Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Chronovision watchwinders uit Duitsland

Geplaatst op 28 november 2018 om 12:01 uur

Watchwinders zijn er in diverse soorten en maten. Sinds enige jaren bestaat het merk Chronovision. Met de Chronovision watchwinders heeft het bedrijf, gevestigd in Duitsland, beoogd watchwinders te produceren met moderne techniek die voor een optimaal gebruikers gemak zorgen. Twee jaar is Chronovision bezig geweest met onderzoeken, testen en experimenteren en uiteindelijk is het ze gelukt een watchwinder te maken die zich duidelijk onderscheidt van de bestaande watchwinders op de markt. Het resultaat is de Chronovision One watchwinder. Een compacte, moderne en vooral gebruiksvriendelijke watchwinder die nergens misstaat en zelfs geplaatst kan worden in een kluis omdat de batterijen +- 6 maanden meegaan.

Chronovision One watchwinder

Het ‘made in Germany’ label dat deze watchwinders mogen dragen staan voor uiterst hoge kwaliteit. Bijna alle onderdelen van de Chronovision watchwinders zijn ontwikkeld door regionale specialisten uit Sauerland. Doordat de leveranciers nabij het bedrijf gevestigd zijn is een zeer nauwe samenwerking mogelijk. Daarnaast wordt er veel met de hand vervaardigd en is het niveau van detail erg belangrijk.

De watchwinders zijn geschikt voor alle automatische horloges en instelbaar via uw mobiele telefoon. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een bluetooth verbinding om de watchwinder in te stellen. Buiten dat de Chronovision watchwinders technisch gezien voldoen aan de hoge Duitse normen, zijn de designs ook zeer bijzonder. Ze kenmerken zich door een compact ontwerp en moderne uitstraling waarbij gebruikt wordt gemaakt van mooie materialen zoals hout en aluminium. Er zijn talloze verschillende combinaties qua materialen en kleuren leverbaar, zodat u de watchwinder precies naar uw wensen kan samenstellen. Hierdoor is de watchwinder altijd geschikt om te combineren met uw interieur in uw huis of kantoor.

De Chronovision watchwinders worden geleverd met internationale garantie, USB oplader en duidelijke handleiding. Kiest u voor een kwalitatieve watchwinders die het beste biedt voor alle automatische horloges? In dat geval kiest u een Chronovision One watchwinder.