Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Swiss Kubik Startbox Bronze

Geplaatst op 3 september 2021 om 12:47 uur

Wanneer je een echte liefhebber bent van automatische horloges dan is een goede watchwinder absoluut onmisbaar. Met de juiste watchwinder in huis zorg je ervoor dat jouw automatische horloge van energie wordt voorzien op het moment dat het niet gedragen wordt. Waar normaliter de natuurlijke beweging van de pols in deze behoefte voorziet, neemt een goede watchwinder deze functie over wanneer je je horloge niet draagt. Daarnaast voorziet een watchwinder van kwaliteit in de juiste olieverspreiding in het uurwerk en biedt bovendien een veilige opbergplaats voor jouw horloge. Watchwinders zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en natuurlijk met een duidelijk verschil in kwaliteit en prijs. De Zwitserse merken staan op dit gebied zeer goed bekend.

Een Zwitsers merk dat topkwaliteit biedt op dit gebied en zowel de liefhebber met een enkel horloge als de echte verzamelaar weet te bedienen, is Swiss Kubik. Swiss Kubik is een watchwinder merk dat  bekend staat om de productie van hoogwaardige watchwinders met een kubusvormig design. Swiss Kubik zal bij de echte liefhebber zeker niet onbekend zijn, Swiss Kubik is namelijk wereldwijd bekend.

Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder

Swiss Kubik biedt Swiss made watchwinders voor iedere liefhebber en/of verzamelaar. Binnen de collectie van Swiss Kubik vinden we watchwinders voor 1 horloge, maar ook watchwinders met een grotere capaciteit. De capaciteit van de watchwinders van Swiss Kubik varieert van opwindmogelijkheid voor 2, 3, 4, 6, 8 en maar liefst 12 automatische horloges. Daarnaast zijn er in de verschillende series binnen de collectie van Swiss Kubik watchwinders te vinden met alles erop en eraan, maar ook watchwinders die wat meer basic uitgevoerd zijn. Deze laatste variant watchwinders zijn ook geschikt voor de liefhebber met een minder ruim budget, terwijl je niet op de kwaliteit hoeft in te leveren.

Een voorbeeld van een instapmodel van Swiss Kubik is de Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder. Dit model is natuurlijk uitgerust met een Zwitserse motor. Deze motoren zijn niet alleen zeer krachtig en duurzaam, maar bovendien ook energiezuinig en stil in gebruik. Deze specifieke watchwinder is nieuw binnen de collectie en is vervaardigd uit polyamide en uitgevoerd in de kleur brons, wat de watchwinder een moderne en mooie uitstraling geeft. Deze watchwinder is ook verkrijgbaar in verschillende andere fraaie kleuren, zoals blauw, oranje, zwart, grijs en rood. Deze kleuren zijn al gedurende langere tijd in de collectie opgenomen.

Zoals we gewend zijn van Swiss Kubik is deze Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder mooi compact en kubusvormig wat betreft design. De watchwinder is werkzaam op batterijen en functioneert gemiddeld 3 jaar op een set AA batterijen. Dit in combinatie met de compacte vormgeving zorgt ervoor dat de watchwinder gemakkelijk verplaatst en meegenomen kan worden. Bovendien is het hiermee een mooie optie om de watchwinder in een kluis te plaatsen, voor een stukje extra zekerheid. De Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder heeft ook overwind protectie.

Optioneel biedt Swiss Kubik glazen deurtjes, deze zijn tegen een meerprijs bij te bestellen. Deze zorgen voor extra bescherming van jouw horloge tegen stof, vuil en condens, maar ook bijvoorbeeld tegen ongewenste kinderhandjes. Daarnaast is het ook mogelijk kleinere horlogehouders te bestellen. De horlogehouders van Swiss Kubik zijn over het algemeen geschikt voor de meeste automatische horloges. Wanneer je echter erg kleine horloges hebt, is het ook nog mogelijk extra kleine horlogehouders bij te bestellen.

Je kunt jouw Swiss Kubik watchwinder dus op dit gebied desgewenst customizen naar jouw wensen en voorkeur. Met de Swiss Kubik Startbox Bronze kies je voor een topkwaliteit watchwinder, zonder toeters en bellen. Dit model heeft daarentegen alles in zich, wat jouw automatische horloge nodig heeft om stilstand te voorkomen en werkt uiterst doeltreffend. Deze Swiss Kubik Startbox Bronze watchwinder is bovendien makkelijk te plaatsen en weet mede door de koperkleurige buitenkant zeker de aandacht op zich te vestigen. Jouw horloge zal dan ook nog beter uitkomen in deze horlogeaccessoire. Doordat deze watchwinder een instapmodel betreft kies je hierbij voor betaalbare kwaliteit van Swiss Kubik. Kortom, voor de liefhebber met 1 of 2 automatische horloges is de Swiss Kubik Startbox Bronze een uitstekende keuze.

Wanneer je ervoor kiest deze watchwinder van Swiss Kubik of een andere Swiss Kubik watchwinder ons te bestellen, ben je verzekerd van maar liefst 3 jaar garantie. Swiss Kubik heeft een dermate hoog vertrouwen in haar eigen producten dat ze kiezen voor deze garantietermijn. Wij zorgen er uiteraard voor dat jouw nieuwe aanwinst stevig verpakt op reis gaat, zodat het netjes bij jou aankomt.

Watchwinders.nl is officieel dealer van Swiss Kubik. Dit betekent dat wij jou de nieuwste collecties en scherpste prijzen kunnen bieden. Bovendien kunnen wij je desgewenst van een passend advies voorzien en beantwoorden wij eventuele vragen op deskundige wijze. Je plaatst op deze manier jouw bestelling met een gerust gevoel bij ons in de webshop. Betalen doe je eenvoudig en veilig met creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving.

Bekijk nu de uitgebreide collectie van Swiss Kubik bij ons in de webshop en laat jouw automatische horloge nooit meer stilstaan. Want stilstand is achteruitgang!