Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Elma Motion Corona Burlwood watchwinder

Geplaatst op 1 september 2020 om 09:01 uur

Elma Motion watchwinders worden gemaakt Duitsland. Deze watchwinders van Elma Motion voldoen aan de hoogste kwaliteit en worden zorgvuldig vervaardigd uit de beste materialen. De prachtige designs worden versterkt door gebruik van fraaie materialen als hout, edelstaal en carbon. De hoogwaardige Duitse motoren zorgen voor een veilige opwinding van elk type automatisch horloge. Elke rotor van de Elma Motion watchwinders kunnen individueel ingesteld worden naar het gewenste programma voor uw automatische horloges. Denk hierbij aan de draairichting maar ook aan het aantal omwentelingen per dag. De horlogehouders zijn flexibel en instelbaar zodat je elk type horloge kunt opwinden in de watchwinder.

De Elma Motion Corona Burlwood watchwinder is geschikt voor het opwinden van 2 automatische horloges. De Duitse motor is van goede kwaliteit en is een van de beste in de wereld. De watchwinder is bruin van kleur en gemaakt van echt hout. Dit geeft de watchwinder een luxe uitstraling. Het design is vrij klassiek en rustig. De watchwinder werkt op een adapter en naar wens op een set batterijen. Via het LCD display kan je de watchwinder precies naar jouw wensen instellen.

Elma Motion Corona Burlwood watch winder

Elma Motion heeft een zeer goede naam als producent van watchwinders. De motoren van dit merk worden door high end merk Buben & Zorweg gebruikt in watchwinders die aanzienlijk duurder zijn.

Het Duitse merk Elma Motion produceert momenteel geen watchwinders meer (enkel de techniek voor Buben & Zorweg). Dit betekent dat deze watchwinders steeds zeldzamer worden omdat ze vrijwel nergens meer verkrijgbaar zijn. Wij hebben nog enkele stuks op voorraad met een interessante korting. Hierdoor heb je de mogelijkheid een high end watchwinder die volledig gemaakt is in Duitsland te kopen voor een aantrekkelijke prijs. De korting geldt zolang onze voorraad strekt.

Wil je een kwalitatieve watchwinder waarvan je jarenlang plezier zult hebben? Kijk eens bij onze Elma Motion watchwinder collectie. Wij leveren elke watchwinder uit voorraad. De watchwinders zijn voorzien van een adapter, handleiding en 2 jaar garantie.