Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De Benson Compact watchwinder collectie 2020

Geplaatst op 8 oktober 2019 om 15:01 uur

Onlangs bracht het Nederlandse watchwinder merk Benson haar nieuwste lijn watchwinders onder de naam Compact uit. Deze watchwinders zijn compact vormgegeven maar bieden wel alle opties om probleemloos elk automatisch horloge van energie te voorzien. Het maakt niet uit of het een horloge van Patek, Oris, Breitling, Tag Heuer of bijvoorbeeld Panarai is. De Benson Compact watchwinders winden elk automatische horloge op.

Benson Compact watchwinder

De Nederlandse Benson watchwinders zijn inmiddels aardig beroemd geworden en worden verkocht door meer dan 250 hoogstaande juweliers wereldwijd. De bekende Benson Black Series, in 2016 gelanceerd, zijn zeer populair en een waardevolle toevoeging voor elke horlogeliefhebber. De nieuwe Compact watchwinders van Benson zijn eenvoudiger van aard en lager geprijsd, echter bieden ze wel meest handige functies om een automatisch horloge op te winden. Hierdoor komt een watchwinder ook voor horlogeliefhebbers die niet heel veel geld willen besteden aan een watchwinder in bereik.

Door middel van het bedieningspaneel kan elk automatische horloge precies draaien zoals gewenst is. Bijvoorbeeld rechtsom op 600 TPD of linksom op 900 TPD. De flexibele horlogehouder is geschikt voor vrijwel elk horloge doordat deze instelbaar is. Hierdoor kunnen grotere en kleinere horloges in de Benson Compact watchwinder geplaatst worden. De horlogehouder klikt in de watchwinder zodat het horloge veilig vastzit en er niet uit kan vallen.

De compacte vormgeving is een voordeel. De watchwinders kunnen makkelijk meegenomen worden tijdens reizen of zelfs geplaatst worden in een kluis. De Benson Compact watchwinders voor één horloge zijn voorzien van een batterijfunctie waardoor de watchwinder op netstroom en op batterijen kan functioneren. De Benson Compact watchwinders voor twee horloges hebben geen batterij functie maar wel LED verlichting voor een fraaie ambiance en perfect zicht op de ronddraaiende horloges. Dit model voor twee horloges werkt enkel op netstroom via de adapter. 

Het belangrijkste voordeel van de Benson Compact watchwinders is de aantrekkelijke prijs in verhouding tot de prima kwaliteit. De prijzen beginnen al vanaf 169,00 euro voor een watchwinder geschikt voor één horloge. Het model voor twee horloges kost 249,00 euro. Elke Benson Compact watchwinder wordt geleverd met 1 jaar garantie, handleiding en stevige verpakking.

Wij leveren alle Benson watchwinders, waaronder de Benson Compact series, uit voorraad.