Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Chronovision watchwinders, top kwaliteit uit Duitsland

Geplaatst op 28 augustus 2021 om 08:41 uur

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe watchwinder of voor de eerste keer een watchwinder wilt aanschaffen dan zal je merken dat er op dit gebied zeer veel mogelijkheden zijn. Daarom is het belangrijk om van tevoren voor jezelf te bedenken wat jij belangrijke eigenschappen vindt van een goede watchwinder en welk budget je te besteden hebt. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk voor hoeveel horloges de beoogde watchwinder ruimte moet bieden. Heb je 1 of 2 horloges in het bezit, dan is een model voor een enkel horloge prima. Wanneer je echter een verzameling horloges hebt, dan heb je een watchwinder nodig met een grotere capaciteit. Bij de keuze voor een specifiek merk is het goed te weten dat met name exemplaren van Zwitserse en Duitse merken zeer goed bekend staan. Daarnaast zijn er ook in diverse andere landen zoals Amerika merken te vinden die een zeer hoge kwaliteit bieden. Een bijzonder mooi Duits merk dat we vandaag graag even in het zonnetje zetten is het merk Chronovision.

Chronovision biedt hoogwaardige watchwinders die worden vervaardigd in Duitsland. Het merk heeft een brede keuze beschikbaar voor zowel de liefhebber met 1 of 2 automatische horloges, als voor de echte verzamelaar. De Chronovision watchwinders zijn voorzien van Duitse motoren van duurzame kwaliteit. Kenmerkend voor de modellen van Chronovision, naast de betrouwbaarheid en hoge kwaliteit van de producten, is de zeer luxe uitstraling.

Met een watchwinder van Chronovision zorg je ervoor dat jouw horloge(s) direct in het oog springen en biedt je ze op deze manier ook direct een display. Zowel in een modern als in een klassiek interieur zullen de modellen van Chronovision zeer mooi staan. De designs zijn dan wel vrij modern, door het gebruik van het bijzonder mooie hout waar Chronovision bij bepaalde ontwerpen voor kies, zullen deze ook in een klassiek interieur geweldig staan. De Chronovision watchwinders worden gemaakt van materialen die afkomstig zijn uit de regio Sauerland en veelal met de hand worden bewerkt. In het productieproces worden de 70 afzonderlijke onderdelen in circa 23 stappen geassembleerd, met een watchwinder van topkwaliteit als eindproduct.

Chronovision watchwinder

De collectie van Chronovision is onderverdeeld in verschillende indrukwekkende series. We noemen om te beginnen de beste watchwinders van Chronovision, afkomstig uit de Chronovision Prestige serie, waarin modellen zijn opgenomen welke hun naam eer aan doen. De Prestige watchwinders zijn horlogeaccessoires met een zeer luxe uitstraling, speciaal geschikt voor de verzamelaar met meerdere horloges. Elke verzameling zal dan ook prachtig uitkomen in deze bijzondere watchwinders. Wat opvalt bij de modellen uit de Prestige serie, is onder meer het uniek design in combinatie met een fraaie voet. Ook op technisch gebied zijn deze Prestige watchwinders absoluut het bekijken waard. De rotoren zijn elk individueel instelbaar, wat betreft aantal rotaties per dag en de draairichting. Instellen gaat heel eenvoudig via bluetooth of USB aansluiting. Daarnaast beschikken deze watchwinders over een ingebouwde LED verlichting, wat een heel mooi beeld schept. Oog voor detail is bovendien in grote mate aanwezig, zo stoppen de horloges wanneer ze opgewonden zijn altijd op een 12 uurs positie. En wat denk je van de mooie extra functionaliteiten, zoals een speedwinding functie en een sleep mode?

Een andere mooie serie uit de collectie van Chronovision is de Chronovision One Aluminium serie. Met deze serie richt Chronovision zich op de liefhebber met 1 of 2 automatische horloges. Deze modellen bieden ruimte voor het opwinden van een enkel horloge en zijn vervaardigd uit onder andere aluminium. De watchwinders zijn hierbij strak en modern vormgegeven en verkrijgbaar in bijvoorbeeld zwart en wit. De grote voordelen van deze horlogeaccessoires zijn onder andere dat ze werkzaam zijn gedurende ongeveer een jaar op 1 set C batterijen. Deze eigenschap in combinatie met de compacte vormgeving, maken dat je deze watchwinder gemakkelijk meeneemt op reis of bijvoorbeeld naar kantoor. Ook is het een goede mogelijkheid deze watchwinders in een kluis te plaatsen zodat jouw horloge optimaal veilig opgeborgen is. Ook binnen deze serie watchwinders zien we weer een handige bluetooth functie. Maar ook de speedwinding functie en sleep mode ontbreken niet, zodat je met dit compacte design alles in huis hebt voor een optimale opwinding van jouw horloge!

Een laatste bijzondere serie die we nader willen belichten is de Chronovision One Argento serie. De modellen binnen deze serie zijn opnieuw geschikt voor het opwinden van 1 horloge. Deze watchwinders zijn vervaardigd uit fraai hout. Ook hier zien we tinten als zwart, wit en grijs. Opnieuw is hier gekozen voor een strakke en moderne vormgeving. De voordelen van het compacte design en de werking op batterijen gaan ook in dit geval op. Natuurlijk zijn deze watchwinders geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type horloge. De Chronovision Argento watchwinders zijn wederom voorzien van een bluetooth -, speedwinding- en sleep mode functie.

Welke Chronovision watchwinder je ook bij ons wenst te bestellen, je ontvangt altijd maar liefst 3 jaar garantie. Dit maakt nog eens duidelijk hoeveel vertrouwen het merk heeft in haar eigen kwaliteitsproducten!