Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Orbita Sparta Bold 1 W05521 watchwinder

Geplaatst op 14 november 2020 om 09:52 uur

De watchwinder, de ultieme accessoire voor de liefhebber of verzamelaar van automatische horloges. Met behulp van de juiste watchwinder kun je je automatische horloges van de benodigde beweging voorzien wanneer je je horloges niet draagt. Op die manier wordt je horloge opgewonden, zodat deze niet stil komt te staan. Dit kan namelijk voor vervelende problemen zorgen, zoals onnauwkeurigheden in datum- en tijdsweergave. Een goede watchwinder is dan ook een aankoop die zich zeker terug zal verdienen. De markt op dit gebied biedt veel mogelijkheden. Het is dan ook belangrijk je af te vragen wat je van een watchwinder verwacht en welk budget je ervoor over hebt. Daarnaast is het verstandig je eerst goed in te lezen, om teleurstelling te voorkomen.

Orbita Sparta 1 Bold W05521 watchwinder

Ga je op zoek naar een watchwinder? Wanneer je vooral een functionele en hoogwaardige watchwinder wilt aanschaffen, is de watchwinder in dit artikel iets voor jou. We lichten graag een model uit afkomstig uit de collectie van het hoogstaande watchwinder merk Orbita. Dit merk is afkomstig uit de VS en biedt watchwinders van hoge kwaliteit met Zwitserse motoren. Kenmerkend voor de watchwinders van Orbita zijn onder andere de combinatie van een traditioneel design en moderne techniek van een hoge kwaliteit. Orbita biedt in haar collectie voor zowel de verzamelaar als de liefhebber met een enkel automatisch horloge prachtige watchwinders met een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Je vindt in de collectie van Orbita watchwinders dan ook modellen met diverse capaciteit. Zo vind je binnen de collectie een aantal watchwinders voor het opwinden van één horloge, maar ook een prachtige kast met ruimte voor het opwinden van wel 36 horloges. Ook op het gebied van techniek biedt Orbita veel verschillende mogelijkheden. Je kunt hierbij gaan voor modellen met verschillende opties, maar ook een meer basic model is mogelijk, uiteraard wel van de beste kwaliteit. Orbita behoort niet voor niets tot de top op dit gebied.

Orbita biedt naast het geijkte systeem van opwinden door middel van rotatie (Programmable System), ook een door hen gepatenteerd systeem. Dit systeem is het zogenaamde Rotorwind System. Het zorgt voor de benodigde energievoorziening door het automatisch horloge zachtjes te schudden. Aangezien innovatie bij Orbita duidelijk hoog in het vaandel staat, kun je op technisch gebied heel wat verwachten. Als één van de oudste watchwindermerken op de markt heeft Orbita veel kennis weten te vergaren wat betreft de meeste efficiënte en milde manier van opwinden van  automatische horloges. De watchwinders van Orbita zijn bovendien geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type. Je windt probleem jouw Breitling, Rolex, Oris, Baume et Mercier of IWC horloge op in een Orbita watchwinder.

Orbita maakt gebruik van speciale kussentjes die gemaakt zijn van een soort foam welke je horloges optimaal beschermen tegen beschadiging en slijtage. De kussentjes zijn voorzien van het Orbita logo, wat een extra luxe uitstraling geeft. Deze kussentjes zijn in verschillende maten leverbaar. De standaard kussentjes zijn geschikt voor de meeste maten horloges, maar mocht je extra kleine horloges in bezit hebben, dan zijn er daarnaast kleinere kussentjes leverbaar zodat de horloges er perfect op passen.

Een mooi model binnen de Orbita collectie wanneer je op zoek bent naar een compact design, zonder teveel poespas is de Orbita Sparta Bold 1 W05521 watchwinder. Kenmerkend voor deze watchwinder is een clean design en de compacte vormgeving. De watchwinder is gemaakt van kunststof. Er is voor dit model keuze uit verschillende kleuren, zoals zwart, donkerblauw, donkergroen, donkerrood en bruin. Zo is er voor elke persoonlijke smaak een alternatief voorhanden. Doordat dit model zo compact is en op batterijen werkt, plaats je de watchwinder en daarmee je horloge gemakkelijk en veilig in een kluis. Ook meenemen naar kantoor of op reis is hierdoor zeer goed mogelijk. Dit maakt dat je met deze watchwinder extra flexibel bent.

De Orbita Sparta Bold 1 W05521 watchwinder draait in 2 richtingen, met de klok mee en tegen de klok in. De rotor is instelbaar naar de specifieke behoeften van jouw horloge. De Zwitserse motor is niet alleen van zeer hoge kwaliteit, maar ook energiezuinig en stil in gebruik. Dit zorgt voor een optimaal gebruikscomfort. Je wilt je natuurlijk niet hoeven storen aan vervelende geluiden of je zorgen moeten maken of je watchwinder wel werkt. Uiteraard is deze specifieke watchwinder ook uitgerust met een overwind protectie. Wat betreft extra functionaliteiten biedt deze watchwinder een long life batterij systeem en het Rotorwind Systeem.

Wij zijn officieel dealer van Orbita watchwinders. In onze webshop vind je een uitgebreide collectie Orbita watchwinders, waaronder de Orbita Sparta Bold 1 W05521. Wanneer je ervoor kiest deze watchwinder of één van de vele andere modellen van Orbita te bestellen ontvang je deze inclusief een uitgebreide handleiding en 2 jaar garantie in de luxe officiële box. Wanneer je een bestelling plaatst bij ons ben je verzekerd van de juiste service en wanneer nodig een passend advies.

Als officieel dealer van Orbita zorgen wij voor een zorgvuldige levering. Daarnaast hebben wij een ruime kennis en ervaring op het gebied van horloges en watchwinders.