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Je kunt de watchwinder tot slot zowel middels netstroom als met batterijen gebruiken. Dit model watchwinder van Benson vind je bij ons in de webshop en wordt geleverd met 3 jaar garantie, een handleiding en een certificaat.

De derde en laatste watchwinder die we graag nader onder de loep nemen, is van het vooruitstrevende merk Orbita. De Orbita Sparta Bold 1 Black W05521 biedt een perfecte opwinding voor jouw Rolex horloge en is verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs. Deze watchwinder is gemaakt van kunststof en zwart van kleur. Daarnaast is dit model ook verkrijgbaar in andere kleuren, zoals bruin, groen en rood. Deze watchwinder is voorzien van een high-end Swiss made motor en biedt de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Orbita is een merk dat ontwikkeling en innovatie erg belangrijk vindt. Zo hebben zij onder meer zelf het speciale Rotorwind Systeem ontwikkeld, dat de opwinding van automatische horloges verzorgt door middel van het zachtjes schudden van het horloge. Daarnaast biedt het Programmable Systeem de meer geijkte wijze van opwinding, door middel van rotatie. Met een watchwinder van dit kaliber, is jouw Rolex horloge altijd klaar voor gebruik! De Orbita Sparta Bold 1 Black W05521 bestel je gemakkelijk en veilig bij ons in de webshop. Wij leveren deze dan met 2 jaar garantie en handleiding.

Met de 3 bovengenoemde watchwinders hebben we een aantal mooie opties uitgelicht van watchwinders die perfect geschikt zijn voor jouw Rolex horloge en die bovendien betaalbaar zijn. Wij bieden daarnaast nog vele andere hoogstaande watchwinders in onze webshop die geschikt zijn voor ieder type en merk automatisch horloge. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment en overtuig jezelf!