Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Beste instap watchwinder voor 2 horloges

Geplaatst op 20 september 2022 om 14:38 uur

Ben jij op zoek naar een hoogwaardige watchwinder tegen een aantrekkelijke prijs? Dan vertellen we je graag iets meer over het Nederlandse merk Benson. Benson is al meer dan 15 jaar actief op dit gebied en heeft derhalve een brede kennis en ervaring opgedaan. Het merk heeft altijd als ambitie gehad watchwinders te produceren die een combinatie bieden van een aantrekkelijk design, hoge functionaliteit, technische finesse en een sublieme afwerking. Dit zijn dan ook de kenmerken die opvallen wanneer we de collectie van Benson bekijken. Om de kwaliteit van de watchwinders zo hoog te kunnen houden, worden de watchwinders van Benson in eigen beheer vervaardigd. Op deze manier wordt het productieproces strikt in de gaten gehouden. Bovendien worden er uitgebreide controles uitgevoerd op een perfecte werking van de watchwinders, voor ze op de markt worden gebracht. De Benson watchwinders kenmerken zich bovendien door een zeer hoog gebruikscomfort, aan alles is gedacht. Zo zijn er watchwinders binnen de collectie met een ingebouwde LED verlichting, een innovatief touchscreen en extra opbergruimte te vinden binnen de collectie van Benson.

Benson Compact 2.18 Black Leather

In dit artikel hebben we speciaal een watchwinder geselecteerd uit de collectie van Benson, waar we je graag meer over willen vertellen. Het gaat hierbij om de Benson Compact 2.18 Black Leather. Deze watchwinder heeft de capaciteit om 2 automatische horloges tegelijkertijd te kunnen opwinden. De watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart, wat hem passend maakt in vrijwel ieder interieur. De watchwinder is, zoals de naam al doet vermoeden, compact vormgegeven. Dit zorgt ervoor dat er altijd wel een mooi plaatsje te vinden is voor deze watchwinder. De buitenkant van de watchwinder is bekleed met kwaliteitsleder. Dit geeft de watchwinder een luxe en extra moderne uitstraling. Ook de binnenkant van de watchwinder is zwart en daarnaast voorzien van een zachte stof. Dit laatste zorgt ervoor dat je jouw automatische horloges met een beschermd gevoel kunt opbergen in de watchwinder.

Met de Benson Compact 2.18 Black Leather zul je moeiteloos ieder merk of type automatisch horloge kunnen opwinden. De Japanse motoren waarvan de watchwinder is voorzien, zijn krachtig genoeg voor het opwinden van de zwaarste horloges. Doordat de rotoren bovendien afzonderlijk in te stellen zijn, biedt je ieder individueel horloge exact de opwinding die het nodig heeft. Zo stel je bijvoorbeeld het aantal rotaties per horloge per dag gemakkelijk in met behulp van het handige touchscreen. Naast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, biedt de Benson Compact 2.18 Black Leather ook nog een uiterst handige powerwinding functie. Deze functie maakt het mogelijk binnen korte tijd je horloges op te winden, waardoor je ook je horloge kunt gebruiken als je niet veel tijd hebt. Als kers op de taart biedt Benson met deze watchwinder een ingebouwde LED verlichting. Hiermee zet je desgewenst je horloges letterlijk in de spotlight, om er te allen tijde een goed zicht op te kunnen houden. Deze watchwinder functioneert met behulp van een adapter, welke meegeleverd wordt.

Je kunt de Benson Compact 2.18 Black Leather plaatsen waar je wilt. Zoals gezegd is deze compact en heeft daardoor niet veel ruimte nodig. Daarnaast doet de watchwinder zijn werk bovendien in stilte, waardoor het een goede mogelijkheid is om de watchwinder op kantoor of in de slaapkamer te plaatsen. Het energieverbruik van de watchwinder is laag, wat bijdraagt aan een stukje duurzaamheid. Natuurlijk is bovendien er gekozen voor het gebruik van enkel hoogwaardige materialen, zodat de watchwinder lang meegaat.

De Benson Compact 2.18 Black Leather is een uiterst geschikt model wanneer je in het bezit bent van 2 of 3 automatische horloges en waarde hecht aan een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Met deze watchwinder biedt je jouw automatische horloges de beste opwinding, tegen een scherpe prijs. Bovendien kun je de watchwinder gebruiken als veilige opbergplaats voor jouw horloges en indien gewenst zelfs als display. Hieraan draagt de ingebouwde LED verlichting zeker bij. De Benson Compact 2.18 Black Leather is behalve in de kleur zwart, ook verkrijgbaar in de kleuren donkerbruin en lichtbruin. Ook deze varianten zijn bekleed met hoogwaardig leder, voor een extra luxe uitstraling.

De Benson Compact 2.18 Black Leather is gemakkelijk en veilig bij ons te bestellen in de webshop. Deze watchwinder wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie en natuurlijk een duidelijke handleiding. In onze webshop vind je bovendien de gehele collectie Benson watchwinders, die uitgebreide mogelijkheden biedt. Zowel voor de liefhebber met 1 of enkele automatische horloges, als voor de echte verzamelaar biedt Benson geschikte watchwinders van uitstekende kwaliteit. Het is dan ook zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen bij ons in de webshop. Wanneer gewenst voorzien we je bovendien graag van een passend advies! Wij staan daarnaast bekend om onze goede service en verzenden wereldwijd met Fedex, DPD en PostNL. Wacht niet langer en bekijk nu ons mooie aanbod!