Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De beste Swiss Kubik watchwinders tot 1000 euro

Geplaatst op 27 september 2022 om 12:35 uur

Swiss Kubik is één van de Zwitserse vooraanstaande watchwinder merken binnen de horlogerie. Wanneer je een watchwinder van een merk als Swiss Kubik aanschaft dan weet je dat je een betrouwbaar, degelijk en stijlvol product in handen hebt. Swiss Kubik biedt de hoogste Zwitserse kwaliteit, een stukje technische finesse en een duidelijke eigen handtekening. Iedere watchwinder van Swiss Kubik is voorzien van Zwitserse motoren. Deze motoren zijn zeer krachtig en energiezuinig tegelijk. Daarnaast zijn ze uiterst stil in gebruik.

Een Swiss Kubik watchwinder kan tot maar liefst 3 jaar functioneren door het gebruik van een set AA batterijen. Doordat de modellen van Swiss Kubik op batterijen werken is het tevens een zeer goede mogelijkheid een Swiss Kubik watchwinder in een kluis te plaatsen. De Swiss Kubik collectie biedt verschillende mooie en vooral doeltreffende watchwinders onder de 1000 euro. Graag lichten we er hier in dit artikel een aantal voor je uit.

De eerste watchwinder waar we je graag kennis mee laten maken, is de Swiss Kubik Startbox Blue. Dit model is een instapmodel waardoor deze tegen een scherpe prijs aan te schaffen is. De watchwinder is felblauw van kleur en gemaakt van polyamide. Deze horlogeaccessoire is verder compact vormgegeven, wat kenmerkend is voor de watchwinders van Swiss Kubik. Uiteraard is de Swiss Kubik Startbox Blue voorzien van de welbekende Swiss made motor. Deze watchwinder mag dan klein van stuk zijn, het voorziet probleemloos ieder type of merk automatisch horloge van de benodigde energie. De Swiss Kubik Startbox Blue is eenvoudig vormgegeven, maar zeer doeltreffend en efficiënt. Bovendien is deze watchwinder zeer betrouwbaar, zodat je nooit meer bang hoeft te zijn voor stilstand van je horloges.

De tweede watchwinder die we willen benoemen is de Swiss Kubik Startbox Gray. Deze watchwinder is eveneens afkomstig uit de serie instapmodellen van Swiss Kubik. Deze waren voorheen bekend als de ABS watchwinders. Dit model is tevens gemaakt van polyamide en daarmee licht in gewicht. De Swiss Kubik Startbox Gray is uitgevoerd in de kleur grijs, waardoor het passend is in vrijwel ieder interieur. Verder komt natuurlijk ook bij dit model de compacte vormgeving terug. De watchwinder is voorzien van een Swiss made motor. Met deze Swiss Kubik Startbox Gray bied je ieder automatisch horloge de beste wijze van opwinding. Het maakt hierbij niet uit welk type of merk horloge het is. Natuurlijk beschikt de watchwinder ook over een overwind protectie, om overspanning te voorkomen.

De derde watchwinder van Swiss Kubik is de Swiss Kubik Aluminium Black. Deze watchwinder is gemaakt van aluminium. Dit is niet alleen sterk, maar ook licht in gewicht. De watchwinder is uitgevoerd in de kleur zwart, waardoor het vrijwel overal passend is. Ook hier wordt het hart van de Swiss Kubik Aluminium Black gevormd door een Zwitserse motor, die de opwinding van jouw horloge op efficiënte en veilige wijze verzorgd. De watchwinder biedt verder een instelbaar aantal toeren. Het instellen van de watchwinder kan eenvoudig en snel met behulp van de USB aansluiting. Ook deze Swiss Kubik Aluminium Black is beveiligd met een overwind protectie.

De laatste watchwinder van Swiss Kubik waar we je graag meer over vertellen is de Swiss Kubik Aluminium Silver. Ook deze watchwinder is gemaakt van aluminium, maar dit model is zilver van kleur. Natuurlijk zien we hier ook weer de betrouwbare basis van een Zwitserse motor. Je kunt hiermee ieder automatisch horloge op veilige wijze van opwinding voorzien. De Swiss Kubik Aluminium Silver beschikt daarnaast tevens over de USB aansluiting, zodat je de instellingen voor opwinding kunt wijzigen. Ook de overwind protectie ontbreekt hier uiteraard niet.

Met de bovengenoemde modellen uit de collectie van Swiss Kubik laten we zien dat een watchwinder van topkwaliteit al verkrijgbaar is onder de 1000 euro. De watchwinders van Swiss Kubik behoren tenslotte tot het neusje van de zalm op dit gebied. Het merk heeft zelf het volste vertrouwen in haar producten. Dit laten ze dan ook zien door 3 jaar garantie te bieden. De Swiss Kubik watchwinders zijn desgewenst nog uit te breiden met beschermglaasjes. Hiermee kun je ervoor zorgen dat invloeden van buitenaf geen schade kunnen aanrichten aan je horloge(s). Denk hierbij bijvoorbeeld aan vocht, stof en vuil. Tevens optioneel verkrijgbaar zijn een adapter en kleinere horlogehouders. Deze laatste zijn geschikt voor het gebruik bij extra kleine horloges.

Swiss Kubik Aluminium Black watchwinder

Je vindt in onze webshop een zeer uitgebreide collectie Swiss Kubik watchwinders. Zo bieden wij watchwinders van dit merk voor 1,2,3,4,6,8 en 12 automatische horloges. Zowel de liefhebber met een enkel automatisch horloge als de echte verzamelaar kunnen dus bij ons en bij Swiss Kubik terecht. Als officieel dealer van Swiss Kubik bieden wij je bovendien de nieuwste collecties, scherpste prijzen en de beste service. Wij verzenden de watchwinders wereldwijd met behulp van de diensten van Fedex, DPD en PostNL. Bekijk nu de collectie van Swiss Kubik bij ons in de webshop en vind jouw favoriet!