Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De Benson Black Series Pro watchwinders | collectie 2020

Geplaatst op 15 november 2019 om 15:03 uur

Automatische horloges zijn populairder dan ooit. Prestigieuze horlogemerken zoals Breitling, Omega, IWC, Oris, Panarai en Rolex maken hele fraaie automatische horloges. Echter hebben automatische horloges ook nadelen, bijvoorbeeld dat wanneer je ze niet draagt ze stil komen te staan. Lastig want je moet de tijd weer opnieuw instellen. Een watchwinder is de oplossing.

Als je op zoek bent naar een watchwinder met een luxe design, geproduceerd met kwaliteitsmaterialen en die een aantrekkelijke prijs heeft, dan zijn de Benson watchwinders een absolute aanrader. Het Nederlandse merk Benson watchwinders heeft verschillende watchwinder series. Bij Benson staat een goede prijs/kwaliteitverhouding centraal. Elke Benson watchwinder heeft een zeer laag geluidsniveau en optimaal gebruiksgemak waardoor je probleemloos jouw favoriete automatische horloges van energie voorziet. De watchwinders zijn bovendien geschikt voor elk automatisch horloge, ongeacht het merk of type. De extra functionaliteiten die Benson watchwinders biedt zijn extra opbergmogelijkheden voor andere horloges en sieraden, LED verlichting en power winding.

Benson Black Series Pro watchwinder

De Benson Black Series Pro watchwinders behoren tot de grootste watchwinders binnen de collectie. Deze zeer luxe serie is geschikt voor het opwinden van grotere aantallen automatische horloges. De Benson Black Series Pro modellen zijn geschikt voor 12, 16, 20 en 24 horloges. De Black Series Pro watchwinders kunnen worden afgesloten met een sleutel. Uiteraard hebben deze Benson watchwinders ook een USB poort, zachte stof aan de binnenkant, LED verlichting en twee innovatieve touchscreens. Met deze touchscreens kan je de draairichting en het aantal omwentelingen per dag instellen. De fraaie combinatie van hout en mineraalglas geeft de Benson Black Series Pro watchwinders een uitermate chique uitstraling. De Pro modellen zijn verkrijgbaar in het zwart en carbon, zodat er voor elk interieur in huis of kantoor een passende optie is.

De Benson Black Series Pro watchwinders zijn voorzien van vrijwel stille Japanse motoren van hoge kwaliteit die ook zeer duurzaam zijn. De flexibele horlogehouders zijn geschikt voor elk horloge ongeacht of deze groot of klein is. De glazen deur biedt perfect zicht op de ronddraaiende horloges en de opberglade maakt het mogelijk uw andere horloges, sieraden of manchetknopen bij elkaar in de watchwinder te bewaren. De Benson Black Series Pro watchwinders bieden opbergruimte voor minimaal 10 andere horloges.  

Als officieel dealer wordt elke Benson Black Series Pro watchwinder geleverd met twee jaar garantie  en inclusief handleiding en adapter.