Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe Benson Compact watchwinders in aantocht

Geplaatst op 17 september 2020 om 13:18 uur

In 2017 lanceerde het Nederlandse watchwinder merk Benson haar populaire Compact collectie. Deze collectie watchwinders bestaat uit verschillende watchwinders voor 1 horloge waarbij het compacte design en de aantrekkelijke prijs opvallen. De betrouwbare Japanse motor en het moderne bedieningssysteem maken deze Benson Compact watchwinders erg interessant voor de horlogeliefhebber die één a twee automatische horloges in zijn bezit heeft.

Binnen enkele maanden zal Benson de Compact serie uitbreiden met een paar nieuwe modellen voor het opwinden van één automatisch horloge. Deze nieuwe Compact modellen zijn gebaseerd op de huidige Compact watchwinders maar zijn optisch gewijzigd. 

Benson Compact Single 1.BS watchwinder

Benson Compact watchwinders

De Benson Compact modellen zijn qua uiterlijk iets verschillend van de huidige Compact watchwinders. Ze hebben een houten buitenkant en luxe ring rond de horlogehouder. Dit geeft de watchwinder een meer chique en stijlvolle uitstraling. Uiteraard is ook deze watchwinder voorzien van een goede Japanse motor en werkt de watchwinder via netstroom (met de meegeleverde adapter) en batterijen. De horlogehouder is geschikt voor elk horloge doordat deze flexibel is. De houder met daarop het horloge klik je vast in de watchwinder zodat het horloge er nooit uit kan vallen.

De bediening van deze Benson Compact watchwinders is eenvoudig. Je stelt de watchwinder snel en gemakkelijk in op de gewenste draairichting en het aantal omwentelingen zodat jouw horloge goed wordt opgewonden. Hierdoor is deze generatie, net zoals de huidige modellen, geschikt om elk type automatisch horloge op te winden.

Diverse modellen en kleuren

De huidige Benson Compact watchwinders voor 1 horloge zijn beschikbaar in zwart leder, donkerbruin leder, lichtbruin leder, blauw leder en carbon leder. De nieuwe Benson Compact watchwinders zijn van hout gemaakt en verkrijgbaar in het zwart, wit, carbon en walnoot. Daarnaast kan je kiezen voor een chroom- of goudkleurige ring. Deze ring geeft de watchwinder een luxe uitstraling.

Elke watchwinder is netjes verpakt in een doosje met adapter en 2 jaar garantie. Uiteraard ontbreekt de handleiding niet. De officiële winkelverkoopprijs is vastgesteld op 199,00 euro (incl. 21 BTW). Wij verwachten deze nieuwe generatie watchwinders begin 2021 leverbaar. Uiteraard zal voor de verkoop officieel start een pre-order mogelijkheid aangeboden worden. Houd onze website in de gaten om te zien welke aantrekkelijke extra de pre-order biedt.


22-09-2020 RDI watchwinders