Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe Benson Black Series Pro voor 20 en 24 horloges

Geplaatst op 10 oktober 2019 om 18:14 uur

Het Nederlandse watchwinder merk Benson presenteerde medio dit jaar haar nieuwste modellen in de Black Series Pro serie. Deze serie kenmerkt zich door zeer professionele watchwinders voor horlogeliefhebbers die veel automatische horloges hebben. De Benson Black Series Pro modellen die geschikt zijn voor 12 en 16 automatische horloges waren zo populair dat ze na productie vrijwel gelijk uitverkocht waren. Momenteel worden deze modellen, de 12.19.B en 16.19.B weer geproduceerd en zijn rond december gereed. In de tussentijd, medio november, zal Benson twee nieuwe watchwinders presenteren met een nog grotere capaciteit. Namelijk voor 20 en 24 automatische horloges. Deze nieuwe modellen zullen alleen in het zwart leverbaar zijn.

Benson Black Series Pro watchwinder

Deze nieuwe Benson Black Series Pro 20.19.B en 24.19.B zijn qua design en techniek exact hetzelfde als de modellen 12.19.B en 16.19.B. Enkel de capaciteit en grootte qua kast zijn anders. Beide nieuwe watchwinders zijn geschikt om elk automatisch horloge, ongeacht merk/model, op te winden. Elke rotor is individueel bedienbaar via het touchscreen. De draairichting en het aantal omwentelingen per dag (TPD) zijn instelbaar per horloge. Via het touchscreen kan men ook de LED verlichting in de kast aan en uit zetten.

De Benson Black Series Pro watchwinders kenmerken zich door een moderne stijl, hoogstaande materialen en goede functionaliteit. De kast is volledig van hout en heeft een glazen deur waardoor je perfect zicht hebt op de ronddraaiende horloges. De kast is afsluitbaar door middel van een slot aan de zijkant. De houten kast staan op vier edelstalen posten die zorgen voor een fraai beeld. Aan de achterkant zit de aansluiting voor de adapter en een USB connectie. Je kan hiermee andere apparaten (zoals een telefoon) opladen.

Uiteraard bieden deze nieuwe watchwinders ook een lade waarin je sieraden of andere horloges kunt opbergen. Er is plaats voor wel 20 horloges. Hierdoor kan je de gehele collectie horloges en sieraden op één plek houden, waardoor je snel jouw favoriete horloge kunt kiezen om de dag mee te beginnen. Uiteraard staan jouw horloges, van bijvoorbeeld Omega, Breitling, Rolex of IWC, door de watchwinder perfect op tijd.

Deze nieuwe Black Series Pro watchwinders voor 20 en 24 automatische horloges zijn momenteel in productie en worden medio december gereed verwacht. Reserveren kan nu al. Gezien de interesse in de kleinere modellen, 12.19.B en 16.19.B, zullen deze nieuwe modellen snel uitverkocht zijn. De Benson Black Series Pro 20.19.B kost 2899,00 euro en de grotere 24.19.B kost 3299,00 euro. Deze watchwinders worden geleverd inclusief 2 jaar garantie en handleiding.