Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinders voor beginners

Geplaatst op 1 augustus 2020 om 07:47 uur

Heb je één of slechts een paar automatische horloges maar wil je deze wel netjes op tijd laten lopen? Dan is een Benson Compact watchwinder een uitstekende keuze. Het Nederlandse merk Benson produceert 3 lijnen watchwinders, de Compact serie, Smart-Tech II serie en de Black serie. Deze series lopen op qua prijs, luxe en afwerkingsniveau.

De Compact serie is een collectie watchwinders voor de beginnende horlogeverzamelaar of juist diegene die één of twee automatisch horloges heeft en deze wel wilt opwinden om slijtage en stilstand te voorkomen. De Smart-Tech II serie is iets meer luxe vormgegeven en is verkrijgbaar voor 2, 4 en 6 horloges. Daarnaast kan je extra horloges in de watchwinder bewaren. De Black series zijn de meest luxe serie van Benson. Deze collectie bevat zeer luxe modellen voor 2, 4, 6, 8, 12, 16, 20 en zelfs 24 automatische horloges.

Benson Compact 1.17 Blue leather watchwinder

Benson Compact watchwinders

De Compact series watchwinders van Benson laten zich het best beschrijven als zeer complete watchwinders die elk automatisch horloge probleemloos opwinden voor een zeer betaalbare prijs. Het design is simpel maar elegant en compact. De watchwinder wordt ingesteld via een touchscreen en bevat alle mogelijkheden qua draairichtingen (clockwise, counter-clockwise en alternate) en TPD (turns per day). Hierdoor kan je letterlijk elk horloge opwinden, ongeacht of deze van een horlogemerk als Rolex, Omega, Tag Heuer of Oris is.

De watchwinder heeft flexibele horlogehouders waarop je kleine maar ook grotere horloges kan plaatsen. Vervolgens klik je de houder met het horloge erop vast in de watchwinder. Dit zorgt ervoor dat je horloge altijd veilig in de watchwinder ronddraait zonder kans dat deze eruit valt. Dit zie je nog weleens bij watchwinders met kussentjes als horlogehouders.

Verschillende modellen en kleuren

Het leuke aan de Benson Compact watchwinders is dat ze geschikt zijn voor het opwinden van één of twee automatische horloges, en in allerlei verschillende kleuren leverbaar zijn. Je kan kiezen voor een zwarte watchwinder maar ook voor een variant in het donker- of lichtbruin. Maar nog veel leuker zijn de aantrekkelijke prijzen. Waar een gemiddelde watchwinder van goede kwaliteit al gauw honderden euro’s kost zijn deze Benson Compact watchwinders al verkrijgbaar vanaf 169,00 euro.

Wat krijg je voor deze prijs? Heel veel, een goede watchwinder met betrouwbare Japanse motoren, moderne bediening via een touchscreen, LED verlichting en een solide en flexibele horlogehouder waarop je elk type horloge snel en gemakkelijk bevestigd.

Uiteraard wordt elke Benson Compact watchwinder met 2 jaar garantie, handleiding en adapter geleverd. Direct gereed om jouw automatische horloges op te winden.