Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Scatola del Tempo watchwinders voor een automatisch horloge

Geplaatst op 23 juni 2020 om 17:54 uur

Bent u een liefhebber of verzamelaar van automatische horloges? Dan kent u het bijzondere watchwinder merk Scatola del Tempo vast wel. Zo niet, dan is het absoluut tijd om kennis te maken met dit bijzonder mooie merk. Scatola del Tempo is afkomstig uit Italië en combineert zodoende de welbekende Italiaanse klasse met uitstekende Zwitserse kwaliteit. Een gouden combi, die resulteert in zeer kwalitatieve watchwinders waarbij veel met leder wordt gewerkt. Met een watchwinder van Scatola del Tempo windt u uw horloge(s) eenvoudig, efficiënt en op een veilige wijze op.

Scatola del Tempo watchwinder

Binnen de collectie van Scatola del Tempo, vinden we met name traditionele designs. De stijlvolle ontwerpen kenmerken zich niet alleen door een klassieke uitstraling en het gebruik van leder. We zien ook duidelijk het gebruik van organische materialen en het toepassen van ronde vormen terug in de verschillende modellen. Naast leder wordt er onder meer gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals glas en hout. Er zijn watchwinders verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen, kleuren als blauw, groen, bruin en rood passeren de revue. Daarnaast zien we ook veelvuldig het gebruik van zwarte accenten.

De watchwinders van Scatola del Tempo zijn geschikt voor het gebruik voor alle automatische horloges, ongeacht het type of merk. Bovendien biedt het merk watchwinders met verschillende capaciteit. Zo is er de mogelijkheid voor een watchwinder te kiezen welke geschikt is voor één horloge, maar Scatola del Tempo biedt ook watchwinders voor tot wel negen horloges. Dat maakt het merk interessant voor zowel de liefhebber met een enkel automatisch horloge, als voor de echte horlogeverzamelaar. Dankzij de kwalitatieve Zwitserse motoren, zijn de watchwinders van Scatola del Tempo niet alleen energiezuinig, maar ook zeer stil in gebruik. Dit resulteert in een optimaal gebruikscomfort.

Als officieel dealer hebben wij een ruime collectie Scatola del Tempo watchwinders voor u geselecteerd die geschikt zijn voor één enkel horloge. Deze Rotor One en Rotor One Sport modellen kunnen dankzij de Zwitserse motor tot wel drie jaar functioneren op een set van twee alkaline batterijen. Ideaal als u uw watchwinder mee wilt nemen naar kantoor of op reis bijvoorbeeld. Ook is het op deze wijze mogelijk uw watchwinder in een kluis te plaatsen. Wanneer u kiest voor één van deze modellen van Scatola del Tempo, kunt u deze eenvoudig en veilig bestellen via onze webshop. Zoals gezegd zijn wij officieel dealer van dit exceptionele watchwinder merk en dus leveren wij alle modellen met minimaal drie jaar garantie.