Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe Heisse und Sohne Collector New York watchwinders

Geplaatst op 27 november 2020 om 08:35 uur

Het Duitse watchwinder merk Heisse & Söhne staat voor kwaliteit, dynamiek en passie. De Heisse & Söhne watchwinders zijn elegant en bieden alles wat je nodig hebt als liefhebber van kwaliteitshorloges. Heisse & Söhne is een vooruitstrevend merk dat ons als officieel dealer fascineert door uitstekende kwaliteit en een goede afwerking. Het merk gebruikt hoogwaardige materialen zoals hout, edelstaal, velours en mineraalglas.

Heisse und Söhne Collector NY watchwinder 

Elke Heisse & Söhne watchwinder is voorzien van Japanse motoren die elk automatisch horloge professioneel van energie voorzien. Elke motor kan individueel ingesteld worden zodat je de automatische horloges exact naar wens kunt instellen. Uiteraard kan je ook het aantal omwentelingen per dag. De Heisse & Söhne watchwinders zijn daardoor geschikt om elk automatisch horloge, ongeacht of het een Breitling, Omega, IWC of Tag Heuer horloge is, goed op te winden.

Heisse & Söhne Collector New York watchwinders

Een groot succes zijn de huidige Heisse & Söhne Collector watchwinders. Deze watchwinders die een grotere capaciteit hebben zijn populair door hun goede prijs/kwaliteit verhouding. Nu heeft het Duitse merk een paar nieuwe modellen gepresenteerd als uitbreiding op de huidige Collector watchwinders. Heisse & Söhne heeft diverse nieuwe modellen gepresenteerd met een fraai houten uiterlijk die geschikt zijn voor 8 en 16 horloges. Het bijzonder fraaie Heisse & Söhne Collector New York 70019-133.10.130 model heeft een fantastische uitstraling met een natuurlijke look. Dit model is geschikt voor het opwinden van 8 horloges. Dit model is ook verkrijgbaar voor 16 horloges en heet de Heisse & Söhne Collector New York 70019-134.10.130.

Deze watchwinders zijn voorzien van LED verlichting en een slaapmodus voor optimaal comfort. Leuke extra’s die deze watchwinders onderscheiden van andere merken en modellen.

Officieel dealer Heisse & Söhne watchwinders

In onze collectie hebben we ruim 13 watchwinder merken. Elk watchwinder merk heeft haar eigen voordelen en eigenschappen. Als je op zoek bent naar een fraaie watchwinder die goede techniek combineert met een prachtige afwerking dan moet je zeker de Heisse & Söhne collectie bekijken.

Elke Heisse & Söhne Collector New York watchwinder wordt geleverd in stevige verpakking, inclusief handleiding, adapter en minimaal 2 jaar garantie.

Wij zijn al ruim 12 jaar officieel dealer van Heisse & Söhne en werken nauw samen met dit merk. Hierdoor bieden wij de nieuwste collecties watchwinders, duidelijke garantie en een uitstekende service. Uiteraard informeren wij je graag over de eigenschappen van watchwinders. Heb je een vraag of opmerking, schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder!