Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Bernard Favre Planet Gold watchwinder

Geplaatst op 7 september 2020 om 16:08 uur

Het high end watchwinder merk Bernard Favre produceert hoogwaardige watchwinders voor de echte horlogeverzamelaar. De watchwinders worden in Zwitserland vervaardigd waardoor kwaliteit en afwerking van een zeer hoog niveau zijn. De wijze van opwinding is uniek. Door middel van draaiing rond haar eigen as windt de Bernard Favre Planet watch winder het automatische horloge op. Dit zorgt voor een optisch spektakel, omdat het er buitengewoon fraai uitziet.

Bernard Favre Planet Gold watchwinder

In de collectie van dit Zwitserse merk vinden we de Planet serie. Deze serie kenmerkt zich door verschillende modellen, kleuren en materialen. Een van de meest populaire modellen is de Bernard Favre Planet Gold watchwinder. Dit model is goudkleurig en past daardoor in vrijwel elk interieur. De gouden kleur heeft ook een luxe uitstraling.

De Bernard Favre Planet Gold watchwinder is geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge en heeft een Zwitserse motor. Deze motor is van fantastische kwaliteit en zorgt voor een optimale energievoorziening. De watchwinder is zwart en goud van kleur en beschikt over 9 programma’s waarmee je letterlijk elk automatisch horloge kan opwinden.

De watchwinder is gemaakt van edelstaal en heeft een mooie glazen stolp die je over de watchwinder kan plaatsen voor optimale veiligheid. De watchwinder functioneert op netstroom maar je kan ook de ingebouwde accu opladen waarmee de watchwinder maandenlang  kan ronddraaien. Deze Bernard Favre Planet Gold watchwinder heeft een USB connectie voor het opladen. De watchwinder is Swiss made hetgeen betekent dat deze in Zwitserland is gemaakt.

De Bernard Favre Planet watchwinders zijn in allerlei kleuren leverbaar. Je kan kiezen voor zilver, zwart, oranje, groen, carbon en blauw. Hierdoor kan je een ideale combinatie maken met het automatische horloge dat je wilt opwinden in de watchwinder.

Elke Bernard Favre watchwinder wordt geleverd met USB kabel/adapter, handleiding en certificaat. Uiteraard is de prachtige glazen stolp inclusief. De garantie op deze watchwinder bedraagt 2 jaar. De watchwinder wordt geleverd in een luxe verpakking waarin de watchwinder perfect beschermd is.

Als officieel dealer van Bernard Favre hebben wij vrijwel de gehele collectie van Bernard Favre watchwinders op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw bestelling snel verwerken en leveren. Elke watchwinder wordt voor levering uitgebreid getest, goed verpakt en vervolgens verzonden via Fedex, DPD of PostNL.

Ben je op zoek naar een prachtige high end watchwinder die volledig is gemaakt in Zwitserland en daardoor aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet? Dan is een Bernard Favre Planet watchwinder een uitstekende keuze!