Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Bernard Favre Planet Black and Brown leather watchwinder

Geplaatst op 18 april 2023 om 16:12 uur

Wanneer we het hebben over een merk dat watchwinders produceert met een unieke en exclusieve uitstraling en allure, dan hebben we het over het Zwitserse merk Bernard Favre. Oprichter en ontwerper van het merk, Bernard Favre zelf, werd geboren in het kanton Neuchatel in Zwitserland en groeide daar ook op. Al van jongs af aan had hij een fascinatie voor techniek en mechanische items. Na een studie op het Conservatorium en een carrière in de verkoop, vond hij zijn passie in het ontwikkelen en ontwerpen van watchwinders.

Bernard Favre Planet Black & Brown leather

De Planet watchwinders van Bernard Favre zijn wereldberoemd door hun prachtige uitstraling en uiterst luxe karakter. Bernard Favre ontwierp deze bijzondere watchwinders in 2009. Hij onthulde zijn meesterwerk aan het publiek in april 2011 en sindsdien zijn deze watchwinders niet meer weg te denken binnen de horlogerie. Voor de productie van de Planet watchwinders maakt Bernard Favre dankbaar gebruik van samenwerkingen met de meest bekwame lokale ambachtslieden. Dit resulteert in watchwinders met een fantastische Swiss made basis, een zeer stijlvol en uniek design en een perfecte afwerking. Natuurlijk bieden deze watchwinders bovendien een zeer goede functionaliteit, zodat je ieder type en/of merk automatisch horloge zeer doeltreffend en veilig van opwinding kunt voorzien.

Bernard Favre is steeds op zoek naar vernieuwing en frisse ideeën. Hij laat zich daarbij inspireren door het dagelijks leven en zoekt daarbij het contact met de natuur. De passie voor het vak is terug te zien in iedere afzonderlijk watchwinder uit de collectie. Ieder model biedt elegantie, hoogstaande techniek en een Swiss made hart. We laten je graag nader kennismaken met een specifieke watchwinder uit de collectie van Bernard Favre, namelijk de Bernard Favre Planet Black and Brown leather. Deze watchwinder is gemaakt van edelstaal PVD, een uiterst hoogwaardige materiaalsoort. De mat zwarte voet en ringen in combinatie met het welbekende Planet design is zowel voor de liefhebber van een stoere watchwinder als diegene met een voorkeur voor een klassiek model zeer interessant. Het horloge draait wanneer deze in de watchwinder wordt geplaatst rond zijn eigen as en wordt op deze wijze van de benodigde opwinding voorzien. Dit is niet alleen zeer efficiënt en functioneel, maar bovendien ook een fascinerend gezicht. Dit maakt deze watchwinder een absolute eyecatcher in ieder interieur. De glazen stolp die over de watchwinder heen kan worden geplaatst, doet hier nog een schepje bovenop. Het maakt het plaatje helemaal compleet.

De Bernard Favre Planet Black and Brown leather is uiteraard voorzien van een Swiss made motor. Zwitserse motoren zijn wereldwijd geliefd en dat is niet voor niets. Ten eerste zorgen ze er door hun betrouwbaarheid voor dat je altijd op je watchwinder kunt rekenen. Daarnaast zijn ze energiezuinig. Bovendien doen ze hun werk in stilte, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. Met een Zwitserse motor zorgt Bernard Favre er dan ook niet alleen voor dat je jouw horloge de beste opwinding kunt bieden, maar garandeert het ook een optimaal gebruikscomfort. Doordat de watchwinder daarnaast is uitgerust met een ingebouwde accu (100 dagen), kun je deze ook gemakkelijk meenemen op reis of naar kantoor. Bovendien is het plaatsen in een kluis een goede mogelijkheid, waardoor je je horloge en watchwinder zo veilig mogelijk kunt bewaren. Het opladen van de watchwinder gaat eenvoudig met behulp van de USB aansluiting. Hierdoor kun je de watchwinder opwinden met behulp van smartphone, PC of netstroom. De speciale LED indicator geeft de status van de watchwinder weer, waardoor je deze op ieder gewenst moment gemakkelijk kunt raadplegen. Het aantal toeren van de watchwinder is instelbaar. Dit model biedt verder de programma’s CW, CC en Alt. Natuurlijk is dit model ook uitgerust met een overwind protectie, waarmee je jouw horloges kunt beschermen tegen overspanning.

Met de Bernard Favre Planet Black and Brown leather of één van de andere watchwinders van dit exclusieve merk, kies je voor een watchwinder die behoort tot de beste ter wereld. Het merk biedt zowel op het gebied van design als op het gebied van techniek het beste van het beste. Bovendien worden voor het vervaardigen van de watchwinders van Bernard Favre enkel de beste materialen geselecteerd. Met de driedimensionale bewegingen van de Planet watchwinder van Bernard Favre, voorzie je ieder automatisch horloge zonder problemen van de benodigde energie. Met een watchwinder van dit kaliber hoef je je dan ook nooit meer zorgen te maken over stilstand van je horloges en de mogelijke vervelende gevolgen hiervan. Wij hebben als officieel dealer van Bernard Favre vrijwel de gehele collectie op voorraad. Dit betekent dat wanneer je jouw favoriete Bernard Favre watchwinder bij ons bestelt, wij je snel van dienst kunnen zijn.

Wanneer je de Planet watchwinder graag aan het werk wilt zien, kun je hiervan een prachtig filmpje bekijken in onze webshop. De watchwinders van Bernard Favre worden na bestelling door ons geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding.