Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De nieuwe Scatola del Tempo watchwinders

Geplaatst op 22 november 2019 om 13:21 uur

Met trots presenteren wij de watchwinders van Scatola del Tempo. Dit Italiaanse merk is één van de bekendste watchwinder merken. Het merk is niet alleen oud en wereldwijd bekend vanwege de fraaie uitstraling, het merk heeft zich sterk verbeterd door gebruik te gaan maken van Zwitserse motoren. Graag geven wij u wat meer informatie over Scatola del Tempo.

Sandro Colarieti vond in 1989 in Italië de eerste watchwinder uit. Al gauw bestelde Philippe Stern, de toenmalige CEO van Patek Philippe, 500 exemplaren. Al snel werd Scatola del Tempo beroemd vanwege het Italiaans vakmanschap. De watchwinders hebben een herkenbaar ontwerp en zijn gemaakt van fraaie materialen. De combinatie van Italiaanse klasse en Zwitserse duurzaamheid is een belangrijk voordeel dat Scatola del Tempo heeft.

 In meer dan 30 landen worden de Scatola del Tempo watchwinders verkocht. In 2018 nam Xavier Castelli Scatola del Tempo over. Als eigenaar van Swiss Kubik voerde hij direct een aantal wijzigingen in om Scatola del Tempo nog beter te maken. Zo maakt elke watchwinder nu gebruik van Swiss Kubik motoren die volledig in Zwitserland worden geproduceerd. Hierdoor is kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd.

De Scatola del Tempo Rotor One watchwinders
 
Het meest populaire model zijn de Scatola del Tempo Rotor One watchwinders. Dit nieuwe model heeft veel veranderd voor het Italiaanse merk. Met de Rotor One heeft het een sublieme watchwinder voor één horloge geproduceerd. De Scatola del Tempo Rotor One watchwinder heeft een uniek en vintage design, waardoor de lederen afwerking nog beter tot zijn recht komt. Elke watchwinder is voorzien van een glaasje dat beschermt tegen stof en condens. Het houdt het horloge binnenin de watchwinder veilig.

Scatola del Tempo Rotor One watchwinder
 
De Rotor One watchwinder is geschikt voor alle automatische horloges doordat de Zwitserse motor dagelijks 1600 rotaties maakt in beide richtingen om alle automatische horloges optimaal op te winden. De flexibele horlogehouder zorgt ervoor dat het horloge goed vastzit en eenvoudig in de watchwinder geplaatst kan worden.
 
Scatola del Tempo watchwinders voor meer automatische horloges
 
De collectie kent ook modellen voor meerdere automatische horloges. De Rotor One modellen zijn geschikt voor één horloge maar de grotere watchwinders kunnen tot wel 9 horloges opwinden. Hierdoor is er keuze voor elke horlogeliefhebber. Ook deze watchwinders zijn voorzien van prachtig leder en duurzame Zwitserse motoren. Kwaliteit is erg belangrijk voor Scatola del Tempo hetgeen tot uiting komt door de 3 jaar garantie die ze bij elke watchwinder bieden.
 
Wij zijn officieel dealer van Scatola del Tempo watchwinders en bieden u de beste watchwinders van dit prachtige merk. De garantie van 3 jaar krijgt u op elke Scatola del Tempo watchwinder. Uiteraard is elke watchwinder ook voorzien van originele verpakking en een handleiding. Kiest u voor kwaliteit? Bekijk dan de Scatola del Tempo watchwinder collectie!