Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse und Sohne Collector 70019-133.10.130 watchwinder

Geplaatst op 19 maart 2021 om 15:08 uur

Ben jij een verwoed verzamelaar van automatische horloges? En op zoek naar een goede watchwinder? Dan is dit artikel interessant voor jou! Wanneer je als verzamelaar van automatische horloges op zoek gaat naar een passende watchwinder, wil je natuurlijk het allerbeste voor jouw horloges. Aangezien er op dit gebied veel op de markt is, kan het soms een hele zoektocht zijn naar de watchwinder die aan jouw eisen voldoet. Natuurlijk staat kwaliteit voorop, maar daarnaast zal elke verzamelaar in een watchwinder ook op zoek zijn naar een veilige opbergplek voor zijn horloges. Je wilt tenslotte een mooie plaats om jouw verzameling te kunnen presenteren en daarnaast een veilige plaats om ze op te bergen. Een horloge verzamelaar heeft meerdere horloges en waarschijnlijk heb je een paar favoriete horloges en ben je ook zuinig op de andere horloges in jouw collectie. Daarom bespreken we in dit artikel een watchwinder met grotere capaciteit die geschikt is om een groter aantal automatische horloges op te winden.

Heisse und Sohne Collector NY 70019-133.10.130 watchwinder

Naast het welbekende Zwitserland, biedt ook Duitsland uitermate hoge kwaliteit als het gaat om watchwinders. Watchwinders afkomstig uit Duitsland zijn over het algemeen betrouwbaar, degelijk en duurzaam te noemen. Daarnaast hoeft een Duitse watchwinder ook niet enorm duur te zijn. Een bijzonder Duits watchwinder merk dat zeker het bekijken waard is, is Heisse & Söhne. Heisse & Söhne biedt watchwinders van zeer hoge kwaliteit, met een erg luxueuze uitstraling. Bovendien zijn er verschillende mooie watchwinders te vinden binnen de Heisse & Söhne collectie die geschikt zijn voor de echte verzamelaar, omdat ze een ruime capaciteit hebben. De Heisse & Söhne watchwinders maken gebruik van Japanse motoren van hoge kwaliteit. Deze staan erom bekend niet alleen energiezuinig, maar ook zeer stil in gebruik te zijn. Naast watchwinders biedt Heisse & Söhne ook watchwinder kluizen aan. Deze kluizen voldoen aan de hoogste Europese normen. Hiermee ben je dus verzekerd van een optimale bescherming van je horlogecollectie. Een voordeel van de watchwinders van dit merk is dat elke rotor van de watchwinder apart in te stellen is, zodat je elk horloge uit jouw verzameling op de meest efficiënte en milde wijze kunt opwinden. Het maakt dus niet uit of jouw horlogecollectie horloges van IWC, Rolex, Oris, Tag Heuer, Seiko of Maurice Lacroix heeft. In een goede watchwinder worden ze allemaal veilig en professioneel voorzien van energie waardoor ze direct gereed zijn om te dragen.

Binnen de Heisse & Söhne watchwinder collectie vinden we onder andere de Heisse & Söhne Collector 70019-133.10.130 watchwinder. Deze specifieke watchwinder is geschikt voor het opwinden van maar liefst 8 automatische horloges. Onder meer het houten exterieur in combinatie met het klassieke design geven deze watchwinder een zeer luxe uitstraling. De kast met deur beschermt je horloges tegen invloeden van buitenaf zoals vuil, stof en vocht. Met het moderne touchscreen stel je eenvoudig het aantal rotaties per dag en de draairichting in. De rotoren zijn individueel instelbaar, waardoor je voor elk horloge specifiek de meest optimale voorwaarden creëert. Deze watchwinder kan rechtsom, linksom en afwisselend ronddraaien. Naast een overwind protectie is de watchwinder bovendien uitgerust met een sleep mode. Met deze sleep mode houd je je horloges net onder het optimale niveau van opwinding, waarmee je ze de nodige rust gunt.

Met de Heisse & Söhne Collector 70019-133.10.130 watchwinder bied je je horloges niet alleen een manier om aan de benodigde energie te komen. De watchwinder is daarnaast een prachtige en veilige opbergplaats voor jouw horloges. Wanneer je je horloges op ieder moment van de dag wilt kunnen bekijken, is deze watchwinder bovendien ook ideaal. Door de ingebouwde LED verlichting heb je altijd een goed zicht op je horloges, ook tijdens het opwindproces. Deze bijzondere Heisse & Söhne watchwinder fungeert mede hierdoor ook als een bijzonder mooie display om jouw horloges in te kunnen showen. Deze watchwinder zal een echte eyecatcher zijn in welk interieur dan ook. Dit design dat hout met de kleur zwart in stijl weet te combineren is passend voor zowel een klassiek als een meer modern interieur en zal dan ook een breed publiek weten aan te spreken.

Naast kwaliteit in combinatie met stijl en luxueuze ontwerpen, biedt Heisse & Söhne de watchwinders uit de collectie tegen aantrekkelijke prijzen aan. De prijs-/kwaliteit verhouding van de watchwinders van Heisse & Söhne is dan ook zonder meer zeer goed te noemen. Met de Heisse & Söhne Collector 70019-133.10.130 watchwinder haal je een watchwinder in huis die op diverse gebieden zeer goed scoort. Zowel op het gebied van kwaliteit als capaciteit, maar ook op het gebied van uitstraling en prijs. Je bent er bovendien met deze watchwinder zeker van dat jouw horloges altijd worden voorzien van de benodigde energie en zodoende niet stil komen te staan. Bovendien bied je je horloges een optimale bescherming door ze in deze watchwinder te plaatsen. Hiermee voorkom je namelijk onnodige slijtage, beschadiging en vervelende onnauwkeurigheden in tijd- en datumweergave.

Kwaliteit staat bovenaan op het prioriteitenlijstje van Heisse & Söhne. Elke Heisse & Söhne watchwinder is dan ook met de uiterste zorg en precisie geproduceerd. Bovendien wordt elke watchwinder nogmaals zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een checklist voor deze geleverd wordt. Wanneer je besluit deze watchwinder te bestellen, kun je er bovendien zeker van zijn dat deze veilig bij je aankomt. We zorgen ervoor dat deze stevig verpakt op weg gaat en verzenden bovendien alle Heisse & Söhne watchwinders verzekerd en met 2 jaar garantie. Natuurlijk ontvang je samen met je watchwinder een duidelijke handleiding, zodat je er direct mee aan de slag kunt.

Watchwinders.nl is officieel dealer van Heisse & Söhne watchwinder. Dit betekent dat wij al ruim 15 jaar samenwerken met dit Duitse merk. Wij garanderen authenticiteit, kwaliteit, service en een goed advies. Dit laatste is erg belangrijk want je wilt toch het beste voor jouw automatische horloges?