Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De Benson Black Series 8.17.RD Limited Edition watchwinder

Geplaatst op 28 juli 2020 om 13:23 uur

Elke kenner van automatische horloges en watchwinders kent wel de Zwitserse en Duitse merken op dit gebied. Deze staan er bekend om goede kwaliteit en duurzaamheid te leveren. Toch zijn er ook dichter bij huis hele mooie watchwinders te vinden van hoge kwaliteit en dan ook nog eens voor een scherpe prijs. Het Nederlandse merk Benson biedt een uitgebreide collectie watchwinders, met voor elk wat wils. Van watchwinders voor de liefhebber met een enkel automatisch horloge, tot de grote verzamelaar, iedereen kan terecht bij dit relatief jonge watchwinder merk.

Benson Black Series 8.17.RD Limited Edition watchwinder

Binnen de collectie van Benson watchwinders, vinden we onder andere de Benson Black Series. Dit is de meest luxe lijn van de collectie. Deze handgemaakte watchwinders zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens uitgerust met de meest moderne techniek en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Een voorbeeld van een zeer mooie watchwinder binnen de Benson Black Series is de Benson Black Series 8.16. RD Limited Edition.

Deze specifieke watchwinder is geschikt voor het opwinden van wel acht automatische horloges, van welk horlogemerk of type dan ook. Daarnaast biedt de watchwinder ook nog extra opbergruimte voor zes extra horloges of andere sieraden. Ideaal om alles netjes en veilig bij elkaar op te bergen. De watchwinder is bovendien uitgerust met een soft close deksel en een innovatief touchscreen, waarmee u eenvoudig de instellingen aanpast voor elke rotor individueel. Zo is het mogelijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag specifiek naar de behoefte van elk horloge aan te passen. Deze watchwinder is vervaardigd uit hout en mineraalglas en voorzien van twaalf verflagen. Met de uitgesproken rode kleur heeft u met deze limited edition een echt exclusief ontwerp in huis.

Wat betreft de techniek biedt de Benson Black Series 8.16.RD Limited Edition de drie programma’s CW,CC en Alt. Met de zeer stille en energiezuinige Japanse motor, kunt u ervan uitgaan dat u niet gestoord wordt door ongewenste geluiden tijdens het opwinden. Daarnaast is de watchwinder voorzien van een USB aansluiting, voor een optimaal gebruiksgemak. De LED verlichting zorgt ervoor dat u altijd een goed zicht hebt op uw horloges tijdens het opwinden.

Is uw interesse gewekt? U bestelt deze exclusieve watchwinder, net als alle andere Benson watchwinders, eenvoudig in onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat de watchwinder zorgvuldig ingepakt bij u geleverd wordt. Op de Benson Black Series 8.16 RD Limited Edition ontvangt u bovendien twee jaar garantie. Er zijn nog maar enkele stuks verkrijgbaar van dit fraaie model.