Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Bernard Favre Planet Gold watchwinder - Swiss made

Geplaatst op 20 november 2020 om 11:16 uur

Ben jij een echte liefhebber van automatische horloges? En neem je geen genoegen met een standaard watchwinder om je horloges van energie te voorzien? Dan is dit artikel echt iets voor jou! We bespreken in dit artikel namelijk een zeer hoogstaand watchwinder merk op dit gebied en lichten er bovendien een uiterst bijzonder design uit, afkomstig uit de uitgebreide en luxe collectie van dit merk. Het gaat om het Zwitserse merk Bernard Favre, dat zeker menig hart van de liefhebber sneller laat kloppen bij het zien van zijn exceptionele collectie. Elke Bernard Favre watchwinder wordt met zorg met de hand gemaakt. Niet alleen besteden de vaktechnici bij Bernard Favre veel aandacht aan de uitstraling en afwerking van de watchwinders, ook op technisch gebied vind je bij Bernard Favre absoluut het beste van het beste. Met een Bernard Favre watchwinder is niet alleen je horloge, maar ook de watchwinder zelf een eyecatcher binnen jouw interieur.

Bernard Favre Planet Gold watchwinder

Met het zogenaamde Planet Winding System van Bernard Favre is een unieke manier van opwinding geboren. Het horloge draait tijdens het opwindproces om zijn eigen as, als ware het een planeet. Duidelijk is dus ook waar de naam van dit bijzondere en unieke opwindsysteem naar terug te herleiden is. De watchwinders van Bernard Favre zijn door dit systeem en door de speciale designs gemakkelijk te herkennen. De Bernard Favre Planet watchwinders hebben dan ook een duidelijke eigen identiteit. Het merk kiest bovendien voor het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals edelstaal, carbon en glas.

Een bijzonder model binnen de collectie van Bernard Favre is de Bernard Favre Planet Gold watchwinder. Deze Swiss made watchwinder is van absolute topkwaliteit en is geschikt voor het opwinden van 1 automatisch horloge. Net als alle andere Bernard Favre watchwinders, valt deze watchwinder op door de luxe uitstraling. Dit wordt nog eens extra benadrukt door de gouden draairingen in combinatie met de zwarte voet en de glazen stolp die men over de watchwinder kan plaatsen. Behalve dat deze stolp iets extra’s doet voor de uitstraling van deze watchwinder, biedt het ook nog eens extra bescherming van je horloge tegen onder meer stof en vuil. Je kunt door de transparantie van de stolp op elk moment je horloge bekijken tijdens het opwindproces. Dit zal voor de echte liefhebber een fascinerend gezicht zijn en zeker als een plus worden ervaren. De watchwinder is verder onder andere vervaardigd uit edelstaal, waarmee je een duurzaam product in huis haalt.

De Bernard Favre Planet Gold watchwinder is uitgerust van een ingebouwde accu (100 dagen) en biedt verschillende opwindprogramma’s. Door deze accu is het mogelijk de watchwinder mee te nemen op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Ook het plaatsen in een kluis is hierdoor een optie. Zo kun je met een gerust gevoel je watchwinder en horloge veilig opbergen. Het opladen van de watchwinder kan eenvoudig met behulp van de USB aansluiting, middels netstroom, PC of smartphone. Met behulp van de LED indicator kun je snel de status van de batterij van de watchwinder raadplegen. De kwalitatieve Zwitserse motor van de watchwinder is niet alleen geluidsarm, maar ook nog eens zuinig in energieverbruik. De watchwinder is bovendien uitgerust met een overwind protectie. Daarnaast is het mogelijk het aantal toeren in te stellen, zodat de watchwinder precies kan worden ingesteld om te kunnen voldoen aan de eisen van jouw specifieke horloge! De watchwinder is dan ook geschikt voor elk type automatisch horloge, ongeacht het merk of type. De Bernard Favre Planet Gold watchwinder is dus kort gezegd zeer geschikt voor de echte liefhebber met een enkel horloge, die hoge eisen stelt aan de techniek die achter een watchwinder schuilt en een stukje duurzaamheid en natuurlijk betrouwbaarheid weet te waarderen. Daarnaast is deze passend voor diegenen die veel waarde hechten aan uitstraling, creativiteit en afwerking, want daar is Bernard Favre een absolute meester in.

Ben je geïnteresseerd geraakt in de Bernard Favre Planet Gold of wil je één van de andere prachtige watchwinders van Bernard Favre bekijken of bestellen? Bekijk dan snel onze website. Hier vind je niet alleen een uitgebreide collectie Bernard Favre watchwinders, waaronder de Planet Gold, je kunt hier ook in een filmpje de Bernard Favre watchwinder aan het werk zien. Bovendien is elke watchwinder op de website voorzien van de benodigde informatie en kun je door middel van het filtersysteem heel makkelijk de watchwinder vinden die het beste bij je past.

Wij zijn officieel dealer van Bernard Favre watchwinders en zullen je met de nodige raad en daad bijstaan. Als bijkomend voordeel hebben wij bovendien vrijwel de gehele collectie op voorraad, waardoor je snel van je aankoop kunt genieten! Elke watchwinder van Bernard Favre wordt geleverd met 2 jaar garantie. De Bernard Favre Planet Gold watchwinder wordt geleverd in een fraaie verpakking. Daarnaast ontvang je de watchwinder samen met USB oplader, certificaat en handleiding.